Akrep erkeği????

Bende de var akrep. Dengesiz değil tutarlı biri ama sinsiliği var. Hani bir şeyi sıkıntı yapınca söylemiyor asla ama bir gün bir yerde çıkarıyor konu kapanmıyor ikna olmuyor çünkü kafasındaki her zaman çok daha mantıklı ona göre. O yüzden saldım ben de. O nasıl davranıyorsa aynı şekilde davranıyorum ne eksik ne fazla. Karşıdaki mesafeli ben sıcak davranınca canım sıkılıyor çünkü adam istemiyor da ben zorluyorum onu gibi.

Bu şekilde mi yürüyor ilişkiniz?

Akrep erkeğini bana sor saatlerce konuşuruz..5 yıldan beri uğraşıyorum ama başedemedim...şu an yine küs

Akrep erkeği hiç tanımadım.ama bir akrep kadını olarak çok fark yoktur diye düşünüyorum.maalesef vaz gecme esigimiz çok düşük ve emin ol bir süre sonra kıskanmaktan bile vazgeçebilir.

Akrep erkekleri çapkın dengesizdir benim tanıdıklarım öyleydi yani.
Aklına esince yazan durduk yere trip atıp günlerce aramayan hangi burç olursa olsun at çöpe gitsin o şahsı.

Esim akrep burcu. Burda okuduklarimdan sonra inanacagim varsa da artik inanmiyorum burc islerine kendisi hayatta tanidigim en sahiplenici ve mantikli insandir. Hakli olmadigi konuda asla tartismaya girmez. Sevdigini gozunden sakinir. Acayip de fedakardir.

Hem burcum hem yükselenim akrep. E biz biraz fazla naz yaparız. İçten içe kıskançlık bizi üzer. Fazla da gururluyuz. Bence siz susmayın anlatın defalarca yanlış anladığını kıyamaz sonra

Herkes aynı değil işte ne güzel eşinizin karakteri güzel genellemeye uymuyor:)

Hem burcum hem yükselenim akrep. E biz biraz fazla naz yaparız. İçten içe kıskançlık bizi üzer. Fazla da gururluyuz. Bence siz susmayın anlatın defalarca yanlış anladığını kıyamaz sonra
Çok anlatmaya çalıştım daha flört aşamasındaydık yani daha fazla gurursuzluk yapamazdım benım de var gururum. gelip konuşmak ıstese son kez anlatsam ama gelmez artık heralde..

Akrep kadınıyım . Akrep tanıdığım erkeklerde var . Akrep insanı nettir bir öyle bir böyle değildir. sert görünüşünün arkasında oldukça duygusal aynı zamanda gizemlidir . Oldukça kıskanç olurlar . Tabii sadece burçla olsa o iş neyse karakter meselesi bence hepsi aynı olmuyor

bende de bir akrep erkeği var şuan için tek olayı bakmak.Karşılaşınca çok dik bakıyor.Eğer durup dururken bakarsam da utanıyor.

Arkadaslar deneyimleri dogrultusunda akrep burcunu lime lime etmis ama bir de akrep kadinindan bakalim olaya.

Cok belirgin ozellikleri bence sunlar:

*Netlik ister. Belirsizlik veya gri alanlar oldurur.
*Guven cok onemlidir.
*Degiskendir ama bu bir seylerin kafasinda biraktigi soru isaretlerinden kaynaklanir. Emin degildir yani.
*Her sey iyi giderken bir bakmissiniz kafasi bir seye atmis ve her seyi silmis atmis. Geri donusu de olmaz.
*Feci kiskanc.
*Her sey istedigi gibiyse iste o zaman tutkuyla sever.

Burclara ne kadar onem vermek gerekir bilemiyorum ama benim aklima gelenler bunlar.

Oldurmeyin onlari. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…