Akrep erkeği????

akrep erkeklerine çok dikkat etmek gerek inanılmaz takıntılı oluyorlar
fi dizisinde ki can manay en iyi örneği
hayatınızı karartıp bundan zevk duyarlar
hatta selam bile verirken düsünmek gerekir. şantaj tehdit psikolojik baskı alayı bunlarda ya da akrep özelliği tasıyanlarda

Bende akrep burcuyum eşimde akrep. Eşim bayan kuaförü . Birgün bir müşterisi dedi ki "iki çeşit akrep vardır, biri karşı tarafı zehirler biri de zehri yutar. Uçlarda yani. Bizde ben uysal olduğum için anlaşır gideriz kendi de öyle der. Tecrübelerimden önerebileceğim tek şey, Vazgeçme ama vazgeçmiş gibi yap. Zor ama dene kararlı ol ve gör.

Akrep kadını ve erkeği arasında fark varmı bilmiyorum kıskancım ama asla belli etmem kızdıysam yada küstüysem asla aramam sormam karşımdaki arayana kadar gurur tavan yani

mesaj attım bakabilir misin ya :)

Nasıl olacak peki vazgeçmeyip öyle görünmek?

Nasıl olacak peki vazgeçmeyip öyle görünmek?

Yani ne soğuk ne sıcak davran. Kendine başka meşgale bul sürekli bişeylerle uğraş. Aklına getirme onu. E çok ilgiliyken çok sıcakken böyle davranman tuhafına gidecektir eminim. Kaçan kovalanır misali. Sonra da bak duruma göre işe yarıyorsa anlarız ki üstüne gitmemek gerek, ama ayarı iyi yapmak lazım çok soğuk olup da tamamen ipleri kopartma

O gunden sonra aradı konuştuk buluştuk çok guzel geçti hatta. Ama daha sonraki davranıslarından bır ılgili bir ilgisiz tavırlarından sonra olmayacagını anladım artık ve pes ettiğimi söyledim ona bitirdim her yerden sıldım onu vazgeçtim yani. Tesekkürler yorumunuz ıcın:)

Tebrik ederim canım, aferin sana, dengesiz adamla olmaz, sorumluluk almalı yoksa senin dengeni de bozardı. Boylelerini ugurlamak en dogrusu omrunü onu anlamaya calısmakla mi gecireceksin, arar mı, gelir mi, mesaja yanit verir mi, istiyor mu, istemiyor mu boyle hayat gecmez. Helal olsun sana seni hakeden kararlı, sorumluluk sahibi erkeğe ac kalbini :)

Cinselliğe çok düşkün olurlar. Tanıştığım akrep erkekler bu yöndeydi.

Bir akrep erkeğiyle hayatımın en tutkulu, unutulmaz ilişkisini yaşadım.
Bir kere çok tutkulu oluyorlar. En ufak dokunuşları bile çok farklı.
Umursamaz gözükse dahi aslında içlerinde çok kırılgan, duygusal bir kalp taşıdıklarını düşünüyorum. Ve onları anlamak hakikaten zor.
Mesela beni terslediği, konuşmak istemiyormuş gibi davrandığı bir dönem meğerse deli gibi benimle konuşmak istiyormuş gibi gibi.

Akrepten kaç derim hiç uğraşma değmez.

Akrep sokar ama nasıl olduğunu sen bile anlamazsın... eşim akrep inanılmaz sinsi ve inatcı hep kendi bilir, ben ona göre naifim balık burcuyum çok çatışıyoruz, evine çocuğuna bağlıdır ama nişanlıyken kedi gibiydi meğerse sinsilikmiş pusuya yatmış:)

Peki siz bitirmek istediğinizde o ne söyledi?

benimde yükselenim akrep kafam karışıkken doluyken veya duygu karmaşası içine girdiğimde bu yazmış olduğunuz bazı davranışları sergileyebiliyorum

kızlar akrep erkeğiyle birbirimizden hoşlandıgımızı düşünüyorum.karşı karşıya denk geldiğmiizde hep bakıyorduk ama düz yani.ben seneler öncesinde onu gördüğümde de ilgimi çekmişti.neyse bir kaç ay önce bana baktıgını gördüm çaktırmadan ama bence aksine çaktırmıyor gibi yapıp çaktırmaya çalışıyordu.neyse bir kaç gün sonra durup dururken baktım utandı falan ki normalde inanılmaz rahat biri.sonra baktı .yalnız sonra o derslere gelmedi.bir de benle hiç konuşmuyor bir şey soracaksa yanımdakine soruyor.
ama karşılaştıgımızda falan çok göz göze geliyoruz.en sonra ben utandıgım için bakamadım.Arkadaşım bu taraflara baktı vs.dedi ama ya çok uzun zaman oluyor hiç birşey yapmıyor.
ben de utangacım aslında bire yandan korkuyorum da bu sevgili olaylarından ama bir yandan da seviyorum yani.
nasıl anladın demeyin ama anladım işte seviyor bence .Ama niye bişi yapmıyor.yalnız iyi ki geçen sefer bakmışım ordan anladı bence benimde hoşlandıgımı.

Bende bir şeyler söylemek istiyorum akrep erkeği ile başı dertte olan bir insan olarak.
İnat, kıskançlık,cinsellik ve ketumluk eşittir akrep.
Kavgalarda asla alttan almaz. Hep o haklıdır. Ölse eğilip burnunu yerden almaz. Gerçekten odundur.
Konuşmaya başladıktan sonra yumuşar alttan alır ama illa ki ilk adımı senden bekler. Ne olursa olsun her konuda merhametlidirler. Güzel severler. Çok kırılgan ve duygusaldırlar ama belli etmezler.
O kadar zor bir erkek ki akrep erkeği. Ne gidebilirsin ne kalabilirsin.
Allah yardımcımız olsun.

Bana da bi el atar misiniz yahu :))

Ilk adimi atmaz demissiniz ya gidip konudmami da beklemiyordur herhalde dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…