- 27 Ağustos 2016
- 187
- 118
- 53
- 29
- Konu Sahibi Sessizgemiler123
-
Evet zorunda değilim haklısınız ama onların yanında kendimi çok mutsuz rahatsız hissetmeme rağmen onlarla sürekli muhatap olmak zorundayımSevmek zorunda mısınız?
İnanaır mısınız her hareketimi nasıl eleştirsek de biz yücelsek gözüyle bakıyorlar. Vallahi artık bıktım. Yapı itibariyle de bana ne yapılsa ağzımı açıp da saygısızlık yapmamal için bişey demiyorum ama içime attıkça artık dayanamıyorumOnlardan bende de var. Ben yoklarmis gibi davraniyorum. Soru sorduklarinda gec cevap veriyorum, sacma seyler soylerlerse cevap vermiyorum. Sallanmadiklarini bildiklerinden ugrasmaya deger görmüyorlar.
bende sevmiyorum boşver mümkün olduğunca muhatap da olmuyorumNasıl başlasam bilemiyorum.Küçüklüğümden beri hep içine kapanık biriyim. Ortamlarda sadece susarım bana soru sorulursa cevap veririm.Kendim çok hassasım. İnsanların sözlerini çok kafaya takıyorum. İşe bakın ki akrabalarım da öyle dedikoducu öyle kırıcıdır ki .. Tabi hepsi değil ama benim en yakıbımdakiler böyle. Sürekli bişeyleri sadece küçük düşürmek için eleştirirler. Ve ben onların her yanına gittiğimde kendimi öyle kötü hissediyorum ki. Hiç gitmek konuşmak istemiyorum. Ne yapmalıyım ? Gerçekten çok kafaya takıyorum
Evet zorunda değilim haklısınız ama onların yanında kendimi çok mutsuz rahatsız hissetmeme rağmen onlarla sürekli muhatap olmak zorundayım
Kardeşlerime de aynı şeyleri yapıyorlar ama onlar benim gibi değil hiç umursamazlar ama brn neden böyleyim ya her denileni kafaya takıyorumbende sevmiyorum boşver mümkün olduğunca muhatap da olmuyorum
takma cnm değmez boşa dememişler akraba akreptir diyeKardeşlerime de aynı şeyleri yapıyorlar ama onlar benim gibi değil hiç umursamazlar ama brn neden böyleyim ya her denileni kafaya takıyorum
İnanaır mısınız her hareketimi nasıl eleştirsek de biz yücelsek gözüyle bakıyorlar. Vallahi artık bıktım. Yapı itibariyle de bana ne yapılsa ağzımı açıp da saygısızlık yapmamal için bişey demiyorum ama içime attıkça artık dayanamıyorum
Aynıııısını yaşıyorumYa sorma bende de aynısı, bi sene kırıcı olduklarını hissettim, kıskanç fesat olduklarını, hatta tek basıma kalınca ağladım hıçkıra hıçkıra. Akrabalariyla iç içe olanlara özeniyorum ama bizimkilerle olmaz. Yasım ilerledikçe bazı seyleri daha net gördüm. Ben içime kapanık değilim aslında ama akrabalarımın yanına bende gitmek istemiyorum hiç. Kimse mutluluğumu çekemiyor cok ağır bir durum.
Keşke yapabilsem. Hemen laf ederler adım çıkar saygısızaGitme tatlım bu kadar basit
muhatap olmamaya devam et soran olursa bu sebebi de bildir. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?