Akran Zorbalığı

evet çekingen çocuklara yapılıyor gerçekten ama benim merak ettiğim nasıl bir aile yaşantısı var bu çocukların.evlerde ne konuşuluyor , nasıl sohbetler ediliyor ki bu kadar acımasız yetişiyorlar

Sizi tebrik ediyorum,çocuğa da çok üzüldüm inşallah özgüvenini toplar yavrucak

evet çekingen çocuklara yapılıyor gerçekten ama benim merak ettiğim nasıl bir aile yaşantısı var bu çocukların.evlerde ne konuşuluyor , nasıl sohbetler ediliyor ki bu kadar acımasız yetişiyorlar

çok doğru bir noktaya değinmişsiniz aslında, gerçekten ben de merak ediyorum. Çocuktur yanlış olduğunu bilmeden acımasız davranabilir öğreteceksin ya, öğreteceksin. ailelerin uyarması lazım

Şimdi geldi aklıma kızım ilkokul 4 e giderken yasası bu bullying olayını.
Sınıftan bir arkadaşı sürekli kavga etmeye çalışıyordu onunla.birgun ders arasinda bahçede yanına gelip kizimin başını eli ile tutarak ağaca vurmuş. sözde oyun!?)
Kizim bize söyleyince direkt gidip okulun müdürüne anlattık durumu.müdür kızın annesini ile görüşmüş.kızın babası ile annesi ayrı ve sonradan öğrendiğime göre annesi normal değil kızda bu yüzden psikojisi bozuk.
Sonra o anne bana kafayı takmıştı.Birgun okul çıkışı arabası ile benim arabami takibe başladi.
Tam arkama yapışarak hemde.Sinirr olmuştum. Ani bir fren yapayim çarpsın bana diye geçmişti içimden o derece deli etmişti.
Sonra yine şikayet ettim.Kadın gitmiş müdürle bile kavga etmiş. Başa çıkamıyorlardi kadınla.
Yani sonuç olarak ailede görüyor o çocuklar herşeyi.Sadece çocukları suçlamamak lazım.

Yuh yani, kadına bak ya, allahım neler var şu hayatta. çocuklarına yazık bu insanların.

Tahmin etmek zor değil aslında..
Ama şöyle aileler böyle aileler diye nitelemek çok zor.
Ben kendi adıma ailenin çok önemli
olduğunu düşünüyorum.
Evet herkesin amacı doğru yetiştirebilmek ama
en önemlisi çocuğunu doğru okuyabilmekten geçiyor.

Çocuğun ettiği küfüre gülen anne babalar var.
Hatta video çekip paylaşanlar..
Ne diyebilirsin ki.
Ona sorsan herkes ediyor, çok sevimlii
Büyüdüğünde etmez zaten der.
Der yani..

manyak insanların manyak çocukları sonra millet neden katil tecavüzcü.böyle ana ile çekirdekten yetişme oluyorlar.

siz gerekeni yapmışsınız. trbrik ederim

bravi size. o kadin sizden hesap soracagna cocuguna hesap sorsun. cocugunun bole davranmasinda kendi eksiklerini dusunsun. takila takila kadin sizin o cocugun annesine fotoyu yollamaniza mi takilmis. kendi cocuguna egitim versin once.

Kızlar Ali'nin annesini arayıp, "fotoğrafı aldığım çocuğun annesi bu işe karışmak istemiyormuş" demek zorunda kaldım, lanet olsun. çünkü arkadaşım ısrarla benim çocuğum zarar görebilir diyor, nasıl bir senaryo kuruyor kafasında anlayabilmiş değilim.

o nasıl insan ogluna cık o gruptan demiyorda benim oglum diyor her koyun kendi bscagından asılır diyor tıpkı bu topraktaki insanlar gibi

Ali'nin annesi bu durumda okul yönetimine gitmeli olayları anlatmalı. Siz nasıl eğitimcisiniz diye yaygarayı baslamalı. Gerekirse resimleri göstermeli, yapılanları anlatmalı hatta gerekirse buna tanık olanlar da müdüre anlatmalı. Ardından bu öğrencilerin disipline gönderilmesini talep etmeli. Ve ardından sınıfının değiştirilmesini talep etmeli. Çocuğuma bir daha zorbalık yaparlarsa ve eğitimciler olarak farkedip de sessiz kalırsanız şikayette bulunacağım desin.

Ağlamayana meme vermiyorlar.

Normalde eğitimcilere sürekli yüklenilmesine ota b*ka karışılmasına karşıyım ama burada bir çocuğun en hassas olduğu ergenlik döneminde travma yaşaması ve ömrü boyunca aşağılık kompleksi yaşaması, öz saygısını ve güvenini kaybetmesi söz konusu.

O zibidiler disipline gitmeli ve ailelerine de yaptıkları zorbalıklar anlatılmalı. Aileleri insanlık nedir biliyorlarsa çocuklarına gerekli yaptırımı uygular zaten. Yok böyle çirkin bir harekete rağmen kendi çocuğunu savunan olursa zaten o çocuğun neden zorba bir pislik olduğu belli olur.

Görsün elbette gerekiyorsa.Madem onun çocuğuda o grupta oda alinabilcek bi cezada payına düşeni almalı. Ayrıca o bayan okula gidip şikayet ederse ki bence kesinlikle etmeli zaten ortaya çıkar onun çocuğununda o grupta olduğu. Annesi kendi çocuğunu kurtarmaya çalışıyorken bunu akıl edememis olmalı. Diğer çocuklar zaten soyliycektir hocam oda vardı grupta diye.Çocukları gerçekten çok seviyorum ama böyle şımarık veletlerin başkasının kimseye zararı olmayan kuzusuyla alay etmesi cidden affedilemez. İnşallah okula gidip büyük çaplı bir olay cıkartır. Çocuklar bazen çok acımasız çok. ..

Aynen bende katiliyorum ,bu böyle kalmamali,yazık yavruma,ALLAH korusun daha ileriye gidip,kötü seyler,yapabilirler...

Zaten özel okulmuş. Dünya kadar para ödüyorlar ve o okula bir şey demiyorlar mı? Ailecek çekingenler mi? Okulu dağıtırım. Bir de instagramdan twitter a her yerde okulu rezil ederim.
Okulun şu an bir şeyden haberi yok,

bence gayet iyi yapmissiniz,masum bir cocugun psikolojisini daha fazla mahvetmelerine engel olmaya calismissiniz.o gruptaki cocugun annesi de nasil bir insan ki cocuguna terbiye verip,kizacagina dogruyu gosterecegine size trip atiyor,hadsiz

Tabi ki sessiz kalınamayacak bir durum hem ailelere hem öğretmenlere çok iş düşüyor
Ya ben anlamıyorum ne kadar kötü kalpli çocuklar var çocuk bile diyemiyorum tabi ailelerin payıda büyük bu davranışlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…