Akran Zorbalığı

Çok doğru yapmışsınız.

O arkadaşınızın çocuğu da o pis grupta kalmayıversin madem öyle.
O grup da tüm dalga geçenler, bunları yapanlar, göz yumanlar da suçludur.

Ben böylelerine çocuk demiyorum açıkçası diyemiyorum..

Gitsin kendi çocuğunun kulağını çeksin de sonra size kızsın. Zaten tavrından belli çocuk yetiştiremeyecek karakterde olduğu. Yazık değil mi diğer çocuğa. Sonuna kadar haklısınız ben olsam bu arkadaşa da ssorardım oğlun hakkında ne yapmayı düşünüyorsun derdim.

Çok özür dilerim yorumları tamamen okuyamadım cevap vermiş olabilirsiniz. Bu yıl ortaokula başlayan bir öğrenci 5. sınıf ve nasıl cep telefonu oluyor ? Ben de öğretmenim okulda zorbalık vb şeyler özellikle 5. sınıflarda çok oluyor. Uyum problemleri ve dönemsel farklılıklar yaşaklari için.Ben de her gün bu tür sorunlarla karşılaşıyorum fakat hemen çözmeye çalışıyoruz. Aile bir an önce idare ve rehberlik servisine başvurmalı .

çocuklara her şeyi serbest bıraktıran meb. derslerde kapalı olmak şartıyla bulunabilir diyorlar.

cok dogru yapmissiniz. hatta bunu diyen arkafasinizdan da uzak durun. acimasiz ve psikolojik siddet uygulayan cocuk yetistirdigi icin hem cocuktan hemde annesinden ve diger tum kayitsiz kalanlardan da uzak durmak en iyisi.

Hemen hemen hepsinin cep telefonu var , iPhone 6 lar, HTC One lar havada uçuşuyor çocukların elinde. Bir tek benim oğlumun 2008 model kapaklı bir Samsung u var. :)

Hemen hemen hepsinin cep telefonu var , iPhone 6 lar, HTC One lar havada uçuşuyor çocukların elinde. Bir tek benim oğlumun 2008 model kapaklı bir Samsung u var. :)
Bi dk yanlış anlamıyorum değil mi bu öğrenciler 5. sınıf öğrencisi mi?

kim bunlar ya ufacik cocuklar kadin korkuyo benim.oglumada kotu davrancaklar nasil.pasiflik bu boyle kizacagi yerde kendi mudahale etseymis ya siz dogru birsey yaptiniz ben olsam bunu yapan cocuklara mudahale ederdim bizzat dayanamayip

Böyle cahil, zorba (dahasını içimden söylüyorum) tiplerle arkadaş olacağına yalnız kalıversin.
Şu durumda ister rehberlikle görüşsün, ister arkadaşlarıyla görüşülsün hiç bir şekilde çocuğun imajı değişmez ve daha çok takarlar. Okuldaki bu lakayt tavırların en azından aleni olmaması için ciddi bir ihtar almaları gerekir tabi.

Doğrusunu yapmışsınız. Tebrik ederim. Maalesef bazıları takıyor böyle sessiz sakin çocuklara. Ama suç ailede. Ben ilk okuldaki ogluma bile anlatıyorum insanların dış görünümü, konuşması, sesi vs hiçbir şekilde alay konusu olamaz diye. Anlıyor yani. Azıcık nasihat yerine, ezersen uyanık insan olursun diye yaklaşan insanlar var. Aile terbiye ve nasihati sıfır olan bir çocuktan ne kadar empati bekleyebiliriz ki?!

Çok üzüldüm var böyle çocuklar
;(

O arkadasina niye demedin sen ogluna laf diyemedinmi ceza vermedinmi diye yaptigina bak bide guluyolar

Allah razi olsun sizden benimde icim acıdı bende ayni tepkiyi verirdim ve gerekeni yapardim siz yine takip edin

Zaten özel okulmuş. Dünya kadar para ödüyorlar ve o okula bir şey demiyorlar mı? Ailecek çekingenler mi? Okulu dağıtırım. Bir de instagramdan twitter a her yerde okulu rezil ederim.
Ben de size katılıyorum. Annenin pasifliğine ben de anlam veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…