Akran Zorbalığı

Yuh eşiniz hala dahil olması mı? Bence sizde de bir gariplik var bu zorbaligi ben ilk duyduğum andan itibaren ortalığı ayağa kaldırır iki gün içinde cozdururdum. Tabi esim de benimle aynı olurdu. Miy miy olmuş durum çocuğun psikolojisinin içine de e.d.ilmis yani. Enteresan siniz.

Cimere yazın bari. Konya'da çocuk çocuğu öldürdü herşey olabilir . Ama ben olsam milletin delisiyle mı uğraşacağım bulurum yeni okul değişiklikte ferahlık vardır hem
Son çare olarak değişimi deneyeceğiz sanırım ama gideceğimiz yerde bir benzerinin olmayacağının da garantisi yok. Ayrıca biz gitsek başkasına yapmaya devam edecek. Sonu gelmeyecek. Okulun elini taşın altına koyması gerekiyor. Sadece benim çocuğum değil diğer çocuklar için de. Biraz daha zaman verip okulu Milli Eğitime şikayet etme kararı aldık. Bir aksiyon almaları lazım.

Sinif neden degistiremiyorsunuz? Bence olmazsa okul degistirin. Valla baska manyak bir insan evladi yuzunden bu cocuk okul hayatina stresli mi baslasin, stresli mi gitsin Baska okul bakin diyorum.
İlk ogrendigimizde denedik ama sınıfları milli eğitim belirlediği için yapamadık. Birinci sınıf, okumayı öğreniyor. Pedagog da sene ortasında alıştığı düzeni bozmayın dedi. Seneye değiştirebiliriz. Tabi önce okulu şikayet etmeden gitmem

hsä
Cimere yazın bari. Konya'da çocuk çocuğu öldürdü herşey olabilir . Ama ben olsam milletin delisiyle mı uğraşacağım bulurum yeni okul değişiklikte ferahlık vardır hem
En son öyle olacak sanırım. Dediğiniz gibi her şey olabilir. Onlar çocuk savunucularının hoşuna gitmeyecek ama hani ağaç yaşken eğilirdi, hani yılanın başı küçükken ezilirdi. Dün onlar daha çocuk dediklerimiz bu gün okulda öğretmenine, arkadaşına bıçak çekiyor. İsteyen buyursun linç etsin. Bu gün benim kızımın arkadaşlarına musallat olan yarın arkadaşlarının evine, kocasına musallat olur. Toplumun zararlılarını yine kendi elimizle yetiştiriyoruz.

Yollama Ben de yollamiyorum assagi

Okul da yeterince arkadasi var hafta sonu aileye ait olsun Bizde öyle

Zaman bizim cocuklumuz gibi degil Bizde kavga ederdik en kötü sac basa girer iki saate kalmaz barisirdik

Arkadasi ölsün diye bisikletin firenini keseni mi dersin ayagima basti diye cocugun kalbine yumruk atanimi dersin korkunc oldu 10 19 yaş arasi tirlatti iyice

Birinci dönem sonu sınıflar arası geçişler için sistem açılıyor diye biliyorum. İstediğiniz zaman geçiş yapılamıyor. Gidip gelip müdürü darlayacaksınız, dilekçenizi ocak başında kabul ettireceksiniz. başka çare göremedim. Rehberlik raporuyla sınıf değişimi konusunu da iyice araştırın derim.

Sizin gibi anneler son zamanda mı türediniz yoksa eskiden beri mi vardınız? Küçücük çocukla bu nasıl diyalog ya? Şaka mısınız?
Hiiiiicccccc büyük konusma son zamanlar da bu Akran zorbaligi can aliyor can siz neyin duyarini kasiyorsunuz

Dur kız sen de gaza getirme. Eşim dahil olamaz. Daha önce komşu kadınların kavgasını abartıp kaynanamın üstüne yürüyen komşu dayının burnunu kırmıştı. Gerçi davayı kazandık ama hepimizin ruh sağlığı için, aile meclisinde alınan kararla eşimi gerek olmadıkça dahil edemiyoruz.

Ya kaç yaşında bu yamyam?

Benim oğlumun da vardı anaokulunda öyle bir sınıf arkadaşı
Gelip gidip sen kötüsün seni hiç sevmiyorum bla bla bişeyler söylüyormuş
Neyse öğrenir öğrenmez öğretmeni ile konuştum
Beraber oturtmuş, aktivitelerde beraber görev vermiş

Sessiz bir şey söylediğinde oğluma, hemen müdahale edip sınıfa da paylaşmasına söylemiş böyle böyle bıraktı çocuk
Neyse o okul bitti başka okula kayıt yaptırdık 2. Sınıfta bu çocuk da aynı okula ama farklı sınıfa geldi
Annesi ile sinemada karşılaştık onlar da gelmişler
İngilizce öğretmeni sürekli çocuğunu şikayet ediyormuş kavga ediyor ders dinlemiyor diyormuş
Hatta bağıra çağıra kavga etmiş o var ya o ne çirkef diyor
Halbuki hâlâ görüşürüz İngilizce öğretmeni ile ve tanıdığım en nahif kadınlardan

Ben bileziklerimi sattım da o okula gönderiyorum eşek gibi tahammül edecek oğluma dedi
3. Sınıf da almış kaydını
Demem o ki o çocuk zor değişir çocuğunuzu kurtarın o sınıftan

Son düzenleme:
O kadar çoklar ki.
Bı arkadaşımın cocugu zaten kimseyle arkadaşlık kurmayan bir çocuktur ama olsun dedim gel oyun grubumuza. Arkadaşlık nedir öğrensin diye
Ay Allah başıma bela almışım, zaten her buluşmada cocugumu sopaliyodu
Oyun grubunda da üç ay cocuguma kah çatal sapladı
Kah durduk yere geldi vurdu
Kah ensesinden tuttu çekti attı.
Lanet olsun bırgun herkesin içinde pat yüzüne tokatı bı yapıştırdı
Baktım arkadaşım ses etmiyor canıııım hadi gel gidiyoruz demesin mi.
Aaa yeter artık ama! Yeter dedim.
Oylelikle cocugunu eğildi uyardı.
Cocugunun psikolojisi uyarildigi için çok bozulmuş oyun grubundan soğumuş okul kaygısı oluşmuş. Baaaaaak...

Beni de her yerden silmiş. Çocuk sadece kızıma kilitleniyodu ya yıllarca boyle oldu, aşırı bı kıskanması var niye ya neden daha 3 yaşındasın.

Nasıl ya o haberi bilmiyorum nasıl bulabilirim kilit bı kelime söyler misin yazıncadogru habrr çıksın

Aynen öyle düşünüyorum bende haberlerde görüldüklerim beni de çok etkiledi

Böyle durumlarda öğretmenden çok birşey beklemeyin bence çünkü öğretmen olarak söylüyorum birçok öğretmen artık müdahale etmekten korkuyor bu durumlara çocuğun ailesi ile iletişime geçin

Yani simdiden sokaklar ruh hastalarıyla doldu, her akşam başka bir cocugu öldüren küçük çocuk/genç haberleri var artık

Sanki siz abartiyorsunuz gibi geldi.akran zorbaligi daha farkli bisi ve biz ustesinden okulu .degistirerek geldik.su an oglum mutlu

Her ögrencinin bir sene içinde bir kez sınıf değiştirme hakkı vardır bu ister okulun ortasında olsun ister sonunda olsun
Çok basit milli eğitimi arıyorsunuz şikayetlerinizi dile getirin sınıf değişikliği istiyoruz deyin zaten ertesi gün okula mail üzerinden kagıt atılıyor z öğrencinin Millî eğitim onaylı sınıf değişikliği onaylanmıştır diye sizde okula gidip sadece imza atıyorsunuz bu kadar
Yok değiştirme olamaz bi gibi durum söz konusu değil

Ve bunlar pazartesinden başlayıp perşembe günü olur cuma günüde yeni sınıfı belli olur

Maalesef, öğretmenin ve rehberlik servisinin bilgisi var ama sorun hala devam ediyor. Ya ilgilenmediler ya da aileyle görüşüldü aile oralı değil. Geçen hafta yazılı bildirimde de bulundum. Yine aksiyon almazlarsa Milli Eğitime kadar yolum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…