- 3 Şubat 2012
- 87
- 0
- 296
yazdıklarımı ne kadar dikkate alırsınız bilemem ama ben yaklaşık 3 aydır akşam 6 dan sonra sadece çay içtiğim halde vereceğim 3 kiloyu veremedim.Gündüzleri sabah normal bir kahvaltı, öğlenleri bir tabak yemek .akşamda 6 dan önce 1 tabak yemek yedim.Gün içinde yediğim ekmek 2 dilimi geçmez (kepek ekmeği) ne yazık ki veremedim. Bu arada her gün 1 saatte yürüyüş yaptım. Tiroidim de yok.Bura da yazan arkadaşların 2 hafta 3 hafta da 2 ile 3 kilo vermeleri çok iyi doğrusu.Bu arada tatlıyla hiç aram yok şekerli içecek abur cubur da yemem ama 3 kiloyu 3 aydır veremiyorum.
selam arkadaşlar, Ben 18 yaşındayım yaklaşık 20 gün önce 77 kilo falandım. gün içinde normal olarak besleniyorum, akşam yemeği falan da yemiyorum ayrıca her gece en az 1 saat en fazla 1:30 saat yürüyüş yapıyorum şuan 72,7 kg falanım. sizce bu şekilde vermem normal mi ? ayrıca bu şekilde kilo verdikten sonra geri almaktan korkuyorum böyle bişey olması mümkün mü
Sporla verilen kilo sporu bırakınca geri alınır kesin,o yüzden koşma yerine yürümeyi tercih edin denilir.istediğin kiloya gelince bence hergün mutlaka 1 saat olmadı yarım saat yürümeyi alışkanlık edersen,kilon sabitlenir.hem yürüme bacaklarıda şekillendiriyor çok güzel
ben 80.5 ile başladım
suan 75.3 üm ama
2 aydır kilom sabit hiç değişmiyo
bide ben en son 4 te yiyorum anlamadım gitti :)
neden kimse yok arkadaşlar.. ben dün başladım akşam yememeye ama 2 ay önce doğum yaptım emziriyorum bu yüzden az önce 10 tane fındık yedim yatmadan da süt içicem mecburen ama bu sabah uyandığımda inanılmaz hafiftim yok mu benimle beraber zayıflayamak isteyen birbirimize destek olalım.. başlangıç kilom 61 boy 1,64 hadi bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?