- 28 Mayıs 2025
- 101
- -120
- 11
- Konu Sahibi powerpuffgirl23
-
Eşimin annesi kayınvalidesine bakmak istememiş annesini buraya yerleştirmişlerBabası annesine vermiştir. Böyle bi durum var mı ? Yoksa babaanne gelip direk ben buraya oturcam mı dedi?
Bence eksik anlattınız
Atlamış olabilirim kusura bakmayın ama durum bu şekilde olunca sinirleniyorum biz zorluk çekelim sen başkalarına destek ol insana koyuyorkonuda niye yazmadınız bu detayı? Böyle detaylar hep sonradan çıkar zaten.
çünkü ev kayinbabaninKayınbabaya niye gidiyor kira eşimin evi onu anlamadım?
Yine sizi ilgilendirmez. Kadın oğlunun evinde oturup istedigi torununa yardım ediyor. Ha size de etse güzel olur belki ama etmiyor diye kira isteme hakki vermez size. Tavsiyem çalısiyor musunuz bilmiyorum ama çalışın, üretin kendinize bir ev alın kirasını da gönlünüzce harcayın. En güzel mal insanın kendi emeğiyle edindiği.Hanımefendi anlamadan dinlemeden yargılamazsanız??? Diyorum ki eşimin babannesi eşimin diğer kardeşinin durumu iyi olduğu halde ona destek oluyor fakat bizim durumumuzu bildiği halde bize hiçbir destek yok
Ayrım yapılması hoş değil ama bunun karşılığı kira isteyelim çözümü hiç hoş değil. Kayın babanız size bedavadan ev vermiş, kalacağınız evin içini de bir zahmet yaptırın ne var bunda.Paraya düşkünlükle ne alakası var uzaktan davulun sesi hoş geliyor değil mi? Eşimin diğer kardeşini aylık destek yapıyor babanne ve kardeşinin durumu bizden çok çok iyi olduğu halde ve biz avuç yalıyoruz. Ayrım yapılsaydı size de o zaman anlardınız
Babanneden kira isteyecek kadar düşkünlük değilde o olmasaydı farklı birinden kira alabilirdik ve rahat geçinirdik. Bizim yaşadığımız varlık içinde yoklu ve eşimin annesi kayınvalidesine bakmak istemediği için onu buraya yerleştirmişler. Ayrıca neler neler gördüm öz annesinden kira alıyor milletBelki arsa babaannenin?
Ayrıca babaanneden kira isteyecek kadar düşkünseniz çocuk yapmasaydınız bir zahmet yahu önce borçları bitirseydiniz
80 yaşındaVallahi yapacak bir şey yok gibi görünüyor, o yüzden esinizle de kötü olmayın durduk yere, kira adı altında değil de, dediğim gibi destek olsa güzel olurdu. Kaç yaşında?
Eşinin kardeşine de bina verdiler mi?Paraya düşkünlükle ne alakası var uzaktan davulun sesi hoş geliyor değil mi? Eşimin diğer kardeşini aylık destek yapıyor babanne ve kardeşinin durumu bizden çok çok iyi olduğu halde ve biz avuç yalıyoruz. Ayrım yapılsaydı size de o zaman anlardınız
Eşimin kardeşi ağlanmayı çok seven bir insan hatta arkadaşlarından bile para istediğini duydum parası var 3 katlı evi var iki arabası var ona da ayrıca kayınpederim ev vermiş ama aç gözlü olduğu için kayınpederimde dahil herkes ona destek oluyor biz avuç yalayınca insanın zoruna gidiyorbabaanne ne sebeple eşinizin kardesine destek sağlıyor?
Babaannenin eli ayağı tutuyorsa ciddi bir rahatsızlığı vs yoksa bakmak zorunda değil zaten.Babanneden kira isteyecek kadar düşkünlük değilde o olmasaydı farklı birinden kira alabilirdik ve rahat geçinirdik. Bizim yaşadığımız varlık içinde yoklu ve eşimin annesi kayınvalidesine bakmak istemediği için onu buraya yerleştirmişler. Ayrıca neler neler gördüm öz annesinden kira alıyor millet
EvetEşinin kardeşine de bina verdiler mi?
İki tane emekli maaşı türkiyede 700 euro falan ediyor love.İki emekli maaşı varsa destek olabilirdi napiyoo ki o kadar parayı
Teklif edilmesi hoş olmaz da kendisi dusunebilirdi ama demek ki o karakterde biri diil
Eli ayağı tutuyor ama bize eziyet ediyor. Adımımı kapıya atsam nereye diye hesap sormaya öıkar hemen yaş 80 ama senden benden diri. Rahat vermez sürekli zile basar binayla ilgili en ufak birşey değişmeye kalksak engel olur biz misafir gibi yaşıyoruz buradaBabaannenin eli ayağı tutuyorsa ciddi bir rahatsızlığı vs yoksa bakmak zorunda değil zaten.
Az da değil yani tek başına yaşayan birinin başından aşar benim eşim o kadar kazanmıyor bileİki tane emekli maaşı türkiyede 700 euro falan ediyor love.
Eşiniz ve ailesi böyle uygun görmüş buna sizin yapabileceğiniz bir şey yok, sorunuzun cevabına gelirsek akraba eğer amca dayı hala kuzen vb olsaydı evet kira isterdim ama babamın yaptığı evde her ne kadar içini ben yaptımış olsam da babamın emeğinin daha büyük olduğu aşikar olduğundan ve benim de rızamla ortak karar alarak yerleştirdiğimiz babaannemden kira almazdım, buna ek olarak babaannemin kendi geliriyle kime yardım ettiğini de umursamazdım çünkü gelir onun geliri istediği gibi harcamakta özgür.Eşimin annesi kayınvalidesine bakmak istememiş annesini buraya yerleştirmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?