Akrabanızdan kira alır mıydınız?

powerpuffgirl23

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2025
101
-120
11
Merhaba kızlar, benim sürekli canımı sıkan aklımı kurcalayan bir durum var ve ön yargılarınızı bir kenara bırakıp kendinizi benim yerime koyarak yorum yapmanızı istiyorum.. müstakil bir binada eşimle yaşıyorum ve bina eşimin adına fakat bu binada aynı zamanda eşimin babaanneside yaşıyor ve bize hiçbir gelir desteği yok aylık emekli geliri var ve aynı zamanda yurt dışından da emekli maaşı yatıyor. Eğer babannesi olmasaydı orayı kiraya verip daha rahat geçinebilirdik ama babannesi olduğu için ne satabiliyoruz ne kiraya verebiliyoruz. Durumumuz iyi olsa bu konuyu açmazdım ama bir bebeğimiz olucak ve evlendiğimizden bu yana borçtan başımız hiç çıkmadı ve eşimin ailesinin durumu iyi olduğu halde hiç destek olmadılar istediğimiz zamanlar da bizde de yok deyip geçiştirdiler. Kayınvalidem kendi kayınvalidesine bakmıyor babanneninde hiç onlara gidip yerleşesi yok zaten, olan bize oluyor yani anlayacağınız.. ben kira alma taraftarıyım yada hiç olmazsa bize cüzi bir miktarda kira kadar olmasada destek olmasını istiyorum fakat bunu eşime açmadım. Eşime tek söylediğim şey babannen burada olmasaydı daha rahat geçinebilirdik herşey farklı olabilirdi dedim oda olmaz öyle şey deyip konuyu kapattı. Yerimde olsaydınız ne yapardınız?

Aynen, eşi kendi mi satın aldı yoksa babadan mı kaldı bu önemli. Benim çocuğuma verdiğim mal için gelinim annemden kira alma peşine düşerse çok sinirlenirim.
Şöyle söyliyim binayı babası yaptırmış eşimde binanın içini yaptırmış

Babası yıllar önce yaptırmış babannenin bir alakası yok ve eşime bu ev düşmüş eşimin kardeşi var onada farklı biryer verildi
Babaannenin binayı yaptıran babayı doğurmak, büyütmek falan gibi bir alakası olabilir mi acaba öyle bi aklıma geldi ama ? Adam evladi rahat etsin diye bina hediye etmiş evlendiği insan annesinin huzuruna göz dikiyor evlerden ırak ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…