Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Erkeği Hatasını Zamanla Anlar mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi alk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dedgim gibi canım hiç takmayınca it gibi donuyolar bide benımkıde mesela benden once twetterı varms ama kullanmıyomus ben sormstum bı ara varmı dıye kullanmıyrm dedı. bırgun rastgele geerken eskı sevglısını arttım bı baktım surtuk karı bnm sevglımı takıp edıo bnmkıde onaylamıs cıldırdım bırde o kzn bı resmını favorılerıne eklemıs o kızda sırf bnm sevglm begenms dıye gıtmıs heryerde o resmı kullanms facede twttrda vs hemn aradım saydırdım eskı sevglm vs dedı sonra bn twıtterı telden kaldırdım uyelıgmde sılnmstr dıye dusundum dedı ama sılnmemısse kapataym dedı. kapattı. bakın size bişey soyleyeccem akrepler co kzekiler diyolar ama aslında cok saflar ! erkeklerı ıcn soyluyorum vallahı benımkı suphelendıgm bırseyı sordgumda hemen kanıtlarla gosterır ona esıt davranırsanız meslea ben sunu yapıyorum ben face kullanmıyorum askm senn neden facen var sende kapat dıyorum kapatıyor. yada bı kız mevzusu oldgunda ıste dıyelım begenılerınde bı bayan goruyorum hıc tnımadgm bu kım dıyorum ya eskı sevglm dıyo. oylemı bende eskı sevglıı ekleyıp paylastıklarımı begnmesını ıstıyeymmı bu ne yuzsuzluk ya eskı sevglıle ne yuzle hala gorusebılıyosun nasıl gurur izdeki neyse esen o kızı sılene kadr bende eskı sevglmle bu sekılde yuzsuzce konuscam dıyorum bakıyorum off pff dıyo ama hemen sılıyor. diiyelim eski svgilisi yıllr once birşeyine yorum yapmıs ama o rsmler paylsımlar duruyor dıyorumkı bu kızın yorumları neden hala duruyor ıstea askım gormuyorsmusn yorum taa 2010 yılına aıt falan dıyo olsun ben gorunce uzuluyorum sen benm eskı sevglılerıme daır bırsey goruyormsn bırsseyımı duyuyomsnda ben senden hep kadınlar yuzunden tartısıyorum bu nasıl adalet dıyorum adalet kelımesını duyunca zaten hemen dedgnzı yapııyor. sadece özgur hısedıyolar kendılerını valla onları yataga bagladıktan sonra gerısını takmayın yatakta monotonluktan uzak tutkulu erkege sadece yataka egemen olmayı seven baskın yenı seyler deneyen sacma pamuklu ıc camasırlarıyla degılde daha seksı jartıyerlerle coraplarla lıselı kostumlerıyle onu saasrıtan bastan cıkaracan bırıysenız ılıskıde kopek oluyolar. ben en baslarda cok ckeıngendım dokunsam dıycek kı bu kızda neler bılıyormus. anladım kı akrebe oylesı yaramıyor zamanla acın kendınızı aklımda bırsey var onu senınle denemek ısıyorum dıyın hem ılk defa yapıyormus gıı hemde sadece onnla yapacakmıs gıbı. deneyelm der zaten hemn onlar yataktakı her ouna acıklar asla komık bulmuyorlar herseye cıldırıyorlar kısık ses tonuna bıle tahrık oluyorlar. hele seksı mını dar bır elbıse topuklularla mutfakta ona tatlı hazırlıyorsanız arkadan gelıp delı gıbı sarılır nasıl tutkuyla sarılır kafayı yer mutfaklada aeranız ıyı olsun. sesksınz hossunz dıye ay tırnagım kırıldı rujum bozuldu yapmayın seksı seksı gırın mutfaga gosterın kendınızı hem seksı hem hamarat. içki alkol kullanıyosanz bıkere hıc sansınz yok sıgara kokan bı kdın kadar ıgrenc bırsey yok. erkeklerde nefret eder ama ayıp olmasın dıye belkı soylemek ıstemez. benm akrebm hıc hoslanmıyor ıcseydın zaten asla olmazdık dıyo. sizi adatırsada varya cok pişman oluyorlar daha snra tek gecelık bırseyse zaten akrepler seksı severler ama secıcıdıler ttızdırler bakımsız kıllı kadınlara dokunmazlar bıle. temız mıss kokulu sverler. beyaz saf tertemız carsaflar, kırmızı bordo sıyah saten carsaflar hele de ona bır ıckı alıp ufak bır mezeyle yatak odasında harıka bı gun ysatsanız sızden asla vazgcmez. tabı uzernz seksı olacak omuzlarına bıraz masaj yaglısından on ugevsetın rahatlatın boynuna ufak opucukler kondurun ttlı sozler soyleyn sızı sla bırakmaz. ben yataga bagladım. benm yaptıklrımı hyatında hıcbırkadın yasatmamıs ona bu kadr tutkulu yaratıcı bırı gormedım dıyo degıskenlıgım sayesnde herzamn bana karsı ısteklı ve heyecanlı bu sefr napacak acaba dıye beklıyo sureklı. e bende tıkanıyorum tabı bazen ama o maslahh hıc tıkanmıyor bana karsı. herneyse bnbunları ysaıorum dıye vagecemıyor oncelerı ıstte cok ayrılıyorduk masumdum seksten annlamıyordum ona nasl davranacagmı bılemzdım. akrep bu kıskanc olur ılk gunden sevısırsem enı kolay lokma oldugmu dsunur dıye hıc yaklasamadm aylarca e noldu erk edıp edıp durdu baskalyrla eglendı kımbılr ben acldım acıldm sımdı bnden kopamıyor yle tutkulu kı . tum duyguların ıkatıyor en derın hıslerını katıyor. hele sıkıca sarılıp uyuması var sen sadece benımsın der gıbı. soylemesıne gerk yok anlıyorum. ben sahsen kımesnın vucudunu ısıramam mıdem kaldırmaz sevgm kısı harıc tabı. oda oyle kımseyı ısırmaz opmez ama bn bı laf konusurken kolarımı ısırır bacaklarımı ısırır onun sevgı gosterı farklı ya ısısrarak sevıyor benı aslayormaz kndı evınde gorurusrz ınsan derkı klk kız suralrı bır supur sıl. o demeden bazen ben kalkıyorum bırseyler yapmaya ya bırkırmsn oturmaya mı geldın bana temzlık yapmayamı gedın dıyo bı yaptırmıyor. normaldecok ketumla.r kadınlara karsı yanı kadınlarla pek takılmazla r kafeler falan takılsalar bıle konusmazla cekıngen olurlar kı bız kadınlarda oyle gızemlı erkklerden hoslanırız!! bu huyu ne ıyı ne kotu. amasevdıgı kadınla konusmya esprı yapmaya bayılırlar. ugrasmaya. ya anlıaycagnz akrepler okadrda capkın degıller daha anlatırım sorun sızler ıstersenız. kotu gunlerımde oldu . su sırlardada bı mesafe oldu ama gerı toparlıyor ozledıkce duzeltyorlar a arayı sız mesafelı durun ayrıldgnz zamnlada. korkuyolar acaba bırıyle olurmu vs dıye merk edıp gerı donuolar. ulan yatakda hatun ates parcası oyle bırı bırakılırmı korkusuyla gerı donuyolar. ama bazende caresız on muhtac olun o da sızın masum yonunuz. bıraz anac davranın . yolda arba kullanrken sızle knsuuyosa kapt askm dogru degl dıyın onu dusunun , ne bılm mutfak becerınızı gosterın temızlık becerınızı onlar da sızın ev kızı oldgunzu gosterırı. onun ısıylede ılgılenın dıyelım avukat dılekcelerıne yardım edın yazısmalarını yapın. buda sızın karıyer basarınızı gosterır . kıskanclıga gelınce benım gıbı en baslarda bunaltggım gıbı bunaltmayın o ısızı kıskandıgı kadr kıskann baktı olmuyor anlattıgım gıbı adaletlı bır seklde uygulamalara baslayın. akrep kolay yaa.

seni aldattımı?

aramızda bır mevzu gecti, onun sayesnde ogrendım zaten tam ayrılacaktım bı baktım durust oldu herseyı saır sakır dokuldu hayatımda senden baska duygsal anlamda bır kadın olmadı ama cınsel anlamda kıbrıs tatlmde bişyler oldu ama tıksındım pısman oldum vs bırseyler dedı. snra ben bıraktım onu . 1 hafta hıc knsmadık buyemnler falan etmeye basladı aılesınn uzerıne degerlı herseynn uzerıne yemne ttı bıdaha asla dıye. 3 gunluk bı tatldı kuzenı ve arkdası bı bara gıtmısler orda cınsel anlamda bı halt yemıs ıt kopek bıdaha da yapmayacgına yemn etti en sn barıstm tekrar. 1 sene oldu yanı daha hııcrsyını gormedım dahasını mesjdan konusuruz kızz

Ya arkadaşlar benim de bir sıkıntım var bir el atsanız,ne olur?

Ya bana da bir el verseniz?çok sıkıştım.

Eşim akrep erkegi. Sen net olarak hangi konuda yarrdim istiyosun?

Olayin ne olduguna bagli ama hakli da olsan haksiz da olsan akrep erkegi baskidan hoslanmaz. Eger durum ciddi ise ve sen sonuna kadar hakli osen mantikli bir sekilde seveplerini soyle ve resti cek kosede bekle. Ama ilk cagrida donme bekle surunsun biraz. Ama eger olay basit ise yine sebepleri soyle ozrunu dile ama asla uzerine dusme geri cekil o sana gelir zaten.

Efendim şöyle:4 ay oldu fena değildi aslında,ben çok kasmıyorum çok sıkmıyorum öyle vız vız telefon mesaj falan taciz huyum yok
Ama yanımda çok ilgili gidince farklı gibi sanki neyse dedim ki neden böyle?sakince medenice sordum,zaten konuşmaktan çok keyif alıyor ve ben trip yapmadığım konuyu açıkça Konuştuğum için de çok memnun.neyse bu iletişim sorununun olduğunu buna birşey yapamayacağını ve düzeltemediğini söyledi.tamam dedim ok,madem huyun bu sorun değil.

O akşamdan sonra birşey oldu buna,kafam karışık ikimizle ilgili,sanırım zorlamamalıyız fakat bunu mutlaka konuşalım falan diyor.1 hafta kaçtı benden en sonunda bugün görüşmek isıiyorum. Artık dedim.geldi birşey yokmuş gibi sarıldı öptü,Hatta uzandı üzerini örttüm falan.sen Iyisin hoşsun. Senin yanında rahatım çok keyif alıyorum seni de seviyorum ama çalışmaktan başka hiçbirşey bana keyif vermiyor dedi.seni beklentilerini karşılayamıyorum falan.seni hayatımdan çıkarmayı kesinlikle istemiyorum dedi.

Dostlarina son derece baglidir.Akrep kendisine verilen bir armagani veya yapilan bir iyiligi asla unutmaz ve cömertçe karsilik verir. Bunun aksine, kendisine çektirilen bir aciyi veya yapilan bir haksizligi da unutmaz ve buna verilecek karsiligin çetin yollari vardir. O, düsmani tamamiyla yok etmek, ya da en azindan ona üstün gelmek zorundadir. Nasil öç alacagini hesap eder.Akrep her seyi söyleyip yaptiktan sonra, savunmasiz birine zarar verdigi için utanç duyar
Akrep erkeği Oldukça enerjik olan Akrep erkeği her yönüyle son derece güçlüdür.Saldırgan, sadist, umursamaz ve düşüncesiz olabilir. Bazen hiç konuşmaz ama bazen de tam tersi sevecen bir aşık olur. Seksüel performansı her zaman dorukta olan Akrep erkeğini elde etmek istiyorsanız bakımlı, şehvetli, itaatkar ve sadık bir kadın olmanız gerekiyor.Son derece kıskanç olduğu için onunla birlikte olmak zordur.

Maddiyata çok fazla önem verir. Çünkü maddi anlamda edinilen gücün güven verdiğini düşünür.Eleştirmeyi seven akrep burcu erkeği tenkit edilmekten hoşlanmaz. Açık sözlü ve güvenilirdir. Dostlarına çok önem verir.Fedakardır.Akrep burcu erkeğinin bakışları çok etkilidir.Bakışlarıyla karşı tarafa duygu ve düşüncelerini kolaylıkla ifade edebilir. Çevresindeki insanların kişiliklerine dair tüm detayları anlayabilir ve yorumlayabilir.

Romantik bir ilişki kurmaktan kaçınmasını gerektiren önemli bir neden varsa, dışardan buz gibi sakin görünmesine karşın için için yanacaktır. Arkadaşlarının, akrabalarının, komşularının veya düşmanlarının düşünceleri O’nun önemli kararlarının hiçbirine engel olamaz, sizin düşünceleriniz bile O’nun kararlarını etkilemez. Böylesine güzel bir şekilde kendi iradesine hakim olmak ve ne istediğini kesin olarak bilmek, heran insanlar ne diyecek diye telaş içinde olmayan çok çekici, özgür bir insan yaratabilir.

Akrep erkeği asla bir kadının kendisine dikte etmesine izin vermeyecektir. Akrep erkeği,sevgiye ve aşk maceralarına çok önem verir.Onun için de aşk maceralarına düşkün sayılır.Bu maceralar sırasında sevdiğini sandığı da olur.Ama daha sonra duygunun kuvvetli bir beğenme olduğunu anlar.Bu tip cana yakın,çekici,bayana nasıl davranacağını bilen,neşeli,inatçı,sebatlı biridir.O,daima çekici kadınları beğenir.Kadının tipini,kılığını ,kıyafetini ve her şeyini çabucak inceleyiverir.O arada sezme gücü de ona bayanın kişiliği konusunda türlü şeyler fısıldamaktadır.Erkek,kadının kendisini fazla beğendiğini sezer ve üstüne düştüğünü de görürse kısa süre sonra bıkıp uzaklaşabilir.Buna karşılık kadın ona yakınlık gösteriyor fakat saygı da aşılıorsa,akıllı,neşeli,canlı ve başkaları tarafından beğenilen birise erkeğin ilgisi artar.Bu erkek için ,üstün kadın son derece değerlidir.Her bakımdan anlaştığı ve üstün bulduğu birine rastaladığı an aşık olması kolaydır.Üstelik o, sevdiği andan itibaren de sadıktır.Başka kadınlara bakmayacak,kimseyle ilgilenmeyecektir.Yani durmadan maceralarla vakit geçiren bu çapkın adam aradığı eşi bulunca inanılmayacak kadar değişir.

Duyguları aşırı uçlardadır, sevgi_nefret gibi. Akrep, ortalama şeylere yabancıdır. Öte yandan, başkalarının yararına kullanılabilecek muazzam bir ruh gücü taşır. Akrep insanı bir iyileştirici ve yardımcı olabilir, ama bu yeteneğini başka insanları kendine bağımlı kılmak hatta yok etmek içinde kullanabilir. Gücün ve iktidarın sorunlu bir şekilde kullanılıp kullanılmaması, Akrep burcunun en kritik konusudur.Akrep insanı uyuşuk uzlaşmalara girmez ve başkaları için örnek ve önder bir insan olur. Başkalarının yaralarına acımadan ve kendinden emin bir içgüdüyle parmak basar, böylece iyileşme sürecini başlatmış olur. Ser, tuttuğunu bırakmayan, iradeli, kışkırtıcı ve çoğu kez başkalarını rahatsız eden bir insandır. Tüm davranışları kişisel gücünü arttırmaya hizmet eder. Despot, yıkıcı, ve kendini yok edicidir.Gizleri ortaya çıkartma dürtüsüne ve bu süreç içinde tehlikeli alanlara dalma cesaretine sahiptir. Derin ve analitiktir Cin gibi zekidir ve son doğruyu bulana kadar yılmaz. Başkalarının susmayı tercih ettiği konularda konuşmaktan hiç çekinmez.dikkafalı.Alaycı, olumsuz, fanatik, dogmatik ve inatçıdır. Tek bir konuya saplanmasına yol açan güçlü hüsnü kuruntuları vardır

Yani söyledikleri doğruysa sorun kendisi.yani aradı bir kere keyfim yok tek istediğim eve gidip yatmak dedi.gel dedim sohbet ederiz azıcık yok senin de keyfini kaçırırım diyor.ben sana ne yaptım bu kadar uzaklaştın diye sordum hiçbirşey diyor,bu konuyu düşünmekten kaçıp işe Güce sarmış,yoksa vakit bulunmaz diye birşey yok diyor.böyle de dürüst.kafam karıştı yani mücadele mi istiyor rahat bırak mı diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…