ben saat 7 den sonra yemiyorum 1. haftada 1.5 kg gitti ve acikcasi cokta zorlanmiyorum gun gectikce alisiyorsun.
dün üçüncü gündü ve ben akşam biraz abarttım sanırım sabah tartıldığımda 57.3 çıktım yani 200 gr geri almışım sizlerde hergün mü tartılıyosunuz yoksa haftada 1 falanmı?
Ben hergun tartiliyorum ama tartilmamak daha iyi gibi...bu arada ben en gec 7 ye kadar aksam yemegini yiyordum ama kilo vermem durdu 1.5 kg de kaldimdiyet ve spor ilavesi yapmam lazim bende ip atlamayi dusunuyorum ..bakalim bugun baslayacagim...
Kizlar 2011 eylulde evlendim. O zaman 57 kiloydum. Ve 53 e dusmek icin ugrasirdim. Simdi ise 64 olmusum((( hic bir pantolonum olmuyor. Ben de 2 gundur basladim 6 dan sonta yememeye. Bugun bir simit ufak peynir yedim. Oglen kendimi tutamadim doner yedim. Kendime kizdim ve aksam sadece bikac buruksel lahanasi ve pulbiberli yogurt yedim. Midem rahat ve tok hissediyorum kendimi. Ne guzel bisiii insanin sabah kaltiginda karninin inmis olmasi. :)))) bi yandan da stepper imla 1 saat yuruyorum. Bakalim nasil ilerlicem .. bu arada boyum 1.71. Birbirimizi motive edeoim kizlar. Yediklerimizi yaazarsak kendimizi de kontrol etmis oluruz.
ewet arkadaşım birlikte başlayalım.benimde vermem gereken 5 kilom var.en mantıklısı kalori hesabı ile zayıflama.ben öyle bi program hazırladım kendime ve yarın başlıyorum.bakalım busefer çok kararlıyım.kızım 4 yaşında ve ben hala eski kiloma dönemedimhep pis boğazım yüzünden ama artık yeter!!!! nefsimize yenilmeyelim arkadaşlar!!! her zayıflamaya çalıştığımda insanların beceremicen der gibi bakması özellikle eşimin !! beni deli ediyo.1 ay sonra kızımın doğum günü var o zamana kadar vericem inşşş.busefer fotolardan kaçmıcam !!!
merhaba dostlar. bende geldim yeter artık ya. 90 kiloydum bir buçuk aydır 5 kilo verdim. ama nasıl verdim diye sormayın bilmiyorum. tabiki biraz diyet biraz spor. ne bileyim çok yediğim günlerde oldu. normal yediğim günlerde oldu. ama az yedim günler hiç olmadı. ama artık sizinle beraber bende burda olcam inşallah. yarın kilomu yazarım.
kızlar ya nerdesiniz huuuuu nasıl gidiyor diyetler??? ben dün 6 dan sonra sadece çok acıktığım için bir ufacık kase sütsüz k-flakes yedim o kadar.ama bu sabah acayip aç uyandım ve karnım dümdüzdü :)))
haberlerinizi bekliyorum 6 dan sonra yememeyi başarabildinizmi yazın lütfennn
Kizlar 2011 eylulde evlendim. O zaman 57 kiloydum. Ve 53 e dusmek icin ugrasirdim. Simdi ise 64 olmusum((( hic bir pantolonum olmuyor. Ben de 2 gundur basladim 6 dan sonta yememeye. Bugun bir simit ufak peynir yedim. Oglen kendimi tutamadim doner yedim. Kendime kizdim ve aksam sadece bikac buruksel lahanasi ve pulbiberli yogurt yedim. Midem rahat ve tok hissediyorum kendimi. Ne guzel bisiii insanin sabah kaltiginda karninin inmis olmasi. :)))) bi yandan da stepper imla 1 saat yuruyorum. Bakalim nasil ilerlicem .. bu arada boyum 1.71. Birbirimizi motive edeoim kizlar. Yediklerimizi yaazarsak kendimizi de kontrol etmis oluruz.
Dun baslafim gayet iyi gidiyor bu gun ve yarin lapa diyeti yapicam....sonucun guzel olacagini umuyorum 1 ay sonra :))arkadaşlar nasıl gidiyor 18:00'den sonra yemek yememe deneyimleri hiç kimseden ses çıkmıyo?
neden hiç kimse yazmıyokimse yapmıyo mu artık bunu (
Çok iyi ya :) Evet neler yaptığını bize de anlatır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?