akrabalarım beni sinir etti

Öyle tabi davetli ama anladığım kadarıyla 1 hafta önceden çağrılmamışlar, zaten yol yordam bilmiyolar. Böylesine susmak zor. Ben sıkıntılı bi misafir olmam ama söz

evet pazar günü nişanımız var nişana buyrun gelin dedik sadece onlar ptesiden çıktılar geldiler.

Benim kisaca demek istedigim... misafirler sizin icin davet icin gelmisler ömürlük gelmemisler 2 gun idare edin ne olacak bu kadar soylenmeye gerek yok

walla çok iyi bir insansınız. ben kötüyüm idare edemiyorum. haklısınız idare etmem gerek.

walla çok iyi bir insansınız. ben kötüyüm idare edemiyorum. haklısınız idare etmem gerek.

Mesele iyilik kotuluk degil.. nisana davet edilmisler tamam sen haksizsin demiyorum daha oncede yazdim biraz erken gelmisler ama yapacak bisey yok yani

dışardan söylemesi kolay geliyor tabi. batar biir durum yok gıcık olmadım gıcık ettiler. ortamı görmediğiniz için size dışardan abartmışım gibi görünebilir tabi ki çok normal. yanlış bir şey söylediysem k bakmayın.

bence yerden goge kadar haklisin. Yanliz bu akraban kim onu aciklarsan belki daha iyi yorum yapabilirdik? Acikladiysan da ben kacirdim.

Ama su var ki, su an senin sabretmemen butun hayatin boyunca arkandan seni takip edicek, laf soz edicekler. Bu da sadece seni baglamiyacak annenleri de baglicak. O yuzden susmaktan baska caren yok gibi guzelim. Ama kulagina kupe olur bundan sonra, acik acik bastan soylersiniz su gun dugunumuz filan var, 2 gun oncesinde bekliyoruz oncesinde musait deyiliz diye.

Nisan dugun baskalari eglensin diye oluyor genelde ne yazik ki.

teyze oğlu ve gelini. bir şey diyemiyorum zaten aslında hem suçlu hem güçlü oluverirler sesimi yükselttim diye anneme şikayet eden insanlara ne denilebilir ki sesimi yükseltirken de haklı bir neden den yükselttim ama

bu arada dini konularda da seni germelerine cok uzldum. Sonucta bu sekilde senin kalbini isitmicaklar, bilakis seni sogutucaklar.

Misafirleriniz baya bir yuzsuzmus. Seni anliyorum, cunku liseye giderken yazlari, az bulasik yikamamisimdir, annem misafirperver oldugu icin herkes yemek vakti bize dolusurdu, cok fitil olurdum :). Ama geciyor bu gunler de. Sana dusen durumu en iyi sekilde idare edip birdaha boyle bir duruma dusmemek icin onlem almak.

evet valla soğuttular beni o kolların cehennemde cayır cayır yanacak anan babanıda günaha sokuyorsun kadın dediğin edepli olur biraz ne ya haa dekolte vs giyindiğimden degil kapalı değilim uzun kaplar giyinmediğim için onlar uzun uzun kaplar giyerler göbeğe kadar örten türbanlar takıyorlar yani çok kapalılar olsun insan nasıl istiyorsa görüşü nasılsa öyle yaşar ama benimde kendileri gibi olmamı istiyorlar onları günaha sokuyormuşum ben. ya anlatsam daha neler varda dokunmayın yarama.

Cehaletlerine ver. Kimin ne kadar yanacagini ancak Allah bilir.

Sinirlerinizi yipratmamaya calisin diyecegim ama böyle bir ortamda kolay olmasa gerek. Ne kadar anlayisli akrabalar yahu, 1 saatlik yol, 1 hafta öncesinden gelmisler resmen. Teyzeniz de ayri bir dert. :)

Ama merak etmeyin, benim nisanim da cok matrak gecmedi, hatta dügün sonrasi bile felaketti benim icin ama ben kendi kendime bu isler formalite olsun bitsin deyip durdum. Yani zaten öyle ne nisan ne dügün hayalim vardi, yoksa sinir krizi gecirirdim. Bazen hatirladikca cidden iyiki nisani da dügünü de o kadar ciddiye almamisim diyorum. Önemli olan evlenip esimle yasamakti benim icin.

Siz de kimseyi takmamaya calisin, akrabalar ki zaten binbir laf ederler, herkesin dedigini düsünseniz hasta olursunuz vallahi. Herkesi kendi haline birakin. Evin temizligi konusunda mesela diyelim camlar batmis mi, nisan günü arada laf sokun, camlari da dün temizledik ama cocuklar iste durmuyorlar bir yerde seklinde.

Tatli tatli sinsi sinsi.. :)

Zaten düğün/nişan evine gelip de yerleşenlere sinir oluyorum..
Çok çok yakınımın, yani manevi teyzemin akrabaları geldi düğün üstü kadına, aynı anlattığın gibi, çocuklar havada uçuyor.
Eve giren sağlam kafayla çıkamıyordu.. Ev desen, savaş alanından beter, dolabın arkasında köfte falan bulduk.
Kovdu onları, cidden kovdu.. "Aaaa faydanız dokunmuyor, bari zararınız dokunmasın gidin, geliyorsanız düğüne gelin, isterseniz ona da gelmeyin." diye bağırdı..
Hepsi tam kadro düğüne geldiler, yüzsüzlerdi de..

Sanırım her cemiyette böyle oluyor.
Ah bu akrabalar..

aman cnm emin ol herkezin niaşanı düğünü başka başka nedenlerle vukaatlı geçmiştir her halde en kötüsüde benimdir isteme nişan nikah çeyiz ehh düğün iyiydi :) üzme tatlı canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…