Aynı benim kuzenler.Önceden bende senin gibiydim.Annem surat asma,alttan al dedikçe susar,sineye çekerdim.Sonra bir baktım ben evlerine gidince konuşma yok,ilgi yok,hatta bazen odalarına kapanıyorlar.Aynısını bende yapmaya başladım.Bilgisayarları bozulunca geliyorlardı.Onlar gelince bilgisayardan kalkmayıp oturmaya başladım.Kiminin zoruna gitti.Niye böyle yapıyorsun deyince siz de aynısını bana yapıyordunuz dedim.Hiç bir şey diyemediler.Kimisi de bir kaç defa daha gelip vazgeçti.
Kimse kusura bakmasın arkadaşım.Saygı karşılıklıdır.Ailen için kendini ezdirdikçe herkesin gözünden düşüyorsun.Bazen bir insanın yaptığı terbiyesizliği,saygısızlığı anlamasının en iyi yolu aynısını ona yapmaktır.O zaman adam yerine konulursun.
Ben aslında tam anlayamadım.Onların gelmesinden mi rahatsız oluyorsun ? Yoksa gelince seninle ilgilenmemelerinden mi ?
Sebep bilgisayarsa,kolayı var.
Bilgisayarı servise yolla veya babanla anlaş,pc bozuk-virüslü deyin.
O da olmuyorsa güvenlik taraması aç.Uzun sürenlerden :)
Detaylı taramalar bilgisayarı yavaşlatır,insanı sinir eder.
onlari hic gormek istemiyorum cnm ya ....alerjim var artk onlara karsi...sevemiyorum onlari off bilmyiorum ck yapmack davraniyorum onlarin yaninda onlarida ck yapmack buluyorum yani bize karsi...zaten annemleri dusundugum icin katalniyorum ya ama zmn geliyor belli ediyorum artk bardak tasinca yansiyor yzuume kotu kotu bakiyorumm onlara napim icimden ole geliyor numara bile yapmaz oluyorum o derecebii dakika ben yanlıs okudum değilmi???
sen nereye gidiyorsun kuzum, kuzenlerin gelip sizde bilgisayar oynadıkları içinmi gideceksin, evini yerini yurdunu terkedeceksin??? kimden vazgeçiyorsun, annenlerin neler hissedeceğini hiçi düşünmedinmi, bi dur bakalım sakin ol..
yaşlarınız kaç kaç kuzen geliyor böyle.. bir gün size geldiklerinde ,sizde kalmalarını iste, gece film izleyin, oyun oynayın, bilgisayar ortak nokta olsun ama sende katılmıs ol onlara... belki aranızdaki buzlar biraz çözülür..
evt cnm aynen oyle:97:seni anlıyorum cnm bende kuzenlerden akrabalardan yana sıkıntılıyım ben ve kardeşlerim onlara karşı hep kibar olduk ama onlar hep kendi bildiklerini okudular bayramda hiç gitmek istemezdim çünkü onlar bizi adam yerine koyup gelmezlerdi ama annem aman ayıp olur aman size yakışmaz diye hep götürürdü sınav zamanımızda yengemler amcamlar oturmaya gelirdi annemde hiç reddetmezdi ve ders çalışamazdık ama annemler gidecek olsa yok çocukların dersi var yok sınavı var atlatırlardı basit gibi görünsede insanı kullanmaaları ve senin gösrediğin saygıyı göstermemeleri insanı sinir ediyo