Akrep erkeği????

Benim de erkek arkadasim akrep burcu. Ama hic boyle degildir. Cok dusunceli, oldukca ilgilidir beni gormeden bir gununu gecirmez dengesizlik durumu hic yoktur. daha once dengesiz erkek tecrubem bir yay burcuyla olmustu, bir gun seni seviyorum der 10 gun arayip sormazdi akrep burcunun gordugum tek kotu ozelligi, eger trip atarsam pek ustume dusmez. eger haksiz yere sirf nazlanmak icin yapiyorsam hele tribi.. kendi kendine takil tribin bitince soylersin filan der hatta

Kısa zamanda Gelip Aramızdaki bu durumu konuşmak ister mi sizce? Ya da hıc bısey olmamış gibi konuşmaya çalışır? Ya da hiç gelmez mi?
Tam olarak kişiliğini bilemem ama burçlardan yola çıkarak konuştuğumuz için benim eşim hiç bişey olmamış gibi konuşur aramızda geçenden bahsetmez konuyu çözüme ulaştırmadan öylece kapatır. Size karşı hissi varsa kırıcı konuşmayıp yapıcı olduğunuz için ve konuşmayı bitiren siz olmadığınız için dönebilir, fakat kafasında netleştirdiyse gelmez

Valla konuşmayı kım bitirdi ben de anlamadım tesekkür ederim yorumunuz için:)

+100000

Dur yazayım özelliklerini. Ben bu buçların ciddi olduğunı düşünmüyordum ta ki akrepleri görene kadar.

Kıskanc
Dar fikirli
İnatçı
Yanlış da olsa söylese diretir durur doğru diye
Bencil
Sadece kendi çıkarını düşünür
Sevgisini asla göstermez ve bence güven problemi var
Sosyal değil
Merhametsiz
Sabit fikirli demiş miydim?
Agresif
Cimri

Ek: kendini beğenmiş:)

Son düzenleme:
Ayyyy ayni bnmki

Bence aşırı materyalistler ve kendilerinsen başka kimseyi sevmiyorlar. Benim nişanlı kardeşini bile bemce parayı sevdiğinden daha az seviyor, keza ana babasını da öyle
Evet bnm eşim 2 yıl mesela ailesiyle gorusmedi
Arabaya verdiği değeri bize vermez arabası herseysidir ve de çok aşırı düşünceli takintilidir

Kimseyi swvmedikleri için gösterecekleri de bir şey yok bence:))) ve öpk doğru tespit “ soğuklar”:)
Ahhaha aynen
Çok doğru kimseyi sevmiyorlar
Nisanliyken romantiklikten ölen adam evlenince ormantik öküze dönüştü
Kısacası herşey köprüyü geçene kadar

Akrep sevgilim olmadı eşimde akrep değil ama abim akrep burcu genel bir dengesizlikleri var ya çok sever ya hiç sevmez ya el üstünde taşır yada yerindibine sokar birortası yok bence herşeyi çok bilir ve herşeye karışır sabır gerektiren bir karakterkendisi abim olarak sorun yok ama eşim akrep olsun istemezdim ondan çok zorlama derim.

burç uyumlarina bakin. Bizim eşimle uyumumuz yok. Yine de iyi kötü geçinip gidiyoruz. Pek kavgamız küslüğümüz olmuyor ama inat sonucunda ağız dalaşına giriyor kendi fikrimizi karşıya aşılamaya çalışıyoruz.

Başak naif oluyorlar akrepler malum inşallah gonlünüzce olur herşey

Ay akrep burcu erkeği hrp mi boyle ya. Yemin ederim ikizlerin adi cikmis yaa.

Akrepler daha fena . Ayni durumda kaldım. Bir gun msj atar ilgili aksamina of ya gorusemiyoruz diyip soguk tavirlar, triplrr.

Kiskanclik gormedim ama dengesizlik var net. Biz sevgili olamadan koptuk.
Bn 1 ay sonra msj attim adam buz gibiydi.

Bence kacccc

Tesekkür ederim bizim de olmucak heralde zaten vazgectım umarım sizin de her sey gönlünüzce olur:)

Zorlamıcam olmucagını bugun anladım sanırım napalım:)) tesekkürler yorumunuz için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…