- Konu Sahibi B_Bianco_B
-
Verdi ama hep yapmacık geliyordu bana ÇıkçzGörüşmeyelim dediğinizde tepki vermedi mi?
iGörüşmeyelim dediğinizde tepki vermedi mi?
Ne güzel kararlı durabilmişsinizVerdi ama hep yapmacık geliyordu bana Çıkçz
i
Verdi de ben tekrar görüşmeye gerek duymadım oğlak kadı olarak gerek yoktu zaten.
Her zaman öyleyim üzüleceğimi hissettiğim anda kendimi çekerim anındaNe güzel kararlı durabilmişsiniz
Bu şekilde mi yürüyor ilişkiniz?Bende de var akrep. Dengesiz değil tutarlı biri ama sinsiliği var. Hani bir şeyi sıkıntı yapınca söylemiyor asla ama bir gün bir yerde çıkarıyor konu kapanmıyor ikna olmuyor çünkü kafasındaki her zaman çok daha mantıklı ona göre. O yüzden saldım ben de. O nasıl davranıyorsa aynı şekilde davranıyorum ne eksik ne fazla. Karşıdaki mesafeli ben sıcak davranınca canım sıkılıyor çünkü adam istemiyor da ben zorluyorum onu gibi.
Mesela?Esim akrep ama ben de akrebim.evet bazi konular zordur akreplerle :)
Ay sorayım valla uzun uzun anlatırsınız bana iyi olur:)Akrep erkeğini bana sor saatlerce konuşuruz..5 yıldan beri uğraşıyorum ama başedemedim...şu an yine küs
evet diğer türlü kendime durduk yere dert ediniyorum yapmayacağı şeyleri beklememiş oluyorum ondan böylece.Bu şekilde mi yürüyor ilişkiniz?
iyi geceler hanımlar.
Bir akrep erkeği tanıyosunuz uyuz mu uyuz ama baktıkça içinizin gittiği çok iyi anlaştığınız. Çoğu şeyi konuşabildiğiniz. Bazen arayıp bazen aramayan bazen ilgili bazen ilgisiz. Bir yanı gizemli bir yanı sanki açık. Çok güzel seven( dokunsal olarak) aşık gibi davranan fln fln fln... ve bir anda patt!! Umursamaz sandığımız adam gizli kıskanç çıkıyor. Sizi yanlış anlıyor kızıyor ve aşırı konuyu uzatıyor. Siz de inat suçlu değilsiniz açıklıyorsunuz anlamıyor. 1 haftadır konuşulmadı ve bir sürü planlarımız vardı yalan oldubaşka birini buldu diye kurdukça kuruyorum. Hoşlanan insan bu kadar konuşmamazlık yapmaz bu kadar umursamaz olmaz bence
Biliyorum çogunuz bu burç olaylarını saçma buluyor ama işte fikirlerinizi tecrübelerinizi bir sorayım dedim tesekkürler simdiden iyi geceler herkese..
Herkes aynı değil işte ne güzel eşinizin karakteri güzel genellemeye uymuyor:)Esim akrep burcu. Burda okuduklarimdan sonra inanacagim varsa da artik inanmiyorum burc islerinekendisi hayatta tanidigim en sahiplenici ve mantikli insandir. Hakli olmadigi konuda asla tartismaya girmez. Sevdigini gozunden sakinir. Acayip de fedakardir.
Çok anlatmaya çalıştım daha flört aşamasındaydık yani daha fazla gurursuzluk yapamazdım benım de var gururum. gelip konuşmak ıstese son kez anlatsam ama gelmez artık heralde..Hem burcum hem yükselenim akrep. E biz biraz fazla naz yaparız. İçten içe kıskançlık bizi üzer. Fazla da gururluyuz. Bence siz susmayın anlatın defalarca yanlış anladığını kıyamaz sonra
Haklısınız...Akrep erkekleri çapkın dengesizdir benim tanıdıklarım öyleydi yani.
Aklına esince yazan durduk yere trip atıp günlerce aramayan hangi burç olursa olsun at çöpe gitsin o şahsı.
iyi geceler hanımlar.
Bir akrep erkeği tanıyosunuz uyuz mu uyuz ama baktıkça içinizin gittiği çok iyi anlaştığınız. Çoğu şeyi konuşabildiğiniz. Bazen arayıp bazen aramayan bazen ilgili bazen ilgisiz. Bir yanı gizemli bir yanı sanki açık. Çok güzel seven( dokunsal olarak) aşık gibi davranan fln fln fln... ve bir anda patt!! Umursamaz sandığımız adam gizli kıskanç çıkıyor. Sizi yanlış anlıyor kızıyor ve aşırı konuyu uzatıyor. Siz de inat suçlu değilsiniz açıklıyorsunuz anlamıyor. 1 haftadır konuşulmadı ve bir sürü planlarımız vardı yalan oldubaşka birini buldu diye kurdukça kuruyorum. Hoşlanan insan bu kadar konuşmamazlık yapmaz bu kadar umursamaz olmaz bence
Biliyorum çogunuz bu burç olaylarını saçma buluyor ama işte fikirlerinizi tecrübelerinizi bir sorayım dedim tesekkürler simdiden iyi geceler herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?