Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

ben saat 7 den sonra yemiyorum 1. haftada 1.5 kg gitti ve acikcasi cokta zorlanmiyorum gun gectikce alisiyorsun.

bende dün ilk defa 6 dan sonra hiçbirşey yemedim sabah tartıldığımda 57.1 çıktım daha önce ne kadar çok yiyosam artık 900 gr fark etmiş yalnız bi sorum olacak gündüzleri özel bişey yapıyomusunuz yoksa istediğinizi yiyomusunuz

Ben diyet yapmaktan ve diyet psikolojisine girmekten nefret eden biriyim.Diyet yapınca resmen çok çirkef,asabi,dengesiz biri oluyorum.Aslında normal zamanlarda öyle dünyaları yiyen biri de değilim ama diyete girince şalterler atıyor bende.Neyse,hal böyleyken ben de pazartesiden beri 7den sonra meyve dışında hiçbir şey yememeye başladım.Çünkü kilo alma problemimin 7den sonra yediğim akşam yemeğinden kaynaklandığını biliyorum.
Bugün 7. gün, bugünü saymazsak 6 günde 3,5 kilo verdim.Hatta 4 bile olabilir=)Saat 7ye kadar herzamanki gibi istediklerimi yedim.Yalnız ip atlamamın da kilo vermemde etkili olduğunu düşünüyorum.Günde 400 kere ip atlıyorum ve yarım saat yürüyüş yapıyorum.Yalnız yürüyüşü bu saat sınırlaması getirmeden önce de yapıyordum pek yararı olduğunu söyleyemeyeceğim=)Bugün 7den sonra yiyeceğim.Bir gün de böyle olsun.Hatta amacım iki gündü ama dün hasta olduğum için gerçekleştiremedim.
Bence benim gibi akşam yemeklerini geç saatte yiyip ve bu yüzden kilo alan insanlar için ideal bir yöntem.

dün üçüncü gündü ve ben akşam biraz abarttım sanırım sabah tartıldığımda 57.3 çıktım yani 200 gr geri almışım sizlerde hergün mü tartılıyosunuz yoksa haftada 1 falanmı?

Ben hergun tartiliyorum ama tartilmamak daha iyi gibi...bu arada ben en gec 7 ye kadar aksam yemegini yiyordum ama kilo vermem durdu 1.5 kg de kaldim diyet ve spor ilavesi yapmam lazim bende ip atlamayi dusunuyorum ..bakalim bugun baslayacagim...

dün üçüncü gündü ve ben akşam biraz abarttım sanırım sabah tartıldığımda 57.3 çıktım yani 200 gr geri almışım sizlerde hergün mü tartılıyosunuz yoksa haftada 1 falanmı?

Ben hergun tartiliyorum ama tartilmamak daha iyi gibi...bu arada ben en gec 7 ye kadar aksam yemegini yiyordum ama kilo vermem durdu 1.5 kg de kaldim diyet ve spor ilavesi yapmam lazim bende ip atlamayi dusunuyorum ..bakalim bugun baslayacagim...

ben 1 mil leslie,15 dk. da zumba yapıyorum yani toplam yarım saat sürüyo sanırım bunlar zayıflamadan çok sıkılaştırıyo çünkü tartıda bi farkı olmuyo bende ip atlamayı ekliyim bakalım. 1.5 kg yi ne kadar sürede verdin acaba

Merhaba kızlar bende akşam 18:00' den sonra yememe diyetine başladım bugün ilk günüm kilom 66 hadi bakalım yarına çıkabilicek miyim

merhaba dostlar. bende geldim yeter artık ya. 90 kiloydum bir buçuk aydır 5 kilo verdim. ama nasıl verdim diye sormayın bilmiyorum. tabiki biraz diyet biraz spor. ne bileyim çok yediğim günlerde oldu. normal yediğim günlerde oldu. ama az yedim günler hiç olmadı. ama artık sizinle beraber bende burda olcam inşallah. yarın kilomu yazarım.

Kizlar 2011 eylulde evlendim. O zaman 57 kiloydum. Ve 53 e dusmek icin ugrasirdim. Simdi ise 64 olmusum ((( hic bir pantolonum olmuyor. Ben de 2 gundur basladim 6 dan sonta yememeye. Bugun bir simit ufak peynir yedim. Oglen kendimi tutamadim doner yedim. Kendime kizdim ve aksam sadece bikac buruksel lahanasi ve pulbiberli yogurt yedim. Midem rahat ve tok hissediyorum kendimi. Ne guzel bisiii insanin sabah kaltiginda karninin inmis olmasi. :)))) bi yandan da stepper imla 1 saat yuruyorum. Bakalim nasil ilerlicem .. bu arada boyum 1.71. Birbirimizi motive edeoim kizlar. Yediklerimizi yaazarsak kendimizi de kontrol etmis oluruz.

ewet arkadaşım birlikte başlayalım.benimde vermem gereken 5 kilom var.en mantıklısı kalori hesabı ile zayıflama.ben öyle bi program hazırladım kendime ve yarın başlıyorum.bakalım busefer çok kararlıyım.kızım 4 yaşında ve ben hala eski kiloma dönemedim hep pis boğazım yüzünden ama artık yeter!!!! nefsimize yenilmeyelim arkadaşlar!!! her zayıflamaya çalıştığımda insanların beceremicen der gibi bakması özellikle eşimin !! beni deli ediyo.1 ay sonra kızımın doğum günü var o zamana kadar vericem inşşş.busefer fotolardan kaçmıcam !!!

Selam kızlar ben de geldimm :) aslında akşam 11 gibi falan yatarsak bu yöntem hiç de zor değil. Hepimize kolay gelsin

Cnm bu yolda yanindayim. Bnm de esim yurtdisinda bi ay sonra doncek insallah. Bende 1 ay icinde sekillenmeliyim. Bebis istiyoruz. En azindan zayif hamile kalayim dimi :))))) dedigin gibi en buyuk dusman pis bogazlilik. 3 gundur 6 dan sonra yemiyorum. Ohhhh midem okadar rahatki. Sanki ben diilim o uc gun once ne bulsa yiyen kiz bugun yulaf kepegi aldim bide 9 lu cay. Bnm basen de sikintim var. Onun icinde bacakalrima zeytin yagi limon karisimimi surdum. Stepper a baslayamadim aama yarin onada baslicam duzenli. Bizim ne kafar iradeli olsugumuzu gorsunler bakalim. Bugun resmen patlican kebabi yaptim ve yemedim. Kendime inanamiyorumm. Canim da cekmiyoooo yok boyle biissiiii

Serüven hanım mesajlarım umarım geliyor :) Bana gönderdiğiniz mesaj ile ilgili, size ulaşabileceğim iletişim bilgisi verirseniz sevinirim

ben 12 gündür yapıyorum bu işi , ve 5 kilo verdim tabii yanında yürüyüşle

Al bendende o kadar canim...bekarken 56-57 kiloydum ve 50-51 olmak istiyordum boyum 1.70 kendimi kilolu saniyordum...simdi ise 64 kiloyum ve su anda 55 olmak istiyorum...aksam 18..00 dan sonra yrmeyerek veriliyor vuna inaniyorum o yuzden dun basladim geri bakalim sonuc bir ayda ne olacak?17 mayista en az 59-60 olmayi planliyorum....

Selam kizlar 3 gundur aksam 6 dan sonra hicbisey yemiyorum.iki gun lapa diyeti yaptim bu sabahki sonuc 64.6 dan 63.1 e inmisim... 2 Gunun sonunda tam 1.5 kilo gitmis...
Bundan sonra aksam 6 dan sonra agzima sudan baska bisey koymak yok...
Bu arada dr ayca kayanin 1 ayda 8 kilo diyetine basladim 1 ay sonra bugun 59-60 kilo olmayi planliyorum :))

Son düzenleme:
hadi bakalım bende geldim,telefonum elime geçer yarın, yürürken müzik dinlemek istiyorum,bi sonraki gün akşam 6-7 den sonra yememeye ve günde 1 saat yürümeye başlıcam,verdiğim 4 kiloya bu ay bi 4 daha eklersem 2. etabı da geçmiş olacam :) 3.etapta bi 4 kilo daha 4. ve son etapta istediğim kiloya erişmiş olmayı umuyorum,hadi hepbirlikte inşalah :)

Merhabalarrr bu topiyi bir suredir izliyorum..sizlerden ilham alarak bawladim 18den sonra yemek yemeye 71.3 kiloyla bawladim 68 kiloya duwdum...ama iki gundur biraz bozdum diyeti ama pess etmekk yokk....devam devam devam.burda kimse kaldimi bilmiyorum ama yazmak istedim...inwallah 60 kiloya inerim inwallahhh......

neden hiç kimse yazmıyo kimse yapmıyo mu artık bunu(

Kusura bakma canım okul dalayısıyla çok uzun zamandır giremedim :/ Ama şöyle söyleyeyim, patates diyeti uygulamıştım ordan 3 kilo verdim daha sonra akşam 6 dan sonra yemedim :) ve bol bol egzersiz yaptım :)

Çok iyi ya :) Evet neler yaptığını bize de anlatır mısın

Canım patates diyeti uyguladım 3 kilo verdim daha sonra 6 dan sonra bişey yemedm ama çok kötü olursam bir yeşil elma yada 3 tane kuru kayısı yedim ve bol bol egzersiz pilates vs. :)

Kusura bakma uzun zamandır giremedim ve bu yüzden mesajları göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…