• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım akrep erkeğini nasıl anlarım :(

kezbangedik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
107
2
46
arkadaşlar 3 aydır bir akrep erkeğiyle beraberim çok ama çooookk seviyorum ama söleyemiyorum ilk başta ciddi bir ilişki istediğinin söledi ama sevgi zamanla olur fln demeye başladı yan yanyanayken çok iyi anlaşıyoruz ama bazen ilgili bazen ilgisiz seni çok begeniyorum fln diyo ama ben çoktan aşık oldum ne yapıcamı hiç bilmiyorum

size sorum şudurki akrep erkeği sizce sevmediği birinin yanında olurmu begeniyorum fln dermi ki ??:18:

ya zaten sevgilimde sürekli begendigini belirtiyo ama işte biz kadınlar biraz sahiplenilmek fln istedigimizden olsa gerek böle ara ara sevmiyomu die düşündürüyo işte :(

ben bir akrep kadınıyım. ilgi isterim fakat göstermem :ssz: bilmem akrep erkeğide böyle olabilir:44:

ben bir akrep kadınıyım. ilgi isterim fakat göstermem :ssz: bilmem akrep erkeğide böyle olabilir:44:

Erkegide aynen öyle canım gösterir göstermesinede genel olarak ilgiyi daha cok ister kucuk bebek gibi ilgilenilmek ister :16: :31:

İlgi seviyorlar gçstermeyi bilmiyorlar ya da svmiyorlar onu henüz çözemedim :)

Benim de erkek arkadaşım akrep. Ben ilgi gösterip etrafında döndükçe çok hoşuna gidiyor ama bir yandan da kabuğuna çekiliyor çok ilgilenince. Anladığım kadarıyla bağlandıklarını hissetiklerinde böyle oluyorlar. Eğer mesela ben aramazsam mesaj yazmaktan nefret eden o adam defalarca mesaj yazıyor arıyor. Yanıma geliyor.. Ama eğer ben sık sık ararsam bu kez de konuşmak istemiyor. Adım gibi biliyorum çok seviyor ama bazen de sanki sıkılmış gibi geliyor.

Anladığım tek şey şu, akrep sevgiyi göstermeyi güçsüzlükmüş gibi algılıyor, kimseye kolay kolay güvenmedikleri için de zayıf olan o noktalarını gösterme istemiyorlar hassasiyetin kullanılacağını düşünüyorlar.

Ama ben de yolunu buldum ilgi görmenin. Bir kaç kez denedim acayip işe yarıyor. Önce ilgilendim böyle her gün hergün aramalar bilmem neler. İyice alıştırdım onu o ilgiye. Sonra bir anda azalttım ilgilenmeyi. mesela günde 3-4 kere arıyosam bir kere ya da iki kere aramaya başladım bu sefer o başladı. MEsela bazen değişiklik yapıp sabahları uyandırırım onu günaydın deyip az bişey konuşup kapatırım bi daha aramayınca o özleyip arıyor. Hem de bir kere de değil. Alıştı çünkü ilgiye sürekli etrafında olayım istiyor.

Akreple hiç bir duyguyu sonuna kadar yaşamamak gerekiyor sanırım. Eğer bir duyguyu yarım bırakıyorsan o zaman peşinde koşmaya başlıyor. Mesela tam vedalaşmadan ayrıldığında yada telefonu konu bitmeden kapattığında gerçekten müthiş ilgisini hissediyorum.

Benim sevgilim asla ve asla sevdiğini özlediğini söylemezdi bana. Ama artık hergün arıyor böyle arada eşref saati var ben seni çok özledim diyor iki dk bile konuşmuyor belki ama o yetiyor insana.

Umarım yardımım dokunur :)

anladım kızlar teşekkürler valla ben bunu çözemedim daha bazen hergün arıyo bazende 2 günde bir hayatına asla müdahale ettirmiyo belli saatleri var mesela ozmnlar arıyo fln ben artık başka biri fln var die düşündügümden artık aramıyorum sonuçta peşinden koşacak deilim isterse arar ama bi süre arasada acmamayı düşünüyorum şimdiye kadar ne zaman arasa actım ama yapmıcam ilgilenmicem artık sevse böle olmazdı die düşünüyorum ama çok seviyorum işin kötüsü duramıyorum sesini duymadan ama bide aldatılıyosam :( bu düşünce deli ediyo beniii :43:

burclarınız ne bayanlar akrep erkegı ıdare edılmesı zor bır tur cıddı anlamda.sevmedıgı begenmedıgı kadınlarlada beraber oluyo bunlar nıspet yapmak ve kullanmak ıcın. dogruya dogru

Aa çok ilginç canım ya. Normalde öyle olmuyorlar. Her gün seni seviyorum demese ölür herhalde benimki :1:
Bazen yanından ayrılır ayrılmaz "Özledim" diye mesaj atar, manyak oluyor bu adamlar ama çok seviyorum :54:
Tavsiyem çok üstüne gitmemen, ben başlarda umursamıyor gibi yapıyordum, yani trip yapmıyordum fazla takılmıyordum detaylara normal giden bir ilişkimiz vardı sonra 2 haftalık bir ayrılık yaşadık, terk ettim ondan sonra pek bir düşkün oldu bana nedense, sevdiği dank etti herhalde valla şu an prenses gibi el üstünde tutuyor beni hiç değişmedi 1.5 yıldır hep böyle iltifat eder, sevdiğini söyler falan. Bence her insanın kabuğu vardır kimininki kolay kırılır kimininki zor. Sen de biraz zaman var sevgiline daha yeniymişsiniz :)

Hem yanında olup olmama insanın şerefine bağlı bir şey, her burçtan insan yapabilir böyle bir kandırmacayı...

anladım kızlar teşekkürler valla ben bunu çözemedim daha bazen hergün arıyo bazende 2 günde bir hayatına asla müdahale ettirmiyo belli saatleri var mesela ozmnlar arıyo fln ben artık başka biri fln var die düşündügümden artık aramıyorum sonuçta peşinden koşacak deilim isterse arar ama bi süre arasada acmamayı düşünüyorum şimdiye kadar ne zaman arasa actım ama yapmıcam ilgilenmicem artık sevse böle olmazdı die düşünüyorum ama çok seviyorum işin kötüsü duramıyorum sesini duymadan ama bide aldatılıyosam :( bu düşünce deli ediyo beniii :43:

kezbannn..senin yaşadığının aynısı ben yaşıyorumm..bu kadar olmazz :))
acaba bende başkası mı var diyorum..ne bilimm yaaa biz önceden çıkmıştık ayrıldık..7 ay sonra yeniden döndü senin gibi biri istiyorum falan dedi..ama şuan aynen senin anlattığın gibi davranıyo bana..aynısıııııııııııııııııı :)) bakalım nereye kadar dayancam :)

valla umursamaz davranınca neden beni aramıyosun diye kızıyo ne yaptıgı belli deil işin açıkcası bıraktım öle bende ararsa cevaplıyorum aramazsa ben zaten aramıyorum bakalım ne olcak bi diyorumki konuşayım nedir seviyosan seviyosun sevmiyosan oyalama beni üzme fln diyim diyorum bide boşver üstüne gitme olacagı varsa olur diyorum karma karışık bi durum yani bakalım şuan için böle ilerisi ne olck ama sabrım kalmadı fazla yakında konuşurum herhalde :49:

valla umursamaz davranınca neden beni aramıyosun diye kızıyo ne yaptıgı belli deil işin açıkcası bıraktım öle bende ararsa cevaplıyorum aramazsa ben zaten aramıyorum bakalım ne olcak bi diyorumki konuşayım nedir seviyosan seviyosun sevmiyosan oyalama beni üzme fln diyim diyorum bide boşver üstüne gitme olacagı varsa olur diyorum karma karışık bi durum yani bakalım şuan için böle ilerisi ne olck ama sabrım kalmadı fazla yakında konuşurum herhalde :49:

ya kezban resmen aynı seyi yaşıyoruz.bende en son salı günü aradım açmadı bende daha da aramıyorum.üstüne gitmicem..artık kendisi bilir..arasa konuşcam ve bende senin gibi konuşucam bu şekilde olmayacağını söylücem ne istediği belli değil..
yaaa sanki senle konuşurken kendi kendime konuşuyo gibi oldum bu kadar mı benzer yaşadığımız sey.:)) inşallah ikimiz içinde hayırlsı olur..bana yaz olur mu merak ediyorum :)) bakalım nolcaz :)

ya kezban resmen aynı seyi yaşıyoruz.bende en son salı günü aradım açmadı bende daha da aramıyorum.üstüne gitmicem..artık kendisi bilir..arasa konuşcam ve bende senin gibi konuşucam bu şekilde olmayacağını söylücem ne istediği belli değil..
yaaa sanki senle konuşurken kendi kendime konuşuyo gibi oldum bu kadar mı benzer yaşadığımız sey.:)) inşallah ikimiz içinde hayırlsı olur..bana yaz olur mu merak ediyorum :)) bakalım nolcaz :)

yazarım tatlım çok cnm sıkılıyo bu duruma zaten hafta sonu konuşmayı düşünüyorum bakalım pazar akşamı yazarım sanırım sanada iyi şanslar bu arada ya takmamaya çalış :(((:43:

İlgi seviyorlar gçstermeyi bilmiyorlar ya da svmiyorlar onu henüz çözemedim :)

Benim de erkek arkadaşım akrep. Ben ilgi gösterip etrafında döndükçe çok hoşuna gidiyor ama bir yandan da kabuğuna çekiliyor çok ilgilenince. Anladığım kadarıyla bağlandıklarını hissetiklerinde böyle oluyorlar. Eğer mesela ben aramazsam mesaj yazmaktan nefret eden o adam defalarca mesaj yazıyor arıyor. Yanıma geliyor.. Ama eğer ben sık sık ararsam bu kez de konuşmak istemiyor. Adım gibi biliyorum çok seviyor ama bazen de sanki sıkılmış gibi geliyor.

Anladığım tek şey şu, akrep sevgiyi göstermeyi güçsüzlükmüş gibi algılıyor, kimseye kolay kolay güvenmedikleri için de zayıf olan o noktalarını gösterme istemiyorlar hassasiyetin kullanılacağını düşünüyorlar.

Ama ben de yolunu buldum ilgi görmenin. Bir kaç kez denedim acayip işe yarıyor. Önce ilgilendim böyle her gün hergün aramalar bilmem neler. İyice alıştırdım onu o ilgiye. Sonra bir anda azalttım ilgilenmeyi. mesela günde 3-4 kere arıyosam bir kere ya da iki kere aramaya başladım bu sefer o başladı. MEsela bazen değişiklik yapıp sabahları uyandırırım onu günaydın deyip az bişey konuşup kapatırım bi daha aramayınca o özleyip arıyor. Hem de bir kere de değil. Alıştı çünkü ilgiye sürekli etrafında olayım istiyor.

Akreple hiç bir duyguyu sonuna kadar yaşamamak gerekiyor sanırım. Eğer bir duyguyu yarım bırakıyorsan o zaman peşinde koşmaya başlıyor. Mesela tam vedalaşmadan ayrıldığında yada telefonu konu bitmeden kapattığında gerçekten müthiş ilgisini hissediyorum.

Benim sevgilim asla ve asla sevdiğini özlediğini söylemezdi bana. Ama artık hergün arıyor böyle arada eşref saati var ben seni çok özledim diyor iki dk bile konuşmuyor belki ama o yetiyor insana.

Umarım yardımım dokunur :)

Tam bir akrebi anlatmissin arkadasim
benim esim de öyle fazla ilgilenince bir skinti basar ona kabuguna cekilir bi bakarsin kendisi civil civil konusur sarilir bi bakarsin o adam gitmis baska adam gelmis suratsiz ilgisiz.. Benimki de fazla telefonda uzatmayi sevmez. En cok ilgili oldugu zaman da kavga etmisizdir ben hakliyimdir o zaman kedi gibi etrafimda dolanir bir suru fikir uretir sunu yapalim bunu yapalim tatile gidelim hemen haftaya iki gun sonra butun dediklerini unutur.

Konu sahibi arkadasim bence o cocuk senden hoslaniyor ama sen belli etme cunku onlarin acayip sezgi duygulari yuksektir senin ona asik oldugunu bile gözu kapali anlar cok zeki ve sinsidirler o yuzden geri duruyor olabilir :) kendini bir anda cek ondan bak nasil da sana aciliyor. Sen sakin hemen asik oldugunu soyleme ne kadar kendini gizemli tutarsan o kadar iyi

Tam bir akrebi anlatmissin arkadasim
benim esim de öyle fazla ilgilenince bir skinti basar ona kabuguna cekilir bi bakarsin kendisi civil civil konusur sarilir bi bakarsin o adam gitmis baska adam gelmis suratsiz ilgisiz.. Benimki de fazla telefonda uzatmayi sevmez. En cok ilgili oldugu zaman da kavga etmisizdir ben hakliyimdir o zaman kedi gibi etrafimda dolanir bir suru fikir uretir sunu yapalim bunu yapalim tatile gidelim hemen haftaya iki gun sonra butun dediklerini unutur.

Konu sahibi arkadasim bence o cocuk senden hoslaniyor ama sen belli etme cunku onlarin acayip sezgi duygulari yuksektir senin ona asik oldugunu bile gözu kapali anlar cok zeki ve sinsidirler o yuzden geri duruyor olabilir :) kendini bir anda cek ondan bak nasil da sana aciliyor. Sen sakin hemen asik oldugunu soyleme ne kadar kendini gizemli tutarsan o kadar iyi

benim ilişkim bitti..dün ona ben yokmuşum gibi davrandığını söyleyince o da bana bir ilişki için şuan zaman ayıramıycanı üzgün oldunu yazmış.bende ona uzun bir mail attım..
madem böyle olacaktı neden döndü? neden seni unutamadım dedi..:(( bende ona mailim de bunları yazıp veda ettim..içim acıyo yaaaa..demek ki yalanmış hepsi..akrep erkeği öylemi yani?:(( hissetmediği şeyleri söyleyip sonra vazmı gecer..:((

mrb kızlarr

ben bu akşam konuştum ama tabi sevdigmi yada başka bişe sölemedim canın sıkkın gibi bişemi olduda böle dalgın ve suskunsun fln dedim

oda bugünlerde herkese karşı böleyim hayatımda birçok şey istedigim gibi deil kimseyi arayıp konuşasım gelmiyo fln dedi

bende ben bişe yapabilirmiyim istedigin bişe varsa söle dedim oda seninle ilgili deil sadece canım sıkkın bu aralar dedi

bende ama ben böle daha fazla devam edemem dediğimde senle asla ilgisi yok ben genel olarak sıkıntılıyım hiçbişe yolunda deil fln dedi

işinden memnun deil zaten uzun zamandır sölüyodu bunu sanırım buna sıkılıyo

şuan için böle kendi haline bıraktım bakalım ne olcak ama onun canı sıkkınsa bende üzülüyorum işin açıkcası :(((

Her Akrep kendi yasasını uygular ve başkalarının kendisi için ne düşündükleriyle zerre kadar ilgilenmez. İyi dürüst bir vatandaş olarak saygı görmek ister, ama bu kendi kesin fikirlerine ve amaçlarına en ufak bir zarar veriyorsa, gerisine hiç aldırmaz. Sizin düşünceleriniz bile onun kararlarını etkilemez. Bu adamın içindeki ateş bir kez alevlenip, sizi istediğine karar verdiği zaman, karşı koymaya çalışmanın hiçbir yararı olmaz. Sizi hipnotize edip tüm iyi niyetlerinizi elinizden alacaktır. Akrep erkeğinin manyetizma gücü neredeyse elle tutulacak kadar yoğundur. Uzanıp ona dokunabileceğinizi hissedersiniz. Elinizi uzattığınız zaman bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Eğer çok hassas ve yanabilir bir insansanız, sizi yakacaktır. Bir kartalla birlikte olup da parçalanmamak için cesur bir kadın olmak gerekir. Ona sımsıkı sarılın ama gözlerinizi de dört açın; korkakların hiçbir zaman göremeyeceği ufuklar göreceksiniz.

akrep olmak ayrı bir özellik bence. şımartılmak kanımızda var, olmazsa olmazımız. fakat ilgisizlik aranızdaki bağ ne kadar kuvvetli olursa olsun bizim soğumamıza yetecektir. bende akrebim. huyumuz kurusun ama böyleyiz. eğer ki akrebin gerçek aşkı yakaladığı kişi sizseniz, bir ömür hep mutlu olacaksınızdır. değilsenizde ayrılmak için bir bahanemiz daima vardır:31: o yüzden akrebin gerçek aşkının siz olduğunuza kesin emin olmadan biz akreplere tam anlamıyla bağlanmayın:20: açık açık konuşuyom, sonra arkamızdan sövmeyin lütfen:1:

iyide tatlım bi türlü söleyemedi ne hissetiğini bu durgunluğum seninle ilgili deil diyo sanırım sevmiyo zaten sevse böle olmaz işimde mutlu deilim ondan diyo ama benimde kafamı karıştırıyo anlamadım ne yapsam en iyisi bitirmek sanırım sonuçta sevse söledi 4 ay oldu artık mutlaka bişeler oturmuştur kafasında :(((

Back
X