- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
- Konu Sahibi B_Bianco_B
-
mesaj attım bakabilir misin ya :)Arkadaslar deneyimleri dogrultusunda akrep burcunu lime lime etmis ama bir de akrep kadinindan bakalim olaya.
Cok belirgin ozellikleri bence sunlar:
*Netlik ister. Belirsizlik veya gri alanlar oldurur.
*Guven cok onemlidir.
*Degiskendir ama bu bir seylerin kafasinda biraktigi soru isaretlerinden kaynaklanir. Emin degildir yani.
*Her sey iyi giderken bir bakmissiniz kafasi bir seye atmis ve her seyi silmis atmis. Geri donusu de olmaz.
*Feci kiskanc.
*Her sey istedigi gibiyse iste o zaman tutkuyla sever.
Burclara ne kadar onem vermek gerekir bilemiyorum ama benim aklima gelenler bunlar.
Oldurmeyin onlari. :)
Nasıl olacak peki vazgeçmeyip öyle görünmek?Bende akrep burcuyum eşimde akrep. Eşim bayan kuaförü . Birgün bir müşterisi dedi ki "iki çeşit akrep vardır, biri karşı tarafı zehirler biri de zehri yutar. Uçlarda yani. Bizde ben uysal olduğum için anlaşır gideriz kendi de öyle der. Tecrübelerimden önerebileceğim tek şey, Vazgeçme ama vazgeçmiş gibi yap. Zor ama dene kararlı ol ve gör.
Nasıl olacak peki vazgeçmeyip öyle görünmek?
O gunden sonra aradı konuştuk buluştuk çok guzel geçti hatta. Ama daha sonraki davranıslarından bır ılgili bir ilgisiz tavırlarından sonra olmayacagını anladım artık ve pes ettiğimi söyledim ona bitirdim her yerden sıldım onu vazgeçtim yani. Tesekkürler yorumunuz ıcın:)Yani ne soğuk ne sıcak davran. Kendine başka meşgale bul sürekli bişeylerle uğraş. Aklına getirme onu. E çok ilgiliyken çok sıcakken böyle davranman tuhafına gidecektir eminim. Kaçan kovalanır misali. Sonra da bak duruma göre işe yarıyorsa anlarız ki üstüne gitmemek gerek, ama ayarı iyi yapmak lazım çok soğuk olup da tamamen ipleri kopartma
O gunden sonra aradı konuştuk buluştuk çok guzel geçti hatta. Ama daha sonraki davranıslarından bır ılgili bir ilgisiz tavırlarından sonra olmayacagını anladım artık ve pes ettiğimi söyledim ona bitirdim her yerden sıldım onu vazgeçtim yani. Tesekkürler yorumunuz ıcın:)
Akrepten kaç derim hiç uğraşma değmez.iyi geceler hanımlar.
Bir akrep erkeği tanıyosunuz uyuz mu uyuz ama baktıkça içinizin gittiği çok iyi anlaştığınız. Çoğu şeyi konuşabildiğiniz. Bazen arayıp bazen aramayan bazen ilgili bazen ilgisiz. Bir yanı gizemli bir yanı sanki açık. Çok güzel seven( dokunsal olarak) aşık gibi davranan fln fln fln... ve bir anda patt!! Umursamaz sandığımız adam gizli kıskanç çıkıyor. Sizi yanlış anlıyor kızıyor ve aşırı konuyu uzatıyor. Siz de inat suçlu değilsiniz açıklıyorsunuz anlamıyor. 1 haftadır konuşulmadı ve bir sürü planlarımız vardı yalan oldubaşka birini buldu diye kurdukça kuruyorum. Hoşlanan insan bu kadar konuşmamazlık yapmaz bu kadar umursamaz olmaz bence
Biliyorum çogunuz bu burç olaylarını saçma buluyor ama işte fikirlerinizi tecrübelerinizi bir sorayım dedim tesekkürler simdiden iyi geceler herkese..
O gunden sonra aradı konuştuk buluştuk çok guzel geçti hatta. Ama daha sonraki davranıslarından bır ılgili bir ilgisiz tavırlarından sonra olmayacagını anladım artık ve pes ettiğimi söyledim ona bitirdim her yerden sıldım onu vazgeçtim yani. Tesekkürler yorumunuz ıcın:)
Tepkimin bu mu oldugunu sordu sonra evet deyınce peki by moduna geçtiPeki siz bitirmek istediğinizde o ne söyledi?
kızlar akrep erkeğiyle birbirimizden hoşlandıgımızı düşünüyorum.karşı karşıya denk geldiğmiizde hep bakıyorduk ama düz yani.ben seneler öncesinde onu gördüğümde de ilgimi çekmişti.neyse bir kaç ay önce bana baktıgını gördüm çaktırmadan ama bence aksine çaktırmıyor gibi yapıp çaktırmaya çalışıyordu.neyse bir kaç gün sonra durup dururken baktım utandı falan ki normalde inanılmaz rahat biri.sonra baktı .yalnız sonra o derslere gelmedi.bir de benle hiç konuşmuyor bir şey soracaksa yanımdakine soruyor.Başak kadını olarak akrep erkeğiyle evliyim. Başlarda zor çok zor ama zamanla oturuyor bişeyler. Duygusal Başak kadınına umursamaz gibi görünen akrep erkeği sinir bozucu olabiliyor. Fakat nettir ne istediğini bilir, çok güzel sever her an hissedersiniz sevgiye boğar, sürekli fiziksel temas ister cinsellik önemlidir. İnçe düşünceli değillerdir direk söylemek-istemek gerekir. Aşkından ölse peşinizden koşmaz heleki bir kere bitti dediyseniz aşk acısını çeker yinede geriii döönnn diye yalvarmaz. İyiyken çok iyi kötüyken çok kötüdür ortası yoktur.
Bana da bi el atar misiniz yahu :))Bende bir şeyler söylemek istiyorum akrep erkeği ile başı dertte olan bir insan olarak.
İnat, kıskançlık,cinsellik ve ketumluk eşittir akrep.
Kavgalarda asla alttan almaz. Hep o haklıdır. Ölse eğilip burnunu yerden almaz. Gerçekten odundur.
Konuşmaya başladıktan sonra yumuşar alttan alır ama illa ki ilk adımı senden bekler. Ne olursa olsun her konuda merhametlidirler. Güzel severler. Çok kırılgan ve duygusaldırlar ama belli etmezler.
O kadar zor bir erkek ki akrep erkeği. Ne gidebilirsin ne kalabilirsin.
Allah yardımcımız olsun.
Ilk adimi atmaz demissiniz ya gidip konudmami da beklemiyordur herhalde dimiBende bir şeyler söylemek istiyorum akrep erkeği ile başı dertte olan bir insan olarak.
İnat, kıskançlık,cinsellik ve ketumluk eşittir akrep.
Kavgalarda asla alttan almaz. Hep o haklıdır. Ölse eğilip burnunu yerden almaz. Gerçekten odundur.
Konuşmaya başladıktan sonra yumuşar alttan alır ama illa ki ilk adımı senden bekler. Ne olursa olsun her konuda merhametlidirler. Güzel severler. Çok kırılgan ve duygusaldırlar ama belli etmezler.
O kadar zor bir erkek ki akrep erkeği. Ne gidebilirsin ne kalabilirsin.
Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?