Akrabanızdan kira alır mıydınız?

böyle bir açıdan baktığınız için haklı olabilirsiniz ama eşimin diğer kardeşine aylık gelir veriyor babanne ve bu durumda hem bizim binamızda yaşayıp hem başkasına destek olması zoruma gidiyor

Ee o zaman? Adam size mustakil bina vermiş utanmadan bize yardım etmiyorlar diyorsunuz! Belki binayı verme şartı babaanneydi?
Ben daha evlenmeden 3 sene önce eşime evi vermiş ve eşim evin için yaptırmış ev havadan eşimin ağzına düşmedi

İki emekli maaşı varsa destek olabilirdi napiyoo ki o kadar parayı
Teklif edilmesi hoş olmaz da kendisi dusunebilirdi ama demek ki o karakterde biri diil
Sonunda beni anlayan biri.. eşimin diğer kardeşine aylık destek sağladığı için benim zoruma gidiyor bunu anlatmaya çalışıyorum. Bizim zor bela geçindiğimizi görüyor ve ona destek oluyor. Eşimin diğer kardeşinin kapısının önünde iki arabası var

Eşinizin ailesi size destek olmak adına zaten oturduğunuz evi vermiş. Anladığım kadarıyla babaannenin oturduğu evde size verilmiş ancak yaşadığı müddetçe babaanne bu evde oturacak. Kayinpederiniz size böyle bir imkan vermişken, kayınpederinizin annesinden kira vermesini nasıl isteyebilirsiniz? Bunu aklınızdan geçirmeniz bile çok ayıp.

Ben daha evlenmeden 3 sene önce eşime evi vermiş ve eşim evin için yaptırmış ev havadan eşimin ağzına düşmedi
Evi eşin üstüne vermiş ama annesi de yaşasın diye yaptırdı belki?
Nereden biliyorsun?
Sen çalışıyor musun?
Paraya bu kadar düşkünsün umarım çalışıyorsundur.
Yoksa hazırcı ve açgözlü olmaktan başka bir şey değil yaptığın.

böyle bir açıdan baktığınız için haklı olabilirsiniz ama eşimin diğer kardeşine aylık gelir veriyor babanne ve bu durumda hem bizim binamızda yaşayıp hem başkasına destek olması zoruma gidiyor
Ben sizi kendi yerime koyuyorum benim babannem olsa ben kira almazdım. Bu durumda eşimin de babaannesi oturda almasını beklemezdim. Torun ayrımı yapıyorsa evet kızmakta haklısınız ama bunu eşiniz görsün siz göstermeyin siz kötü olursunuz

Hanımefendi anlamadan dinlemeden yargılamazsanız??? Diyorum ki eşimin babannesi eşimin diğer kardeşinin durumu iyi olduğu halde ona destek oluyor fakat bizim durumumuzu bildiği halde bize hiçbir destek yok

Kendinizi boşuna doldurmayın, siz babaannenin malina ortak değilsiniz. İstediğine istedigi yardımı yapabilir. Size de yardim etmisler su an kirada oturmak ya da ev kredisi odemek yerine aileden kalan evde oturuyorsunuz. Su an kira alamasanizda ileride size kalacak +1 ev daha var. Sizin aileniz size 2 ev vermediyse ve aylık gelir vermiyorsa haksızsınız.

Paraya düşkünlükle ne alakası var uzaktan davulun sesi hoş geliyor değil mi? Eşimin diğer kardeşini aylık destek yapıyor babanne ve kardeşinin durumu bizden çok çok iyi olduğu halde ve biz avuç yalıyoruz. Ayrım yapılsaydı size de o zaman anlardınız

Vallahi yapacak bir şey yok gibi görünüyor, o yüzden esinizle de kötü olmayın durduk yere, kira adı altında değil de, dediğim gibi destek olsa güzel olurdu. Kaç yaşında?

konuda niye yazmadınız bu detayı? Böyle detaylar hep sonradan çıkar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…