- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi papatya_sever
-
İşte bende inanmıyorum rehberliğin çözeceğine konuşmaktan aciz bir insan eğitiminin tam olduğundan bile şüpheliyim ve dediğiniz gibi uzman görüşü istenmiş çocuktan nasıl acındırıyorlar bana annesi burda ağladı bizim bile gözlerimiz doldu dediler Bende dedim napayım ağladı ise çocukta bir sorun varsa tedavi edilir bu gayet doğal birşey neden acındırıyorsunuz dedim bana dediği kolay mı sizin çocuğunuzdan da uzman görüşü istesek sizde üzülürsünüz!neden üzüleyim çocuğum için en iyisi ne ise onu yaparım dedim .Rehberlikçilerin böyle sorunları çözdüğüne hiç şahit olmadım sözüm meclisten dışarı.
Normalde o saldırgan çocuğun ram a yönlendirilip davranış bozukluğu raporu aldırılması gerekir.
Davranış bozukluğu da veli kaynaklı bir durum ve de önce veli tedavi ediliyor.
Ama taşın altına elini kimse koymak istemiyor velisinin tepkisi sebebiyle ve başka sebeplerle ram a çocuk yollamaktan çekiniliyor.
Ay yavrum yazik oglunuza .Lutfen bir dahaki seferi beklemeyin ,gidin hastaneden darp raporunuzu alin.Buda dün kü hali bunu gördüm müdire hanım görüşmeye bile kabul etmedi müsait değillermiş bende lobide tepki gösterdim !bir daha olduğunda direk rapor alacağım !
niye bir daki olayı bekliyorsunuz ki okul açıldığından beri böyleymiş gidin alın raporu sonra gerekli yere şikayet yapın.Buda dün kü hali bunu gördüm müdire hanım görüşmeye bile kabul etmedi müsait değillermiş bende lobide tepki gösterdim !bir daha olduğunda direk rapor alacağım !
bir dahayı neden bekliyorsun. of ya. bir daha bir daha. çocuğun gözünü mü çıkarsın illa ki haydut çocuk.Buda dün kü hali bunu gördüm müdire hanım görüşmeye bile kabul etmedi müsait değillermiş bende lobide tepki gösterdim !bir daha olduğunda direk rapor alacağım !
bakın tırnak izi kalıcıdır. iz kalır.Buda dün kü hali bunu gördüm müdire hanım görüşmeye bile kabul etmedi müsait değillermiş bende lobide tepki gösterdim !bir daha olduğunda direk rapor alacağım !
İşte benimde tepki kesinlikle bu !Kimse dinlemiyosa cocugu tehdit et. ben cok ciddiyim. banada cok okulda yaptilar ögretmenler hicbisey yapmiyordu ama yapabildikleri zamanlarada sahit oluyorduk
Babam kisa ve net cocugun gozunu korkuttu dut yemis bulbule dondu. kimse istemez 1 sinif ogrencisini tehdit etmek ama ben baska care bulamiyorum. yarin gidin sabah onunu kesin gozum ustunde ogluma dokundugunu gorursem anneni babani tanimam kimse elimden alamaz seni anladinmi? okulda sizi izliyor olacagim hele cocuguma yaklas bak bakalim ben sana napiyorum diyin
Bir dahayi neden bekliyorsunuz? Zaten bin kere yapmis. O okul da nasil okulmus yahu cocugun haline bak. Gidin darp raporu alin okulu da veliyi de sikayet edin.Buda dün kü hali bunu gördüm müdire hanım görüşmeye bile kabul etmedi müsait değillermiş bende lobide tepki gösterdim !bir daha olduğunda direk rapor alacağım !
Buda dün kü hali bunu gördüm müdire hanım görüşmeye bile kabul etmedi müsait değillermiş bende lobide tepki gösterdim !bir daha olduğunda direk rapor alacağım !
Bir dahayi neden bekliyorsunuz saka gibisiniz!!!!Buda dün kü hali bunu gördüm müdire hanım görüşmeye bile kabul etmedi müsait değillermiş bende lobide tepki gösterdim !bir daha olduğunda direk rapor alacağım !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?