- 26 Ağustos 2021
- 179
- 172
- 33
- 38
Yanı böyle biseyi yaşadığınız zaman mi geçer bilemiyorum tam olarak? Ama umarım yasamazsınız. Istediğiniz düşünebilirsiniz, sizi ikna etme gibi bir derdim yokBiraz daha abartsaydınız, tam geçmedi bana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanı böyle biseyi yaşadığınız zaman mi geçer bilemiyorum tam olarak? Ama umarım yasamazsınız. Istediğiniz düşünebilirsiniz, sizi ikna etme gibi bir derdim yokBiraz daha abartsaydınız, tam geçmedi bana![]()
Güzel yani bence ama kardeşim de yakışıklı çocuk. Onun için lütuf değil bence bu durum. Birbirlerine yakışıyorlar dışardan bakınca. Ama içerde durum farklı. Kredi kartlarını kullanma, kyk borcunu ödetme, kredi kartından istediği zaman alışveriş yapma gibi sürüyle şey var.Jdjdj sonra işte bu tipler böylelerinden ayrılıp sana bana rastlayınca, aldığı bir çikolatanın hesabını yapar hale geliyorlar.
Etrafta ne kadar böyle kadın görsem bu tip, ortalamanın üzerinde güzel. Erkek milletinin çoğu huy güzelliğidir, karakterdir vs pek bakmıyor. Yanına yakışsın, elalem "oha hatuna bak adama bak" desin yeter. Ondan sordum konu sahibine ne kadar güzel diye kdkddk.
Bende böyle düşünüyorum aslında. Onunla kötü olmak istemiyorum. Zamana bırakmak ve kendinin anlamasını dilemekten başka bisey gelmiyor elimden. Kötü de sonuçlanabilir. Gorumcelik yapıyorum zannedilebilir.kızın yaptıkları zaten ortada ve kardeşiniz bunu göremeyecek durumdaysa sizin de yapabileceğiniz bir şey var mı emin değilim. daha kötüsü sizin bişeyler yapmaya çalışmanız kardeşinizle aranızı bile açabilir. maalesef insan bazen bazı şeyleri ancak sonuna gelip de başı ağrıyınca anlıyor
Aslında kripto isine girmişti. Biraz birikimi var. Kız da ona güveniyor zaten. Başka bi işi vs.yok. Hep kazanacak diye düşünüyor herhalde. Halbuki bana göre kumar gibi bisey.Garantisi de yok.Sizin bahsettiginiz kiz tiplerden tabi ki de var. Burda bazilariniz abartiyorsun diyor ama bende benzer bir iliskiye sahit oldum. Size tek tavsiyem maddi manevi karismamaniz. Adamin donu yok daha. Kiz isteklerini karsilamayacagini anladigi an tekmeyi zaten basar..sadece babaniz bu sacmaliga ortak olmasin.
Belli bir miktar parası var. Hatta benim zannettigimden fazla bile olabilir. Son zamanlarda kimseyle bisey paylasmiyor. Kripto isine bulasti. Kazandi da. Buna guveniyor herhalde. Batan da cok. Herhalde batmadan son parasini da bana yatirsin diyor bilmiyorum.Iyi de bütün bu talepler nasıl yapilacak ?yani yapilamayacak. Annenizde evden boğaz eksilecek diyor ama bence başına 2 boğaz birden bela olacak bunun farkinda mi acaba
Umarım dediginiz gibi olur. Karışmayacağım zaten. Bir-çok kişi aynı fikir vermiş. Fikirlerinize sonsuz saygım var. Insan yaşamadan bilemiyor. Bende burada danışmak istedim.Bunlara kardeşiniz ne diyor?
Mudahele ederseniz kızı daha kıymetli yaparsınız.
Karışmayın.Dediğiniz gibiyse kardeşinizin sabrı bir noktada bitecektir.
Diğer taraftan evlenmeden ev alınması kardeşinizin hayrına
Diğer türlü ne varsa yarısı eşin olur
Evet gerçekten sevgisiz, ilgisiz bir ailede büyüdük. Ama herkeste etkisi böyle olmadı. Onu daha çok etkiledi belki de. Kız talepte bulunduğunda o da bunu karşıladiginda muhtemelen kendini güçlü görüyor kıza karşı. Tavizi bu yüzden.Bide kabahat kızda değil bu isteklere maddi gücü yetmeyeceğini bildiği halde bu duruma kendısnı sokan kardeşinizde hep karşıyı suçlamak kolay kardeşiniz nasıl bi sevgisizlik yaşadı da bu isteklere boyun eğiyor bıraz sevilmek uğruna
Denk gelmem yetiyor emin olun. Özellikle bilmek istemiyorum huzursuz olmamak için ama aile üyelerinden öğreniyorum. Çünkü öyle inanılmaz istekler varki. Gundem oluyor ister istemez bir araya gelince diğerlerinden duyuyorum.Karışmamanizi tavsiye ederim. Ben o hatayı yaptım kardeşimin sağlık sorunları alkol problemini kız arkadaşı daha fazla arttırdığı icin ama yapmamam gerekiyormus. Şu an kendimi inanılmaz suçlu hissediyorum. Böyle biri olmadığım halde koruma icgudusuyle bunu yaptım. Kardeşim ayrıldığından beri inanılmaz mutsuz. Sadece konuştum ölçüp tartmasi için ama sonuç kötü oldu. Herkes kendi hayatını yaşasın. Ailenizin zaten imkanı yok. Bakın görün ne yapıyorlar. Ayrica kızın okulu yeni bitti çalışacaktır. Bu kadar derin şeyleri nasıl biliyorsunuz onu da bilmiyorum. Belki kardeşiniz abartarak anlatiyordur. Oluruna bırakın
Gerçekten cevremde daha önce böyle birini görmedim. Hepimiz kendi emeğiyle, hayaliyle yaşayan insanlarız. Böyle insanların yakınında olabileceğini tahmin etmezdimKız arkadaşını eleştirerek konuşursanız ters tepebilir. Sizi çok iyi anlıyorum, hayat standardınızı yükseltmek, daha iyi şartlarda yaşamak istiyorsunuz ama tek bir kişinin çabasıyla çok zor. İkiniz de elinizi taşın altına koymalısınız diyebilirsiniz. Umarım geç olmadan kardeşinizin kafasına dank eder. Kız tam bir şark kurnazı.
Kendimi ifade mi edemiyorum diye düşündüm. Saçma geldiyse takip etmeyin siz bilirsiniz. Ama inanın gülünecek bi konu değil bu benim için.Evden bir bogazin eksilmesini dusunen aileniz, kardeşinize son model araba, ev alip içini de döşeyecek mi yani.
Konu cok sacma geldi.
Kardeşim kriptoda al sat yapıyor ve şuan kazanıyor da. Ne kadar kazandığını tam bilmiyorum. Hiç sormadım. Ama kizin ufak istekleri gun gectikce daha da arsa cikiyor. Demekki kazaniyor diye dusunuyorum. O yuzden boyle yuksek hayalleri var kaedesim uzerinden.Kızın hiçbir iyi yanı yok mu yakendi ne yicekmiş yemek yapmayacaksa?
Kardeşiniz çok zenginiz mi demiş tüm isteklerin karşılanması en az 5 6 milyon çünkü
Ailenizin buna gücü var mı? Anneniz evden bi boğazın eksilmesi için 6 milyonu gözden çıkaracağını bliyor mu![]()
Dogru soyluyorsunuz.%1000000
5 6 milyonmuKızın hiçbir iyi yanı yok mu yakendi ne yicekmiş yemek yapmayacaksa?
Kardeşiniz çok zenginiz mi demiş tüm isteklerin karşılanması en az 5 6 milyon çünkü
Ailenizin buna gücü var mı? Anneniz evden bi boğazın eksilmesi için 6 milyonu gözden çıkaracağını bliyor mu![]()
Birak alsin evi, ileride bu tiple illa bosanir. Evlenmeden once aldigi icin ev kardesine kalir.Merhaba son aylarda başım erkek kardeşimin sevgilisi ile dertte. Aslında önceleri durumun vehametini anlamıyordum uzakta olduğum için. Fakat son günlerde durum hiç iyiye gitmiyor. Ikisi de genç denilebilecek yaşta. Biri 26 diğeri 28. Okulları yeni bitti. Elinde meslekleri yok. Tecrübeleri yok. Kız inanılmaz isteklerde bulunuyor daha şimdiden. Ve çalışmayı da düşünmüyor. Dublex 0 bir ev, son model bir araba, italyan deri koltuklar. Ve buraya yazsam yuh diyeceğiniz birçok şey. Kardeşim ailemi zorluyor ve onların da yapabileceği hiçbişey yok zaten. Neye güveniyor bilmiyorum. Kardeşim kriptoda al sat yaptı, bir miktar parası var ama bunları karşılayacak kadar değil yani. Evlenmek için zorluyor, baski kuruyor. Istedigi olmadigi icin küsüyor. Erkek kardesimi taniyamiyorum. Resmen fino oldu. Duygusal manipülasyonun dibini yasiyor ama farkinda degil.Ve benim gibi ailenin diğer üyeleri de farkında ama inanmıyor bize.Resmen parmağında oynatıyor. 3 yildir beraberler. Simdi ev aldirmak için elinden geleni yapiyor. Kardesimi nasil uyandirabilirim. En azından gerçekleri görmesini sağlayabilsem bana yeter. Karar yine onun kararı olacak zaten. Onu kırmak üzmek istemiyorum. Onunla bu konuyu bir ben konuşmadım. Beni de çok sever. Benden de uzaklassin istemiyorum. Ne yapmalıyım? Kısacası kız kendine onun üzerinden hayat kurma peşinde ve muhtemelen evlilik olsa bile yürümeyecek. Çünkü şimdiden ben yemek yapmam, temizlik yapmam. Çalışmam çocuk da istemem. Bu karakterde biri ve en ufak anlaşmazlıkta kardeşim hep özür dileyen taraf oluyor. Evlilik karşılıklı fedakarlık gerektiren bisey. Bana bir fikir verin lütfen ne yapmalıyım?( annem inanılmaz bencil ve kendini düşünen bir kadın. Evden bir boğaz daha eksildin diye hiç düşünmeden onaylıyor evlilik fikrini) Annesi düşünmüyormu sen dert ediyorsun diyenlere not.
Biraz doğu tarafından alırlarsa daha uyguna gelir 2 milyon vs5 6 milyonmudubleks evler sadece 5 milyon oldu son model arabalar en az 500 bin italyan deri koltuklari bende bilmiyorum o kadar fakirim dusunun
Şebnem reisin dediği gibi2 harfli bir şey var bizde erkeklerin ağzının suyu aktığı. ha bak onu bazı kızlar çok güzel kullanıyor işte. kardeşin bu iki harflinin müptelası olmuş, bu rüyadan ancak kendisi uyanabilir. başkası asla yardım edemez.