Akrep erkeği????

Evet takıntılarım fazla biraz ama öyle herseye değil
Ama.basakta kıskanç aslinda kıskançlığını gizleyen asıl başak bence. Kizma bana :)
Basak burcu birde kimseye kin gutmuyor evet aslan,yengec,koc gibi sıcak bir burc degil. Soguk bir burc toprak elementi oldugu için
Herkese iyi davranıyor basak burcu cunku insanlari pek kaale alan bir yapisi yok ama mesela bir ortamda akrebe biri bise desin o kisiden nefret eder ve görüşmez. Basak ise kendinden emin oldugu icin hicte umursamaz o kisiye yine selam verebilir akrep sinirli bir burc

Aman Allah'ımmmm biri akrep erkeği mi dedi ? Konu sahibi senin KK'daki akrep erkekleri konusunda uzmanlaşmış, master'ını tamamlamış, bilirkişimiz ByNkoaLa 'a havale ediyorum.
>Evet Gülom sendeyiz ahaha

Estgf neden kızayım ben kıskancım zaten baya kıskançlığa lafım yok :)))hareketlerimi biliyorum dikkat etmeye çalışırım. Başta soguguz ama anlaşabildiğimiz herkesler baya samimiyet kurabılıyoruz:))

Olabildiğince uzağa kaç dedm
Çok iyi demişsin, minnok lapin gibi atlayıp benden önce etiket basmış, şimdi okudum
Konu sahibi; benimde eski sevgilim bir akrepti. Hayatımın en berbat senelerini yaşattı bana. Kıskanç, aksiiii, lanetttt. Bence de kesinlikle uzak dur. Ölü taklidi falan yap

Bir kaç güne dönmezse söz yapıcam bir ihtimal belki herkesi şaşırtır

Benim son zamanlarda tanidigim basak burclari var degisik geldiler. Hep bir mesafe var samimi olduk dedigim kisilere icimden geldigi gibi sicak davraniyorum ama.onlardaki arada bir set var sanki o hep duruyor bende geri cekiyorum kendimi onlar demek ki boyle seviyor diyorum siz sizin gibi davranilmasini mi seversiniz yoksa tam tersi sicak davranılması hoşunuza gidermi:))

Başak kadını olarak akrep erkeğiyle evliyim. Başlarda zor çok zor ama zamanla oturuyor bişeyler. Duygusal Başak kadınına umursamaz gibi görünen akrep erkeği sinir bozucu olabiliyor. Fakat nettir ne istediğini bilir, çok güzel sever her an hissedersiniz sevgiye boğar, sürekli fiziksel temas ister cinsellik önemlidir. İnçe düşünceli değillerdir direk söylemek-istemek gerekir. Aşkından ölse peşinizden koşmaz heleki bir kere bitti dediyseniz aşk acısını çeker yinede geriii döönnn diye yalvarmaz. İyiyken çok iyi kötüyken çok kötüdür ortası yoktur.

Ben sıcak davranılmasını severim, karşımdakini içten samimi görünce ben de açılmaya başlıyorum sonra durduramıyorlar ama

Benim eşimde akrep. Kıskançlık konusunda problem yaşamıyoruz tersine gitmem pek ama kıskançtır gerçekten. İnat konusunda arkdaşlara katılıyorum çok inatçılar fikirlerinden döndürmek biraz zordur.

Beni yanlış anladı kıskançlık yaptı tamam kızabilir rahatsız olmuştur ama ben açıklama yaptım o kadar alttan aldım baktım anlamıyor ( ya da işine gelmiyor) ben de pes ettim (

Biz daha yenı yenı flört anlamında bişeyler yaşamaya başladık umursamaz gözukuyordu ne bıleyım kıskanç biri olcagını tahmın etmemiştim yani yakıp yıkmaya gerek yoktu bu kadar

Sabit fikirli yönüde var. Üstüne düşmeyin elinizden geleni yapmışsınız daha çok ters teper, kendi haline bırakın
Kısa zamanda Gelip Aramızdaki bu durumu konuşmak ister mi sizce? Ya da hıc bısey olmamış gibi konuşmaya çalışır? Ya da hiç gelmez mi?

Biz daha yenı yenı flört anlamında bişeyler yaşamaya başladık umursamaz gözukuyordu ne bıleyım kıskanç biri olcagını tahmın etmemiştim yani yakıp yıkmaya gerek yoktu bu kadar
Ani parlıyorlar çabuk sönüyorlar evet ama erkeklerin çoğuda böyle zaten zamana bırakmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…