Akrabalarima sinir oluyorum

cillikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
713
0
96
Diğer
off akrabalarima sinir oluyorum...bu benim kendi acimdan olaya bakisim arkadaslr onlara gorede ben yalns olabilirim bilemicem...benim kuzenlerim var yaz tatiline geldiklerinde ninemlerde kaliyorlar teyzemler kuzenler falan..ninemlerde bize yakin net kullanmak icin surekli bizdeler...yani sadece bi ihtiyaclari oldugunda geliyolar...internete girdiler mi saatlerce konusuyolar snra isleri bitince gidiyolar yahu iinsan bi oturur konusur sohbet eder...bitane kuzen var bana bi bardak su getirirmisn vs vs sanki ben usagim bu evde...red ettik mi suclu biz oluyoruz nedense...off bazen hic bisey vermicem diyoyurm o kdr sinir oluyorum ki sadece kullaniyolar esyalarimizi vs dogru durust oturupta konusmuyolar kuzenlerden bahs ediyorum...nete gelincee cak cak otuyolar bize gelince "yok efendim ne konusacgimi bilmiyorum"...ben onlara aynisini yapinca yani onlarla konusmayinca kotu oluyorum off o kdr sinirlerim bozukki suan surat astim sisirdim suratimi oyle geziyorum ve hic kimseyle konusasim yk kacabilsem kacacam burdan kimseye kotu bisey demek istemiyorum ama yuzume yansidi artk icimdekiler az kaldi patlamama...hatalimiyim degilmiyim bilmyiorum tek bildigim sinir oldugum onlarin bole yapmalarina...burama kdr geldi bir degil iki degil her sene bole...off bazen kacasim var herkesten kendi ailemden bile annem beni sucluyor neden ben surat asiyormusum vs vs numara yapmaktan yoruldum bana kuzen insan muamelesi yapmayn birilerine hep iyi yaklasmaktan yoruldum...hep annemin kardesidir aralari bozulmasin diye diye kendimi sinir hastasi edicem..off ck sinirliyim suan ya :(((kendimi kapadim odama cikmyiorum butun gun evdekilerlede konusmuyorum onlarin yemeklerinide yemiyorum o kdr sinirliyim yani herkese...vazgecebilsem birakabilsem ailemi gidicem valla bu evden ama uzulmesinler diye yapamiyorum bu kdr sene verdikelri emekler bosa gitmesin diye...ama herseyide onlar kendilerini iyi hissetsin diyede yapcak deiglim bazen haksizliklr oluyor dayaanmiyorum...benim sucum ne simdi pc verdim gonullerice oynadilar cetlestiler ama dun dayanamadim surat astim ve yuzlerine bakmadm kuzenlerin baksam dahi bi nefret bakisi kizgin bakis numara yapamicaktm artk bugunde kapandim odama...ck sinirliyim belki benim icin materialist dersiniz hakli bulmazsiniz ama durum bole benim acimdan sevmyiorum onlari tmm bazen iyi geciyor ama surekli ucun sureli beraberken bunaltiyolar beni...herkes kendi keyfine bakiyor ben neden kendi keyfime bakmicam ya o an cnm kizmak istiyorsa kizcam yok simdi kizarsam su olur bu olur dusunup kendimi frenlemek istemiyorum kirilan kirilsin ben kiriliyorum kimin umrunda herkes kendi dudugunu caliyor :(((:5:

Son düzenleme:
bii dakika ben yanlıs okudum değilmi???
sen nereye gidiyorsun kuzum, kuzenlerin gelip sizde bilgisayar oynadıkları içinmi gideceksin, evini yerini yurdunu terkedeceksin??? kimden vazgeçiyorsun, annenlerin neler hissedeceğini hiçi düşünmedinmi, bi dur bakalım sakin ol..
yaşlarınız kaç kaç kuzen geliyor böyle.. bir gün size geldiklerinde ,sizde kalmalarını iste, gece film izleyin, oyun oynayın, bilgisayar ortak nokta olsun ama sende katılmıs ol onlara... belki aranızdaki buzlar biraz çözülür..

Aynı benim kuzenler.Önceden bende senin gibiydim.Annem surat asma,alttan al dedikçe susar,sineye çekerdim.Sonra bir baktım ben evlerine gidince konuşma yok,ilgi yok,hatta bazen odalarına kapanıyorlar.Aynısını bende yapmaya başladım.Bilgisayarları bozulunca geliyorlardı.Onlar gelince bilgisayardan kalkmayıp oturmaya başladım.Kiminin zoruna gitti.Niye böyle yapıyorsun deyince siz de aynısını bana yapıyordunuz dedim.Hiç bir şey diyemediler.Kimisi de bir kaç defa daha gelip vazgeçti.
Kimse kusura bakmasın arkadaşım.Saygı karşılıklıdır.Ailen için kendini ezdirdikçe herkesin gözünden düşüyorsun.Bazen bir insanın yaptığı terbiyesizliği,saygısızlığı anlamasının en iyi yolu aynısını ona yapmaktır.O zaman adam yerine konulursun.

Ben aslında tam anlayamadım.Onların gelmesinden mi rahatsız oluyorsun ? Yoksa gelince seninle ilgilenmemelerinden mi ?

Sebep bilgisayarsa,kolayı var.
Bilgisayarı servise yolla veya babanla anlaş,pc bozuk-virüslü deyin.
O da olmuyorsa güvenlik taraması aç.Uzun sürenlerden :)
Detaylı taramalar bilgisayarı yavaşlatır,insanı sinir eder.

Aynı benim kuzenler.Önceden bende senin gibiydim.Annem surat asma,alttan al dedikçe susar,sineye çekerdim.Sonra bir baktım ben evlerine gidince konuşma yok,ilgi yok,hatta bazen odalarına kapanıyorlar.Aynısını bende yapmaya başladım.Bilgisayarları bozulunca geliyorlardı.Onlar gelince bilgisayardan kalkmayıp oturmaya başladım.Kiminin zoruna gitti.Niye böyle yapıyorsun deyince siz de aynısını bana yapıyordunuz dedim.Hiç bir şey diyemediler.Kimisi de bir kaç defa daha gelip vazgeçti.
Kimse kusura bakmasın arkadaşım.Saygı karşılıklıdır.Ailen için kendini ezdirdikçe herkesin gözünden düşüyorsun.Bazen bir insanın yaptığı terbiyesizliği,saygısızlığı anlamasının en iyi yolu aynısını ona yapmaktır.O zaman adam yerine konulursun.

aynen katiliyorum cnm aynilarini yasiyorum bende...bi defasinda kuzenlere gittigimde tam film izlerken gelmisim 2 arkadasiyla beraber izliyolardi bana kappiyi acti snra sanki gelmemisim gibi filmine devam etti izlmeye...ne kdr kotu hissettim kendimi o an bilemezsin...az bekledim durdum ole snra aldim basimi cktim...eve aglayarak dondum...4-5 yas farkimiz var onlar kucuk ama dilleri pabuc kdr onlar kirilabiliyo bben kirilinca kotu oluyorum allah allah ya annemle konustum az once bole bole diye "onlr yuzunden kendini sinir etme vs vs "diyor tmm kardesinin kizi onun icin sorun olmuyor belki ama beni rahatsz ediyor onlarin bu davranislari off...evlenip hepsinden uzaklascam bitek annem babam kardesimle goruscem onlardan mumkun oldukca uzak durcam...kendimi bildigim bileli onlar ole

Ben aslında tam anlayamadım.Onların gelmesinden mi rahatsız oluyorsun ? Yoksa gelince seninle ilgilenmemelerinden mi ?

Sebep bilgisayarsa,kolayı var.
Bilgisayarı servise yolla veya babanla anlaş,pc bozuk-virüslü deyin.
O da olmuyorsa güvenlik taraması aç.Uzun sürenlerden :)
Detaylı taramalar bilgisayarı yavaşlatır,insanı sinir eder.

onlara kizma nedenim bize her gelisinde hep bisey kullanmak icin geliyolar...kahve cay falan filan beraber oturup bisey yapacagimiz bisey icin degilde...su gunler net modadaa...bazen iste epilatoru istiyolar...ya kisaca hep bisey icin geliyolar ivir zivir sadece bizi gormek icin yada bizle sohbet etmek icin degil...bazen kendi kendime diyordum "simdi onlara ben gidicem sunu bunu isticem kullancam hergun hergun yapcam vs" ama onlar gibi degilim olamiyorum rol geregi bile yapamiyorum...cok cok gerekirse o zmn belki offf hani soyle gelseler sohbete vs hergun gelsinler hosuma bile gider neyse bole iste :)onlari sinir etmk istiyorum bazen red edesim var ama yapamiyorum "yok teyzem alinir yok snra teyzemin yuzune bakamam" hep durduruyorum kendimi....kucukkende hep esyalarimizi kurcalalrlardi ne zmn bayram yaklassa esyalarimi saklama geregi duyardim cunku ya defterlerimi yirtarlar ya karalardi vs vs....bole iste bir an once evlenip kurtulsam onlardan kocamm taaa amerikalardan olsa ah ah :52:

bii dakika ben yanlıs okudum değilmi???
sen nereye gidiyorsun kuzum, kuzenlerin gelip sizde bilgisayar oynadıkları içinmi gideceksin, evini yerini yurdunu terkedeceksin??? kimden vazgeçiyorsun, annenlerin neler hissedeceğini hiçi düşünmedinmi, bi dur bakalım sakin ol..
yaşlarınız kaç kaç kuzen geliyor böyle.. bir gün size geldiklerinde ,sizde kalmalarını iste, gece film izleyin, oyun oynayın, bilgisayar ortak nokta olsun ama sende katılmıs ol onlara... belki aranızdaki buzlar biraz çözülür..
onlari hic gormek istemiyorum cnm ya ....alerjim var artk onlara karsi...sevemiyorum onlari off bilmyiorum ck yapmack davraniyorum onlarin yaninda onlarida ck yapmack buluyorum yani bize karsi...zaten annemleri dusundugum icin katalniyorum ya ama zmn geliyor belli ediyorum artk bardak tasinca yansiyor yzuume kotu kotu bakiyorumm onlara napim icimden ole geliyor numara bile yapmaz oluyorum o derece:(

Son düzenleme:
seni anlıyorum cnm bende kuzenlerden akrabalardan yana sıkıntılıyım ben ve kardeşlerim onlara karşı hep kibar olduk ama onlar hep kendi bildiklerini okudular bayramda hiç gitmek istemezdim çünkü onlar bizi adam yerine koyup gelmezlerdi ama annem aman ayıp olur aman size yakışmaz diye hep götürürdü sınav zamanımızda yengemler amcamlar oturmaya gelirdi annemde hiç reddetmezdi ve ders çalışamazdık ama annemler gidecek olsa yok çocukların dersi var yok sınavı var atlatırlardı basit gibi görünsede insanı kullanmaaları ve senin gösrediğin saygıyı göstermemeleri insanı sinir ediyo

seni anlıyorum cnm bende kuzenlerden akrabalardan yana sıkıntılıyım ben ve kardeşlerim onlara karşı hep kibar olduk ama onlar hep kendi bildiklerini okudular bayramda hiç gitmek istemezdim çünkü onlar bizi adam yerine koyup gelmezlerdi ama annem aman ayıp olur aman size yakışmaz diye hep götürürdü sınav zamanımızda yengemler amcamlar oturmaya gelirdi annemde hiç reddetmezdi ve ders çalışamazdık ama annemler gidecek olsa yok çocukların dersi var yok sınavı var atlatırlardı basit gibi görünsede insanı kullanmaaları ve senin gösrediğin saygıyı göstermemeleri insanı sinir ediyo
evt cnm aynen oyle:97:

Back
X