- 14 Kasım 2017
- 93
- 89
- 3
- 40
- Konu Sahibi Valeriaaaa
senle uğraşmak istemiyorum. seviyene inemeyeceğimGörünüyor ki o aşamayı geçmişin sen...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senle uğraşmak istemiyorum. seviyene inemeyeceğimGörünüyor ki o aşamayı geçmişin sen...
O cool tavirlar iliskiyi oturtana kadar.. Kiskanc degil. Olsa da belli etmez deme. Valla oyle bir kiskanc ki hic de hafife alinamiyacak kadar..Canim, ilk once tesekur ediyorum yazdiginiz icin.. Akrepler icin cok kiskanc derler sahiplenici derler, benim tanidigim akrep ise cok cool..yani duygularini belli etmez![]()
Çıkmaya çalış o zamansenle uğraşmak istemiyorum. seviyene inemeyeceğim
O cool tavirlar iliskiyi oturtana kadar.. Kiskanc degil. Olsa da belli etmez deme. Valla oyle bir kiskanc ki hic de hafife alinamiyacak kadar..
Maşallah, sağlıkla gelsin akrep kızımız inşallah...
Eşimmm..
Gariban kocacım :)
Akrep burcu hatunundan cok cekti. Simdi akrep burcu kizi yolda
Çifte kavrulmuş yani..
arada sirada da olsa aynen katılıyorum .eşim antep burcu benim nikim kinci adamınsabirlikarisi. Bilmem anlatabildim mi .ama bir de insan yüzü vardır benim akrebimin ayaklarını yerden keser insanın. Offf offfff yıllar oldu insan yüzünü görmeyeli..sabirla bekliyorum.Etrafında çember şeklinde ateş yak iğnesini kendine batırıp intihar etsin mümkünse![]()
kesinlikle uzak dur. yanından bile geçme. bencil çıkarcı pisliklerden
arada sirada da olsa aynen katılıyorum .eşim antep burcu benim nikim kinci adamınsabirlikarisi. Bilmem anlatabildim mi .ama bir de insan yüzü vardır benim akrebimin ayaklarını yerden keser insanın. Offf offfff yıllar oldu insan yüzünü görmeyeli..sabirla bekliyorum.
Cok guzel gozlemlemissinizAkrebin genel özellikleri; gizliliği sever, herkesle samimi olamaz, herşeyi paylaşmaz, temkinli mesafeli davranır. Karşıdakini izleyip tanımaya çalışır daha çok. Şüphecilik yoğun oluyor özellikle ay burcu akrep olanlarda, hani siz farklı birşey söylersiniz, ama o altından başka şeyler çıkarır, altıncı hissi de kuvvetlidir, sezgilerine güvenir genellikle mantığından çok. Çok iyi sır tutar, geçmişi unutmaz. Fedakardır sevdiklerine karşı, karşılık beklemeden iyilik yaparlar, güçlü duruşlarının arkasında duygusal biri vardır ama dost düşman bilmeden herkese bu yönlerini göstermezler. Uzaktan görenler havalı mesafeli diye düşünür ama benim gördüğüm akrepler insanlara hemen güvenemedikleri için mesafeli davranıyorlar. Haksız da sayılmazlar.
Peki ilk adimi kim atar genelde? :)Sevdiceğim akrep bir beygerçekten severse dünyanı cennet yapar
Benimkimi yamuk acaba![]()
Tesekkur ederim canim..Maşallah, sağlıkla gelsin akrep kızımız inşallah...
yok yok yamuk degildir ama iliskiniz baslarsa yamulabilirsin. Zordur gercekten.. Kendinden cok sey vermen gerekir..
Tesekkur ederim canim..
Sana bir sır vereyim mi :)
Akrep burcu olan ve tüm huylarini (kotu huylarini diyecem ama iyi denebilecek huyumuz var mi ki iyi kotu diye ayrim yapayim) tasiyan birisi olaraktan.. Kizimin akrep burcu olmasi beni korkutmuyor degil
![]()
Yuz verirsen havalara girer..Cok zorladi beni dogru soyluyorsunuz cok emek harcadim bu iliskiye. Benim naz yapmam gerekirken o naz yapiyor. Tey Allahimcok simarttimi düşünüyorum
Allah razi olsun canim. InsAllah sirin olur :)Ay akrep cocuklari sirin olur yaa.
Allah annali babali buyutsunn cnm
Yuz verirsen havalara girer..
Mesafe koyarsan kacar gider..
Hadi cik isin icinden cikabilirsen
'Valla canim sen bilirsin :) Işine gelirse bizde böyle' modu hep![]()
Olur annesii olurr.. :)Allah razi olsun canim. InsAllah sirin olur :)
Tahmin edebiliyorum tatlım, korkmakta da haklısın.cok lanet bir cocukmusumTesekkur ederim canim..
Sana bir sır vereyim mi :)
Akrep burcu olan ve tüm huylarini (kotu huylarini diyecem ama iyi denebilecek huyumuz var mi ki iyi kotu diye ayrim yapayim) tasiyan birisi olaraktan.. Kizimin akrep burcu olmasi beni korkutmuyor degil
![]()