Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Erkeği Hatasını Zamanla Anlar mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi alk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Boyle bir donemde ustune gitme. Benim esim de sevgili iken bi bakardin deli gibi asik olurdu bir bakardin aramaz sormaz emin degilim dusunmek istiyorum beni rahat bırak vs derdi. O kadar sinir bozucu donemler yasadim ki. Biz ayni yerde calisiyorduk ve hafta ici hep beraberdik. Ama hafta sonu birbirimizden ayri kalinca bu buz kesilirdi ve pazartesi olunca yine deli asik moduna girerdi. Senin sevgilin de suan ayni modda anladigim. Bu surecte uzerine gidersen senden daha da uzaklasir eger seviyorum ve onun icin katlanirim dersen rahat birak. Kendi bir gun donup gelir sana.

Ben de öyle olduğuna inanmak istiyorum ama o kadar çok şey okudum ki kafam karıştı.gerçek sebep söylediği gibi mi yoksa beni üzmek için mi söylemiyor emin olamadım.

Yukarda bi konuda saklamadi durustce soyledi demisin. Eger oyle durust bir kisi ise altinda sebep arama.

Yukarda bi konuda saklamadi durustce soyledi demisin. Eger oyle durust bir kisi ise altinda sebep arama.
Ya kusura bakmayın ama içim rahat değil,tabi sırf burca göre yorum yapmak da doğru değil ama,ilk başta ben buna böyle gitmez dedim,yani bu Baskı yapmış,mesela Bolu ya gitmeyi konuşmuştuk ama olmadı,çok da dert etmedim konusunu bile açmadım.yani benim beklentilerimi karşılayamadığını düşünüp bu sebepten ayrılacağımı öngörüm ben yapmadan o yaptı gibi.

Ayrıca bir iş seyahati için Şehirdışındaydım,Cumartesi dönecektim dedim ki buna sen gel pazar beraber döneriz,ayarladı ve geldi yanıma.düşünüyorum da bunu yapması önemliydi aslında,evde takılmayı seven biri olarak yani.

kıızzz hemde evlisiinn biaz taktik versene bize yaa bn de bır sedır akrepleyımm off amaan zor adam ettım hala da edıyorummm ama yoruldummm sogudumm bıkıyorum artıkk

bn de senn gıbıyım ne kadr guven versede duurustce onussada hep içimde bir parca kusku kalır hepp. insan sevglissnn ıcını rahtlatmazmı yaa bn olsam yeterkı guvensın dıye herseyı en ayrıntısıyla anlatırım ama o yok bırsefer yuzeysel anlatır tamam. gerisi artık ister inan ister inanma. aynen yanında ılgılı yannda deglken arayıp sromaz bunn hesabını soruncada madem oyle sen nıye hıc aramadın dıyo. bn sıkmamak ıcn rahtsz etmemek ıcn baskı olmasn dıye aramıyorum ondan beklıyorum ama oda benden beklıyor

Ya benim çok acil konuşmam lazım biriyle.

Oyle oyle akrep erkegi senin her seyini sorgular her firsatta acigini bulup akrep gibi sokar. Ama sen ona bisey sordu mu yuzeysel cvplar. Birazcık olayi deşelesen amaann sende ne kadar abarttin der köşeye sıkıştığıni hissettiginde de anında kaçar.

ee şimdi ne olacak?biz konuşmadık Öylece kaldı.ben de konuşmadığım için pişmanım.ama elim gitmiyor aramaya.birkaç gün sonra benim doğum günüm,bu Konuları hiç deşmeden çağırıp kutlama yapalım demek istiyorum.sizce yanlış mı yapmış olurum?

Ask strateji oyunu degildir ama akrep erkegine karsi maalesef oyunu kurallarina gore oynamak zorunda kaliyorsun. Ama bu seni cok yipratiyor. Cunku sevgiline icinden geldigi gibi davranamiyorsun.
Bahsettigin gun ozel bir gun. Bence duygularinla hareket et ve içinden geldigi gibi davet et. Ama israr etme.

Evet,tamamen doğal bir şekilde yapacağım bunu.bakalım ne olacak,yazarım sonucu buraya:)peki davet Şekli resmi yarı resmi hafif esprili ya da daha romantik mi olmalı?madem strateji gerekiyor.bu da önemli olacak.

Ya var ya o kadar dengesizdi ki benim sevgilim (simdi eşim). Seninki nasil bilemem de. Mesela surpriz yapmak istersin evine gidersin, cok guzel bi aksam gecirirsin sonra baslar sen niye geldin gelmen uygun muydu baska kimin evine gittin onceki sevgilin de cagirinca gidiyo muydun falan da falan. Seni gittigine gidecegine pisman eder. Sevgilinin huyunu ve takintilarini sen biliyorsundur ona gore davet et bence.

Ama bence davet seklin resmi falan olmasin cunku ne de olsa sevdigin insan. Samimi olmasina ozen goster bence.

Ama bence davet seklin resmi falan olmasin cunku ne de olsa sevdigin insan. Samimi olmasina ozen goster bence.
Evet bunun takıntısı iş.iş manyağı kendisi.işte son güne bırakırsam işi bahane edebilir.o yüzden bir gün önce yapacağım sanırım.

canımm yaa aynen sen bana sadece sunu soyle ne yaptın ne dedınde bu adamı evlılıge ıkna ettın ve bırde ılıskı surecınde nasıl katlandın neler yaptın sinsiliklerine özgürklüklerine aldatıcılıklarına nasıl dayandın sabrettın bunlara tek tek acıklama rıca etsekte artık bende bı evlensemmmmm kız evlılıgın konusunu acmıyorum kacmasın dıye bi iki defa sakayla karısık kendısı actı konuunu ama oda pek takılacak gıbı degıldı. ev düzmüş yen bı ev almıstı mobılya faln almıs bana dedıkı bu arlarkadın ıslerıne sardım ya mobılya falan bakıyrm evlenesımmı geldı ne dedı bnde guldum gectım atlayamam ya hadı evlenelım dıye. bı arada tartısmıstık benmle bıgn bıle evlılık hakknda kosnmadn anca kavga edıyosn dedı.. napacammm kızz

Ben ona evlenme niyetin varsa goruselim yoksa hic konusmayalim bile demistim. Once tamam benim de niyetim evlilik dedi sonra ben oyle pat diye evlenemem vaz gectim dedi ben de ben yokum o zaman eyvallah dedim sonra tamam tamam evlenecez dedi :) ooff o kadar bitirip basladi ki kendi icinde bugun ayrildi iki gun sonra barisalim diye geldi. Valla saka falan degil 15 gunde bir her cumartesi sabah ayrilalim msji ile uyaniyordum her pazartesi akşamı ben sensiz yapamam yeniden baslayalim msji atiyordu. Simdi bile hala dusunuyorum nasil katlanmişım bu kadar dengesizlige diye. Sonra askere gitti ve askerde yine benden ayrıldı ama o sefer canıma tak etti ve geri donusunde kabul etmedim askerden dönene kadar nuh dedim peygamber demedim kredilerini tukettin artik bende sana yol kalmadi dedim. Askerden geldigi sabah karsima dikildi nereye gitsem oraya geldi vazgecmem dedi. Ben de aileme soylerim boyle bi cocuk var diye eger onlarda onaylarsa seni kabul ederim soyle ailene dünürcü gelsinler de düş artik yakamdan dedim. Tabi ben kendimce blöf attim nasil olsa askerden geleli 2 gun olfu daha ailesini falan gonderemez diye ama bunun ustunden 1 ay gecmeden kendimi sözlü buldum :)))

aynenn yaa bızde duzenlı olarak haftada 3 kez ayrılıp barısıyorduk yanıı halada oyle en ufak seyde terk et ozamn dıyıo bende tamm dıyrmıkı gun snra yıne donuyor anlamadım yanı ben senn dedgın gıbı rest ceksem gel benı ısste yoksa bıdaha knsmam dıye ıyı yolun acık olsun bıle dıyebılır oan tabı ıkı gun snrra yıne döner. bız suan 1 buck sene ooluyor ama hala cözemedım halaa. saldım artık okad rkarmasık bır ılıskınn ıcndeymkı anlatamam yanı. ben terazıyım senn burcun ne bua rada?.. ya bıde onemlı olan ılıskıyı nasıl yurttugun tabı kovalaynmıudın kacanmıydın. sureklı uzerıne dusuyormuydun kıskanclık edıyormuydun sureklı sosyal agda takıp edıyormuudun.bn dedm dıye facesını twtter falan herseyını kapattı aama yınede her nete gırdgmde kontrol edıyorum acmısmıdır acaba dıye ama acmamıs adam .s yanı bıkac kez guvenımı sarstı ondan dolayı bolye yaklasıyorum heryerden kontrol edıp sureklı hesap soruyorum nerdeydın nıye gıttın vs dıye. yeter artık bogma bılkı hesap veremeyecegm hıcbırsey yok ama ben bı yanlıs yapmıyorum ve kac yasnda adamım benı sureklı denetlemeyı gıtgm yerı arastırmayı falan bırak artık dıyo. e sen sebep oldun boyle bırı olmama dııyorum tamam hala unutmamıssın hata yaptım evet ama uut artık kac ay gctı ne kadr kındarsın mezera gırsektemı bna o konuları ısıtıp ısıtıp getıreceksın unut dıyo. ben aslaunutamam kı ya bı ara eskı svglısıı twıttrdan takıp edıyomstu o kızda bunu takıp edıyordu gordum cıldırdım sordum hemen takıp ıstegı yollamstı bende abl ettm ama hıc gırmıyorumz aten uygulamayı telden kaldrdım uyelıgmde sılnmıstır dıye dusundum ama sılınmemıs dedı sıfresını verdı kızı sildim hesabınıda dondurdum o kızıda zaten heryerden engellemıs kız evlı damlarla cıkıyormus hep bunu ogrenmıs dıye kızı ayrıldgnda engellemıs ama twttrda ttkp ıstegını onaylams oylesıne duruyormustu vs..vs neyse işte sildm onla arasnda halabırsey olmadgna ınandım ama yınede baska konularda suphelıydm. yanı bılmyıorm sosrdugum herseyıde acıklııyor kanıtlıyor ama ıste gunlerce aramaması sormaması hıc mesaj atmaması sadece haftasonları aklına gelişim benı hala kuskulandırıyor .s kendısı avukat cok yogun ama yanı ıs cıkısı bır alo dıyemeyecek kadarmı calısıyor anlamıyorum bıkac arkdasyla tanıstrdı ama bu cıddı nıyetı oldgnu gosteremz onemlı olan aılesyle tanıstrıması onuda henuz yapmadı ve hıc uzerınede dusmuyorum bu konuda. . bazen sakasına dıyo ben sennle bazen evlenmemeyı dusunuyorum asırı paranoyak ve kıskancsın dıyor. ama boyle olmamada kendısı sebep loldu ya ee onerın nedır?

Benim burcum kova. Bizim iliskide ilk basta o kacan ben kovalayandim ama benim rest cekmemden sonra durum degisti ben kacan o kovalayan oldu.
bence akrep erkegi givenilir ama cok sık bogaz etmeye gelmez. Hele hele eski meseleleri ısıtıp ısıtıp önüne getirilmesini hic sevmez.
Eger sen de kendini evlilige hazir hissediyorsan bir gun otur ve konus bizim sonumuz ne artik onumuze plan cizelim falan de. Bu konusmada onunda niyetini anlayabilirsin diye dusunuyorum.
Akrep erkeginin egosu cok yuksektir ve asla kebdisinden daha asagida bir bayanla birlikte olmak istemez. Evlenecegi kisinin her konuda kendisini yuceltmesini bekler.
Bu arada esim de ben de avukatiz.

Ben de sosyal agda takip ederdim ama caktirmadan. Ilk yanlisini gordugumde de takip ettigimi anlamayacagi bir sekilde karsima aldim ve hesap sordum. Durust davrandi ve bir daha da oyle bir hata yapmadi.
akrep erkegini idare etmek zordur ama bayan erkekten daha zeki ve kurnaz ise ipler elinde olacagi icin sorun olmaz.
benim esim herzaman der ben sana karsi yanlis bisey yapamam çünkü bilirim ki yapsam da sen onu hemen farkedip karsima cikarsin bu riski goze alamam der. Ama iste karsisindaki insan saf olsa belki o da kurnazliga kacabilir ama soyle de bisey var akrep erkegi saf kadini sevmez. Onun kadini zehir gibi olmali leb dememden leblebiyi anlamali.

benım ıcın hep cok cin fikirlisinder bilmyorum ya benım lafımla twter face vs kapattı ama sonct whatsapp var ordan ısı goturuyordur o uzden ne kadr durust olsada guvenemıyorum kı ıs cıddıye bınene kadar guvenenmemkı ben bende guvenemedgm ıcn ıs cıddıye bındırmıyorrr o o şekılde davranıslarımzdan bellı edererk bı anlasmazlık var sanırım. bı ara yemnler ettı duygusal ve cınsel anlamda hayatmda sendn baska bır bayn yok dıye ama o yemını edelı aylar oldu ayrıldık barıstık okadr abı ayrılıklarımz en fazla 1 hafta faln suruyordu kafam hep acaba o bır haftalık boslukta yenı bırıyle tanısmısmıdır sncta avukat karızmatık bır erkek arabasıda var kadınlar ıcın cok cazıp bir tip ben ise saglık memuruyum benı hıc bı zamn kucumsemedı ama ablası enıstesı doktorlar vs soylemıstı. ama hıc tanısmadım 1 sene oldu bu ılgısızlıgını nasıl ıdare edecem pekı sık mesaj atamz aramaz bende belkı konsmak ıstemıyordur dıye aramaya cekınıyorum sevglm oldgu halde rahtsz olur dıye cekınıyrum haftaıcı calısıyor zaten hıc rahtsz etmıyorum ama ıs cıkıslarındada bı aklına gelıp araması gerekmezmı bunu nasl normale dondurcem. . birde hep çapkınmış gibi şkalar yapar ama bazen cıddıye almıyorum bazen alıyorum cunku ısı gucu herseyı yernde ılla gercekten ceveresnde bırsuru bayan vardır adlyede baroda annesıde bakıyordur sagdan soldan ona ragmen benı bırakmıyor bazen ben ayrılırım gerı pısman olur ozur dılerm affeder bazen o ayrılır durduk yere ama onun ayrlıkları bı bakarm 3 gn snra hıcbırsey olmams gıbı arıyor napıyosn vs konusur barısır asla armaa asla hayatıma gırme dedgıı zamnlarda bıle gurur yapıp donmuyorum gerı kendısı gelıyor . acaba bnı bı kenardamı tutuyor evlenecegı kısı olarak kaafam ı cok karıstırdı bu yya. herseyını bılmek ıstıyorum ama bazen cok yabancılasıyor bana cok uzak hısedıyrmhereyımı paylasamıyrum. bna paranoyksn dıyo sureklı halbukı bu durduk yere olmadı sen bı hata yapıssınkı artık acaba yıne yaparmı dıye dusunmekten kendımce kuruntular supheler ıcınde oluyorum bunuda kendıne soyleynce yeter bunaldım benı surklı yargılıyrsun ıtham edıyosn vs madem guvenmıyosn terk et dıyo tamm dıyrm gıdıyorum uc gn snra o donuyor . ve bde oyle cok etkılenmısım kı hemen affedıyrm naz yaptgımda ıyı tamm bıdaha arayıp srmam dıyor sen blrsn dıyorum gerı donen ben oldm ya tavan yptın sen vs dıye cumleler kullanıyor ınsan sevdgıne gıcıklık olsn dıye bı hareket yaparmı ya ya da bu tarz kelıemeler kullanrmı anlamıyrm. herreyıne kanıt stıyorum benı arar mesela goruselımdemek ıcın duymam ben tekrar ona dondgumde telı mesgul calar acaba hayatında bırı varda benı aradı ben acamaynca o kısıyemı dondu vs dıye baslıyrm dusunmeye o arıyor ıste hemen tarıh verıyorum 14 mays 15.26 bu tarıh aklımda gorustuugumzde kımle knstuguna bakıcam dıyrm. tmm ıstersen foto yollaym ortagmla knsydm vs dıyo. bana belkı sırf ınanyım dıye kanıtlamak ıstıyormus süsü veriyordur dıye tamam aynen ıstıyorum kanıt dıyorum. yaa gercekten guvenmeyı ogren artık bna dıyo. tamm resm attıgnda guvenecem ınsallah ıcıme kurt dusurdun az once foto yollarm dıyodun sımdı sankıde yollamaya cekıdıgn bır durum varmıs gıbı bana guven dıyerek gecstırıyorsun dedmben fotoyu ıstıyrm tarh saat aklımda vs uzatıyrm bayagı. benı bu hale soknda kendısı tabi. daha öcne soyledgı bı yalan yuznden guvenm sarsıldı bıdahada duzelemdm kı ben neredeyse babama bıle zor guvenen bır ınsanım en ufak yalan benı ömrü billah tedirgin eder tekrar yaparmı dıye. bakalm senn dedgnde dıyeym ya evlenelm ya gorusmeyelm. korkuyorum kacar bırden dıye :)) bırde sen bılrsn kapı orda dıyormus ne yıkılırım be:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…