- 28 Mayıs 2025
- 101
- -120
- 11
- Konu Sahibi powerpuffgirl23
-
BabasıBinayı eşine kim verdi?
Şaka mısınız?Babası
Babası kendi mi yaptı babaanne mi vermişBabası
Neden anlamadım?Şaka mısınız?
Ee o zaman? Adam size mustakil bina vermiş utanmadan bize yardım etmiyorlar diyorsunuz! Belki binayı verme şartı babaanneydi?Babası
Babası yıllar önce yaptırmış babannenin bir alakası yok ve eşime bu ev düşmüş eşimin kardeşi var onada farklı biryer verildiBabası kendi mi yaptı babaanne mi vermiş
Orası senden önce o babaannenin eviNeden anlamadım?
Babası yaptırmış olabilir babannesinin bir desteği yok ve babası eşime ev verdi diye bizim burdan gelir sağlama şansımız varken babanneye bakıp sağlayamıyoruzEe o zaman?
Aynen, eşi kendi mi satın aldı yoksa babadan mı kaldı bu önemli. Benim çocuğuma verdiğim mal için gelinim annemden kira alma peşine düşerse çok sinirlenirim.Binayı eşine kim verdi?
Babannenin evi değil, eşimin evi ve eşimden öncede babası yaptırmış babannesi sadece oturuyor onun bir katkısı faydası olmamışOrası senden önce o babaannenin evi
Sen kimsin derler adama
Babası annesine vermiştir. Böyle bi durum var mı ? Yoksa babaanne gelip direk ben buraya oturcam mı dedi?Babası yıllar önce yaptırmış babannenin bir alakası yok ve eşime bu ev düşmüş eşimin kardeşi var onada farklı biryer verildi
Bu kadar borçluyken bebek yapmaya kalkmak kendi akılsızlığınız ayrıca.Durumumuz iyi olsa bu konuyu açmazdım ama bir bebeğimiz olucak ve evlendiğimizden bu yana borçtan başımız hiç çıkmadı
Şöyle söyliyim binayı babası yaptırmış eşimde binanın içini yaptırmışAynen, eşi kendi mi satın aldı yoksa babadan mı kaldı bu önemli. Benim çocuğuma verdiğim mal için gelinim annemden kira alma peşine düşerse çok sinirlenirim.
Babaannenin binayı yaptıran babayı doğurmak, büyütmek falan gibi bir alakası olabilir mi acaba öyle bi aklıma geldi ama ? Adam evladi rahat etsin diye bina hediye etmiş evlendiği insan annesinin huzuruna göz dikiyor evlerden ırak ya.Babası yıllar önce yaptırmış babannenin bir alakası yok ve eşime bu ev düşmüş eşimin kardeşi var onada farklı biryer verildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?