Kardeşimin manipülatör sevgilisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E kardeşiniz aynı annesi gibi birini bulmuş, nasıl farklı davranmasını bekleyebilirsiniz ki? Kardeşinizin sevgiden anladığı şey bencillik malesef. Siz bir kere alın karşınıza güzelce söyleyin gerisi için birşey yapamazsınız, kendi görmek isterse görecek. Üzücü ama malesef iş kardeşinizde bitiyor.

Anne babanızın karşılamak için gücü yok e kardeş zaten çalışmıyor karşılayamaz bu istekleri. E sorun nerede o zman? Walla ben de çalışmayayım triplex villada oturayım elimi sıcak sufan soğuk suya sürmeyeyim istiyorum ama bunları gerçekleştirecek maddi durumum yok. Öyleyse bu sadece istek olarak kalmaya devam edecek. Kime ne zararı var ki. Kızcağız istesin kendi kendine size ne kime ne

Ay ben şok. Bizim erkeklerin genelinden pamuk şeker istesen kendilerini yere atıp "param için benimle birlikte" çığırtkanlığı yapacak potansiyel baya yüksekken; italyan deri koltuk, dubleks sıfır ev isteyen için ailesini mi darlıyormuş?

Konu sahibi, kardeşinizin sevgilisi aşırı güzel bir kadın mı? Merak ediyorum bunu. Bir tezim var bakalım bunda da aynı cevap gelecek mi.

Böyle kızlar var evet inanırım abartı geldi demiyorum.ama sıfır dubleks ev, sıfır araç, ve deri koltuk için ailenizin milyonlari var mı ki kardeşiniz ısrarla istiyor. Yani üç milyonluk bir bütçe var mı ?
Kardeşiniz beyninden sorun yoksa maddi gücü olmayan bir aileden bunları beklemesi hiç normal değil.demek ki kardeşinizin de aklı çok da yerinde değil. Kızın özelliği ne yemek yapmayacak çalışmayacak çocuk bakmayacak yani kraliyet ailesine mi mensupmuş?

Benim iş arkadaşımın sevgilisi böyleydi. Kız çocuktan ev istiyor ama zengin muhitten. Çocuk şu an alamam evlenince beraber alırız diyor kız kabul etmiyor ben neden ödeyeceğim diyor . En pahalı mobilyalar istiyor. Çocuk doğum gününde çiçek aldı diye yüzüne bakmıyor gidiyor kendine ıphone aldırıyor.
Dedim tamam seviyorsun ama evlenince maddi olarak nasıl yetişeceksin. Hadi şimdi yaptın ama sonrası? Seven insan bu kadar maddi olarak zorlamaz. Neyse gel zaman git zaman kız bunu aşırı zorlayınca ayrıldı çocuk. Şimdi diyor iyi ki ayrılmışım. Yani kendi görmediği sürece siz ne kadar anlatsanız boş

%1000000

Merhaba son aylarda başım erkek kardeşimin sevgilisi ile dertte. Aslında önceleri durumun vehametini anlamıyordum uzakta olduğum için. Fakat son günlerde durum hiç iyiye gitmiyor. Ikisi de genç denilebilecek yaşta. Biri 26 diğeri 28. Okulları yeni bitti. Elinde meslekleri yok. Tecrübeleri yok. Kız inanılmaz isteklerde bulunuyor daha şimdiden. Ve çalışmayı da düşünmüyor. Dublex 0 bir ev, son model bir araba, italyan deri koltuklar. Ve buraya yazsam yuh diyeceğiniz birçok şey. Kardeşim ailemi zorluyor ve onların da yapabileceği hiçbişey yok zaten. Neye güveniyor bilmiyorum. Kardeşim kriptoda al sat yaptı, bir miktar parası var ama bunları karşılayacak kadar değil yani. Evlenmek için zorluyor, baski kuruyor. Istedigi olmadigi icin küsüyor. Erkek kardesimi taniyamiyorum. Resmen fino oldu. Duygusal manipülasyonun dibini yasiyor ama farkinda degil.Ve benim gibi ailenin diğer üyeleri de farkında ama inanmıyor bize.Resmen parmağında oynatıyor. 3 yildir beraberler. Simdi ev aldirmak için elinden geleni yapiyor. Kardesimi nasil uyandirabilirim. En azından gerçekleri görmesini sağlayabilsem bana yeter. Karar yine onun kararı olacak zaten. Onu kırmak üzmek istemiyorum. Onunla bu konuyu bir ben konuşmadım. Beni de çok sever. Benden de uzaklassin istemiyorum. Ne yapmalıyım? Kısacası kız kendine onun üzerinden hayat kurma peşinde ve muhtemelen evlilik olsa bile yürümeyecek. Çünkü şimdiden ben yemek yapmam, temizlik yapmam. Çalışmam çocuk da istemem. Bu karakterde biri ve en ufak anlaşmazlıkta kardeşim hep özür dileyen taraf oluyor. Evlilik karşılıklı fedakarlık gerektiren bisey. Bana bir fikir verin lütfen ne yapmalıyım?( annem inanılmaz bencil ve kendini düşünen bir kadın. Evden bir boğaz daha eksildin diye hiç düşünmeden onaylıyor evlilik fikrini) Annesi düşünmüyormu sen dert ediyorsun diyenlere not.
Kardeşiniz uyanmaz. Ailecek üzerinden el çekeceksiniz, sen biri ile sevişmeni resmiyete dökeceksin diye biz haftanın 4 günü makarna yiyemeyiz küçük bey kusura bakma diyeceksiniz. O kız da zaten 1 ay daha durmaz gider , kardeşiniz de iki zırlar susar. Sakın kendinizi zorlamayın, kıymeti yok. Teyzem de zorladı, şimdi boşanıyor benim kuzen . Teyzemin emekleri hep çöp.

Ay ben şok. Bizim erkeklerin genelinden pamuk şeker istesen kendilerini yere atıp "param için benimle birlikte" çığırtkanlığı yapacak potansiyel baya yüksekken; italyan deri koltuk, dubleks sıfır ev isteyen için ailesini mi darlıyormuş?

Konu sahibi, kardeşinizin sevgilisi aşırı güzel bir kadın mı? Merak ediyorum bunu. Bir tezim var bakalım bunda da aynı cevap gelecek mi.
Benim gerizekalı teyze oğlunu biliyon işte. Daha çalışmaya başlamadan kıza i phone aldı, tabi ki anasının parasıyla 🤣

Sizin bahsettiginiz kiz tiplerden tabi ki de var. Burda bazilariniz abartiyorsun diyor ama bende benzer bir iliskiye sahit oldum. Size tek tavsiyem maddi manevi karismamaniz. Adamin donu yok daha. Kiz isteklerini karsilamayacagini anladigi an tekmeyi zaten basar..sadece babaniz bu sacmaliga ortak olmasin.

Benim gerizekalı teyze oğlunu biliyon işte. Daha çalışmaya başlamadan kıza i phone aldı, tabi ki anasının parasıyla 🤣
Jdjdj sonra işte bu tipler böylelerinden ayrılıp sana bana rastlayınca, aldığı bir çikolatanın hesabını yapar hale geliyorlar.
Etrafta ne kadar böyle kadın görsem bu tip, ortalamanın üzerinde güzel. Erkek milletinin çoğu huy güzelliğidir, karakterdir vs pek bakmıyor. Yanına yakışsın, elalem "oha hatuna bak adama bak" desin yeter. Ondan sordum konu sahibine ne kadar güzel diye kdkddk.

Jdjdj sonra işte bu tipler böylelerinden ayrılıp sana bana rastlayınca, aldığı bir çikolatanın hesabını yapar hale geliyorlar.
Etrafta ne kadar böyle kadın görsem bu tip, ortalamanın üzerinde güzel. Erkek milletinin çoğu huy güzelliğidir, karakterdir vs pek bakmıyor. Yanına yakışsın, elalem "oha hatuna bak adama bak" desin yeter. Ondan sordum konu sahibine ne kadar güzel diye kdkddk.
Kız bizimki öyle afet falan da değil, ben gibi 1.50 boyunda küçümen bişeydi işte ahahahah. Pek bir özelliği de yoktu, normal lise mezunu memleketim kızıydı.

Merhaba son aylarda başım erkek kardeşimin sevgilisi ile dertte. Aslında önceleri durumun vehametini anlamıyordum uzakta olduğum için. Fakat son günlerde durum hiç iyiye gitmiyor. Ikisi de genç denilebilecek yaşta. Biri 26 diğeri 28. Okulları yeni bitti. Elinde meslekleri yok. Tecrübeleri yok. Kız inanılmaz isteklerde bulunuyor daha şimdiden. Ve çalışmayı da düşünmüyor. Dublex 0 bir ev, son model bir araba, italyan deri koltuklar. Ve buraya yazsam yuh diyeceğiniz birçok şey. Kardeşim ailemi zorluyor ve onların da yapabileceği hiçbişey yok zaten. Neye güveniyor bilmiyorum. Kardeşim kriptoda al sat yaptı, bir miktar parası var ama bunları karşılayacak kadar değil yani. Evlenmek için zorluyor, baski kuruyor. Istedigi olmadigi icin küsüyor. Erkek kardesimi taniyamiyorum. Resmen fino oldu. Duygusal manipülasyonun dibini yasiyor ama farkinda degil.Ve benim gibi ailenin diğer üyeleri de farkında ama inanmıyor bize.Resmen parmağında oynatıyor. 3 yildir beraberler. Simdi ev aldirmak için elinden geleni yapiyor. Kardesimi nasil uyandirabilirim. En azından gerçekleri görmesini sağlayabilsem bana yeter. Karar yine onun kararı olacak zaten. Onu kırmak üzmek istemiyorum. Onunla bu konuyu bir ben konuşmadım. Beni de çok sever. Benden de uzaklassin istemiyorum. Ne yapmalıyım? Kısacası kız kendine onun üzerinden hayat kurma peşinde ve muhtemelen evlilik olsa bile yürümeyecek. Çünkü şimdiden ben yemek yapmam, temizlik yapmam. Çalışmam çocuk da istemem. Bu karakterde biri ve en ufak anlaşmazlıkta kardeşim hep özür dileyen taraf oluyor. Evlilik karşılıklı fedakarlık gerektiren bisey. Bana bir fikir verin lütfen ne yapmalıyım?( annem inanılmaz bencil ve kendini düşünen bir kadın. Evden bir boğaz daha eksildin diye hiç düşünmeden onaylıyor evlilik fikrini) Annesi düşünmüyormu sen dert ediyorsun diyenlere not.
Karışmamanizi tavsiye ederim. Ben o hatayı yaptım kardeşimin sağlık sorunları alkol problemini kız arkadaşı daha fazla arttırdığı icin ama yapmamam gerekiyormus. Şu an kendimi inanılmaz suçlu hissediyorum. Böyle biri olmadığım halde koruma icgudusuyle bunu yaptım. Kardeşim ayrıldığından beri inanılmaz mutsuz. Sadece konuştum ölçüp tartmasi için ama sonuç kötü oldu. Herkes kendi hayatını yaşasın. Ailenizin zaten imkanı yok. Bakın görün ne yapıyorlar. Ayrica kızın okulu yeni bitti çalışacaktır. Bu kadar derin şeyleri nasıl biliyorsunuz onu da bilmiyorum. Belki kardeşiniz abartarak anlatiyordur. Oluruna bırakın

seni ilgilendirmeyen bir konu bu. cocugun kendisinin cozmesi lazim o ikisinin hayati. gorumceligin alemi yok bu kadar

Iyi de bütün bu talepler nasıl yapilacak ?yani yapilamayacak. Annenizde evden boğaz eksilecek diyor ama bence başına 2 boğaz birden bela olacak bunun farkinda mi acaba

Çirkin değil gerçekten. Ama çok aşırı güzel de değil. Yanı sıradan sayılabilir. Anneden sevgi görmeyince sanırım böyle hatalar yapılabiliyor. Bende erken yaşta evlendim fakat iyi ölçüp tarttım ( kaçış psikolojisine girmeden) aile hayatım çok şükür çok çok iyi. Bilemiyorum.Kardesimi üzmek istemiyorum. Hatta ikisi de üzülmesin, hayal kırıklığı yaşamasın istiyorum ama yapabileceğim bisey de yok aslında. Ne diyebilirimki

Evet genel olarak güzel. Ve güzelliğini de kullanıyor. Sevgisiz, baskıcı bir anne ile büyüdük. Ondan diye düşünüyorum ama gözü açılsın da istiyorum. Konuşsam benimle de bağını koparır. Gorumcelik yapıyorum zanneder. Ama gerçekten alakası yok. Ikisi için de iyi olanı istiyorum. Büyük hayal kırıklığı yasayacaklar.

Görümce olmakla alakası yok, kız kardeşim var sevgilisi böyle davransa bende üzülürüm ama insanların bazen yaşamaları gerekir. Bence siz karışmayın. Maddi olarak destek de olmayın. Kardeşiniz yaşayıp görecek malesef.
Çok duygusal bir çocuk. Su an biraz maddi yönden rahat ve onun isteklerine önem veriyor. O yaptıkça kız çıtayı yükseltiyor. Ve iş inanılmaz yerlere geldi. Kullanılıyor ve bunu sevildigine yoruyor. Beni üzen kısım bu. Para ve imkan verdiği sürece sevilecek. Ilerisini düşünüyorum. Ya kendine bisey yaparsa, terk edilip gitme durumunda. Aşırı bağlandı ve fark edip uyaran kişileri bile dinlemiyor.

Kendi görmek istemedikten sonra senin yapacağın bir şey yok.Eger müdahale edersen adın kardeşten görümcelik yapıyora kayar 🤷
Öyle olacağından o kadar eminimki. Ama gerçekten değil. Onu önemsiyorum. Kullanılmasını istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X