Akrabalarımı sevemiyorum nolur bir akıl verin

Susunca bişey bilmiyor sanıyorlar,konuşunca da hazır cevap diyorlar en iyisi hiç görüşmemek onu becerebilmek önemli ( ben beceremiyorumda) sevmediklerimizle ne kadar az görüşürsek o kadar çok rahat oluruz

Susunca bişey bilmiyor sanıyorlar,konuşunca da hazır cevap diyorlar en iyisi hiç görüşmemek onu becerebilmek önemli ( ben beceremiyorumda) sevmediklerimizle ne kadar az görüşürsek o kadar çok rahat oluruz

Sevmene de gerek yok gorusmene de.
Bende pek sevmem akrabalarımı.
Hele bazılarından nefret ederim.
Bekarken bayramdan bayrama gormek zorundaydım
Evlendim ve irade tamamen elime gectigi icin gorusmuyorum.
Sevdigim akrabalardayken,düğünde vs denk gelirsem görmüş oluyorum mecburen onda da merhaba merhaba
Sen zamanla bunu cok iyi ayarlayacaksin merak etme,sadece sunu bil ki yalnız degilsin.
Hepimizin cevresinde var boyle insanlar,once kafaya takarsin dert olur sonra yaş ilerledikce amaaaan be benim canımdan kıymetli mi der sallamazsin

Ay inşallah takmamayı başarabilirim. Yoksa bu dert beni çok üzecek daha

sevmek ya da görüşmek zorunda değilsin, bu akraba tutturmasını hiç anlamamışımdır genel olarak, aynı frekansta olmadığın, eğlenmediğin mutlu hissetmediğin insanlarla sırf kan bağı var diye niye görüşesinki, bu konuda kendini rahatsız hissetmene, vicdan azabı falan çekmene hiç gerek yok inan ki...

Sevme, gitme, görme, görüşme, çağırma, arama, sorma, size geldiklerinde de ölü taklidi yap. Ben de sevmem akraba filan, hele ki pek aramın olmadığı kişilerle hiç işim olmaz. Ne arıyorum, ne soruyorum, keyfim nasıl isterse öyle takılıyorum. Sana da tavsiye ederim.

Bende tıpkı senin gibiyim.Her bayram zamanı yaklaştığında akraba ziyaretlerini düşünüp strese giriyordum.İçime kapanıklığımdan zerre bir şey kaybetmedim ancak artık umursamamayı tercih haline getirdim.Bana edilen lafları sinirli bakışlarla iade ediyorum, konuşmak istemediğim kişiyle de hayatta bir muhabbet içinde olmuyorum.Umursamamak en iyi seçim olur senin için de.

Çok haklısınız ..

Ay evet beni de aldı bu dert ama gittim de ne oldu? Bayram günü bile aynı şeyler oldu gittiğime bin pişman oldum

gitme, görüşme mesafeli ol. ama gitmesen de dedikoduları kulağına gelir insanın yani gitsen de gitmesen de pek bişey değişmez.en güzeli uzakta yaşamak yılda bir iki kez memlekete aileni ziyarete gitmek. bahsettiğin akrabalar bende de var. Mutsuzluğumda göbek atıp oynayan mutluluğumda kederinden hasta olanlar var.

Cok sever guzelde silerim
Bende boyle sirf hatır gönül icin bi kac lafi yuttum.

Buyuktur,hakkini yemim,olsun vs vs
Baktim ipin ucu kaciyo yuz verdikce astar
Hoops! Dedim.
Direk mesafemi koydum.
Gorusmuyorum kendileri istedi bunu ben gayet saygili efendice muhattapligimi kestim.
Simdi lafin biri bin arkamdan.

Arkamdan konusmayin zira g.tum size cvp vermez diyorum.

Bunyen kaldirmiyor demek ki zorla sevmeye calismak gibi bir kotuluk yapma kendine

Benim de psikolejimi bozan akrabalarim var ama cok şükür ki uzaktalar.ama seni çok iyi anliyorum kucuklugumden beri sevmem akrabalarımı sanki beni ezmek,küçük gormek icin elinden geleni yapiyorlar gibime geliyor.
Küçükken sizi baskalariyla cok kiyaslamis olabilirlermi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…