off akrabalarima sinir oluyorum...bu benim kendi acimdan olaya bakisim arkadaslr onlara gorede ben yalns olabilirim bilemicem...benim kuzenlerim var yaz tatiline geldiklerinde ninemlerde kaliyorlar teyzemler kuzenler falan..ninemlerde bize yakin net kullanmak icin surekli bizdeler...yani sadece bi ihtiyaclari oldugunda geliyolar...internete girdiler mi saatlerce konusuyolar snra isleri bitince gidiyolar yahu iinsan bi oturur konusur sohbet eder...bitane kuzen var bana bi bardak su getirirmisn vs vs sanki ben usagim bu evde...red ettik mi suclu biz oluyoruz nedense...off bazen hic bisey vermicem diyoyurm o kdr sinir oluyorum ki sadece kullaniyolar esyalarimizi vs dogru durust oturupta konusmuyolar kuzenlerden bahs ediyorum...nete gelincee cak cak otuyolar bize gelince "yok efendim ne konusacgimi bilmiyorum"...ben onlara aynisini yapinca yani onlarla konusmayinca kotu oluyorum off o kdr sinirlerim bozukki suan surat astim sisirdim suratimi oyle geziyorum ve hic kimseyle konusasim yk kacabilsem kacacam burdan kimseye kotu bisey demek istemiyorum ama yuzume yansidi artk icimdekiler az kaldi patlamama...hatalimiyim degilmiyim bilmyiorum tek bildigim sinir oldugum onlarin bole yapmalarina...burama kdr geldi bir degil iki degil her sene bole...off bazen kacasim var herkesten kendi ailemden bile annem beni sucluyor neden ben surat asiyormusum vs vs numara yapmaktan yoruldum bana kuzen insan muamelesi yapmayn birilerine hep iyi yaklasmaktan yoruldum...hep annemin kardesidir aralari bozulmasin diye diye kendimi sinir hastasi edicem..off ck sinirliyim suan ya
((kendimi kapadim odama cikmyiorum butun gun evdekilerlede konusmuyorum onlarin yemeklerinide yemiyorum o kdr sinirliyim yani herkese...vazgecebilsem birakabilsem ailemi gidicem valla bu evden ama uzulmesinler diye yapamiyorum bu kdr sene verdikelri emekler bosa gitmesin diye...ama herseyide onlar kendilerini iyi hissetsin diyede yapcak deiglim bazen haksizliklr oluyor dayaanmiyorum...benim sucum ne simdi pc verdim gonullerice oynadilar cetlestiler ama dun dayanamadim surat astim ve yuzlerine bakmadm kuzenlerin baksam dahi bi nefret bakisi kizgin bakis numara yapamicaktm artk bugunde kapandim odama...ck sinirliyim belki benim icin materialist dersiniz hakli bulmazsiniz ama durum bole benim acimdan sevmyiorum onlari tmm bazen iyi geciyor ama surekli ucun sureli beraberken bunaltiyolar beni...herkes kendi keyfine bakiyor ben neden kendi keyfime bakmicam ya o an cnm kizmak istiyorsa kizcam yok simdi kizarsam su olur bu olur dusunup kendimi frenlemek istemiyorum kirilan kirilsin ben kiriliyorum kimin umrunda herkes kendi dudugunu caliyor
(
5:

Son düzenleme: