Akrabanızdan kira alır mıydınız?

Allah o babaanneye sizden daha uzun ömür nasip etsin inşallah

İnsan eşinin yaşlı başlı babannesinden kira almayı nasıl düşünür ya ne kadar kötü kalplisin. Onun babaannesi senin de babaannen ev de eşine babasından kalmış bu da babasının anasını evden atmayı düşünüyor

Konu sahibi babaane için ''80 yaşında ama sana bana taş çıkartır'' gibi bir yorum yapmıştı. Karıştırdığınız diğer üye olsaydı sizin bahsettiğiniz detayı mutlaka verirdi.
Taş çıkartmasıyla benim yazdıklarım zıt değil

Eş ailesi bitti. Yaşlı babaanne kaldı. hayır o değilde kendi evinde oturan kadından neden kira istenir. Anne babanızdan da isteyin. Mantık aynı

Konu sahibi eşini ikna et, o oturduğunuz daireyi kiraya verip evden çıkın. O babaanne ile size huzur yok. Sabah akşam seni kişisel bakıcısı gibi görüyor belli ki.

Konu başlığını ilk okuduğum da kesin kira isterdim dedim ancak konuyu okunduğumda binayı veren baba borçlunuz harcınız bitmiyor siz kira da alsanız borcunuz bitmeyecek. Çünkü sizin karı koca ekonomi yönetme beceriniz yok. Bir de senin annen baban size yardımcı oluyor mu da gidip Kv kp den para istiyorsunuz. Babanenin size maddi olarak külfet olduğu yok önüne bir tabak yemek bile vermiyorsunuzdur bir de fesatlaşıp kadının belki de kendi mülkü olan yerden gitmesini istiyorsunuz bence insanlığınızı ve kalbinizi sorgulayın. Belki o yüzden borçlarınız bitmiyordur.

Mune den açıklama geldi. Bu üye o değilmiş. Ben ve başka arkadaşlarda böyle düşündü ( bende hala sizin gibi düşünüyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…