- 5 Temmuz 2016
- 782
- 775
- 53
Yok ekran görüntüsü değil direkt fotoyu forwardladı bana.Cok cok ornek ve guzel bi davranis su yaptiginiz. Allah sizden razi olsun. Ben olsam bende susamazdim.
Arkadasiniz oglum ifsa olucak diye kiziyor. Benim oglumun yolladgini bilicekler diyor. Boyle bisey yokki whatsapptan gonderimde? Mesela instada felan var bi paylasimin altinda kimin sayfasindan alindigi. Ama whatsappta yok?Yoksa ekran goruntusunumu almisti arkdasiniz?
Ahh ahh bilmez miyim ben de yaşadım o çocuğu çok iyi anlıyorum o yüzden. Çırpı bacaklı, kürdan bacaklı diye ardımdan şarkı bile söylerlerdi. Şimdi olsa verirsin cevabını oturursun ama çocukluk....lise Ali ile benzer şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum ki en önemlisi duymamak inşallah bunun farkına varır kuzum ya çok üzüldüm onun için . Şuan sarılmak geldi içimden ...
kıyamam yaa.inşallah iyi bir sonuç çıkar bu görüşmeden.bu çocuk benim içime dert oldu.dünden beri unutamıyorumYavrucağın tikleri başladığında videosunu da cekiyorlamış kızlar, ailesi Bugün okula gidiyor, ben söylemeseydim haberleri olmayacaktı, çocuk içine atıyormuş soyleyemeiyormuş. Off yaa, off bazen hayata isyan edesim geliyor.
Sağol canım yalnızca yapılması gerekeni yapmaya çalıştım annesini de üzmeden dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım o kadar, eminim buradaki pek çok kişi de aynısını yapardı.tebrik ederin sizi.. çok yüce gönüllüsünüz
acaba çocuklardan mı kaynaklı ailelerden mi diye düşünüyorumSağol canım yalnızca yapılması gerekeni yapmaya çalıştım annesini de üzmeden dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım o kadar, eminim buradaki pek çok kişi de aynısını yapardı.
Yavrucağın tikleri başladığında videosunu da cekiyorlamış kızlar, ailesi Bugün okula gidiyor, ben söylemeseydim haberleri olmayacaktı, çocuk içine atıyormuş soyleyemeiyormuş. Off yaa, off bazen hayata isyan edesim geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?