- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi B_Bianco_B
-
Hahhahah noktaaa.AkreP erkeğinden kacabildiginiz kadar kaçın ugramayin bile yanına
Tam olarak kişiliğini bilemem ama burçlardan yola çıkarak konuştuğumuz için benim eşim hiç bişey olmamış gibi konuşur aramızda geçenden bahsetmez konuyu çözüme ulaştırmadan öylece kapatır. Size karşı hissi varsa kırıcı konuşmayıp yapıcı olduğunuz için ve konuşmayı bitiren siz olmadığınız için dönebilir, fakat kafasında netleştirdiyse gelmezKısa zamanda Gelip Aramızdaki bu durumu konuşmak ister mi sizce? Ya da hıc bısey olmamış gibi konuşmaya çalışır? Ya da hiç gelmez mi?
Valla konuşmayı kım bitirdi ben de anlamadım tesekkür ederim yorumunuz için:)Tam olarak kişiliğini bilemem ama burçlardan yola çıkarak konuştuğumuz için benim eşim hiç bişey olmamış gibi konuşur aramızda geçenden bahsetmez konuyu çözüme ulaştırmadan öylece kapatır. Size karşı hissi varsa kırıcı konuşmayıp yapıcı olduğunuz için ve konuşmayı bitiren siz olmadığınız için dönebilir, fakat kafasında netleştirdiyse gelmez
Rica ederim. Her ne kadar zorda olsa sevilecek yanları çok fazladır akrep erkeğinin, herşey gönlünüzce olsun :)Valla konuşmayı kım bitirdi ben de anlamadım tesekkür ederim yorumunuz için:)
Tesekkür ederim sizin de mutluluğunuz daim olsun:))Rica ederim. Her ne kadar zorda olsa sevilecek yanları çok fazladır akrep erkeğinin, herşey gönlünüzce olsun :)
Başak kadını olarak akrep erkeğiyle evliyim. Başlarda zor çok zor ama zamanla oturuyor bişeyler. Duygusal Başak kadınına umursamaz gibi görünen akrep erkeği sinir bozucu olabiliyor. Fakat nettir ne istediğini bilir, çok güzel sever her an hissedersiniz sevgiye boğar, sürekli fiziksel temas ister cinsellik önemlidir. İnçe düşünceli değillerdir direk söylemek-istemek gerekir. Aşkından ölse peşinizden koşmaz heleki bir kere bitti dediyseniz aşk acısını çeker yinede geriii döönnn diye yalvarmaz. İyiyken çok iyi kötüyken çok kötüdür ortası yoktur.
Ayyyy ayni bnmkiDur yazayım özelliklerini. Ben bu buçların ciddi olduğunı düşünmüyordum ta ki akrepleri görene kadar.
Kıskanc
Dar fikirli
İnatçı
Yanlış da olsa söylese diretir durur doğru diye
Bencil
Sadece kendi çıkarını düşünür
Sevgisini asla göstermez ve bence güven problemi var
Sosyal değil
Merhametsiz
Sabit fikirli demiş miydim?
Agresif
Cimri
Ayyyy ayni bnmki
Evet bnm eşim 2 yıl mesela ailesiyle gorusmediBence aşırı materyalistler ve kendilerinsen başka kimseyi sevmiyorlar. Benim nişanlı kardeşini bile bemce parayı sevdiğinden daha az seviyor, keza ana babasını da öyle
Evet bnm eşim 2 yıl mesela ailesiyle gorusmedi
Arabaya verdiği değeri bize vermez arabası herseysidir ve de çok aşırı düşünceli takintilidir
Evet gerçekten iki yıl ne telefon da görüştü nr yanina gittiCidden mi, çünkü benimki de iki yıl konuşmadı. Ve evet paragöz ve materyalist
Evet gerçekten iki yıl ne telefon da görüştü nr yanina gitti
Çok kinci maalesef ve de çok soğuklar
Asla sevgisini gosteremez
Ahhaha aynenKimseyi swvmedikleri için gösterecekleri de bir şey yok bence:))) ve öpk doğru tespit “ soğuklar”:)
burç uyumlarina bakin. Bizim eşimle uyumumuz yok. Yine de iyi kötü geçinip gidiyoruz. Pek kavgamız küslüğümüz olmuyor ama inat sonucunda ağız dalaşına giriyor kendi fikrimizi karşıya aşılamaya çalışıyoruz.Başak ben de:)
Tesekkür ederim bizim de olmucak heralde zaten vazgectım umarım sizin de her sey gönlünüzce olur:)burç uyumlarina bakin. Bizim eşimle uyumumuz yok. Yine de iyi kötü geçinip gidiyoruz. Pek kavgamız küslüğümüz olmuyor ama inat sonucunda ağız dalaşına giriyor kendi fikrimizi karşıya aşılamaya çalışıyoruz.
Başak naif oluyorlar akrepler malum inşallah gonlünüzce olur herşey
Zorlamıcam olmucagını bugun anladım sanırım napalım:)) tesekkürler yorumunuz için:)Akrep sevgilim olmadı eşimde akrep değil ama abim akrep burcu genel bir dengesizlikleri var ya çok sever ya hiç sevmez ya el üstünde taşır yada yerindibine sokar birortası yok bence herşeyi çok bilir ve herşeye karışır sabır gerektiren bir karakterkendisi abim olarak sorun yok ama eşim akrep olsun istemezdim ondan çok zorlama derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?