Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

hepinize bol zayıf günler arkadaşlar oncelıkle :) rabbım herkesın gonlune gore versin
gecengün tvde bı dıyetısyenı dınledım metabolızmayyı canlı tutmak için her ögünde mümkün oldukçaa ayran yada yoğurt tüketmeyi öneriyor et yemeklerini öğlen tüketin akşam bi corba bı salata bı kase yogurt dıyor
aksam 6dan sonra yenecek her türlün seyın yağ olarak vücütta depo edıldıgını soyledı cunku o saatten sonra metabolızmamız yavaslar vucut dınlenme hormanlarını salgılarmış

bende uygulamaya başladım 2 gündür. 2 ayda 6-7 kilo vermem lazım..64 kiloyum. dün yemedim. 63.50 kilo olmuşum :))

bu diyette sürekli olmak gerekiyor uzun süre yoksa kilolar geri dönüyor hemen....hep aynı kilolara geri dönüyorum..

kızlar merhaba hepınıze yaklasık bes gundur bende aksam altıdan sonra yemıyorum canımın ıstedıgı bırsey varsa ve bu tatlı agırlıklıysa mutlaka bunu ogleden once tuketıyorum aksam saat altıya yakında sadece yarım porsıyon yemek ve salata yıyorum yerken yavas yavas yıyorum ku malum tokluk hıssı 20 dk sonra beyne ulasıyor yanı bu sekılde yaparak ben faydasını cok guzel gordum ki tıroıt rahatsızlıgım yuzunden kılo veremıyorum cok fazla
kılo olarak ne gıttı dersenız tartılma ımkanım olmadıgı ıcın bırsey dıyemıyorum ama gozle gorulur bı rahatlık hıssedıyorum pantolonlarım sıkmıyo eskısı gıbı ve odem yok en güzeli o
ve en buyuk faydası bana kabızlıgıma ıyı geldi haşimato olan kardesler bilir bu hastalıgın en buyuk etkenı bagırsaklar. düşmandır bagırsaklara ınatcı bı kabızlık yaparlar, saat altıdan sonra sadece su ve sekersız bıtkı cayları ıle uyandıgımda rahatlıkla ıhtıyacımı gıderebılıyorum
ınsallah faydası olmustur anlattıklarımın . bu arada devam edeceğım bakalım bunu alışkanlık halıne getırmek ıstıyorum cunku ınanılmaz rahat bır mıde ıle uyanmak gibisi yok :)

yazdıklarımı ne kadar dikkate alırsınız bilemem ama ben yaklaşık 3 aydır akşam 6 dan sonra sadece çay içtiğim halde vereceğim 3 kiloyu veremedim.Gündüzleri sabah normal bir kahvaltı, öğlenleri bir tabak yemek .akşamda 6 dan önce 1 tabak yemek yedim.Gün içinde yediğim ekmek 2 dilimi geçmez (kepek ekmeği) ne yazık ki veremedim. Bu arada her gün 1 saatte yürüyüş yaptım. Tiroidim de yok.Bura da yazan arkadaşların 2 hafta 3 hafta da 2 ile 3 kilo vermeleri çok iyi doğrusu.Bu arada tatlıyla hiç aram yok şekerli içecek abur cubur da yemem ama 3 kiloyu 3 aydır veremiyorum.

bende martın 15 inde akşam yememeye başladım.
bu sabah tatrıldım reglin ikinci günü olmasına rağmen yinede düşüş var.başlangıçta 75.8 idim. bu sabah 69.9 olmuşum :) yani şişkinlik su toplamasıda var şuan. yinede iyi bir rakama inmişim :)
regl ım bitinc tekrar tartılırım. kahvaltımı, öğlen yemeklerimi krallar gibi yerim.tatlısınıd a pilavınıda makarnasınıda Allah ne verdiyse çekinmeden yerim :) akşam ya yemem hiç, yada meyve, salata,dondurma tarzında hafif şeyler yerim.
hafta sonları 3 saat bisiklet kullanıyorum sahilde eşimle.
eşim bile 5-6 kilo verdi sayemde :)
sağlıklı verdiğimizi düşünüyorum...
sonuç 5.9 kg :)
4 gün sonra 2 ay tamamlanmış olacak, bakalım totalde verdiğim kilo ne kadar olacak...umarım 68 lerde olurum
bu arada hafta sonu bir günde kaçamağımızı yapıyoruz mesela bu sabah pizzamız var :)) 1 adet küçük boy pizzzaaa :))

merhaba bende artık akşamları şekersiz çay kahve dışında bişey yemiyorum 75 den regl olmama rağmen 73.8 geldim bu sabah 5 günde gündüzde yediklerime dikkat edicem ayrıca bu 5 günde 45 dk egzersiz yaptım koşu dans bölgesel hareketler vs.regl bitsin yine spor yapıcam şimdilik ara verdim takipteyim

Son düzenleme:

Zamanında ben de denemiştim bunu ama bir faydasını göremedim, üstelik vücudu uzun süre aç bırakmanın şekr hastalığına genç yaşta davetiye çıkarmak olduğunu da öğrenmiştim. Ailemde diyabet çok o yüzden bir daha asla böyle bir şey denemem. Senin de bıraktığın bence çok iyi olmuş, doğru bir karar emin ol. Ben diyetsiz kalıcı incelik uyguluyorum çok memnunum:))) Tavsiye ederim tüm arkadaşlara.

selam arkadaşlar, Ben 18 yaşındayım yaklaşık 20 gün önce 77 kilo falandım. gün içinde normal olarak besleniyorum, akşam yemeği falan da yemiyorum ayrıca her gece en az 1 saat en fazla 1:30 saat yürüyüş yapıyorum şuan 72,7 kg falanım. sizce bu şekilde vermem normal mi ? ayrıca bu şekilde kilo verdikten sonra geri almaktan korkuyorum böyle bişey olması mümkün mü

Sporla verilen kilo sporu bırakınca geri alınır kesin,o yüzden koşma yerine yürümeyi tercih edin denilir.istediğin kiloya gelince bence hergün mutlaka 1 saat olmadı yarım saat yürümeyi alışkanlık edersen,kilon sabitlenir.hem yürüme bacaklarıda şekillendiriyor çok güzel

ben 80.5 ile başladım
suan 75.3 üm ama
2 aydır kilom sabit hiç değişmiyo
bide ben en son 4 te yiyorum anlamadım gitti :)

normal kiloya geldikten sonra ne kadar devam etmeliyim bu spora sürekli yapabileceğimi zannetmiyorum çünkü. ayrıca kiloyu verdikten sonra akşam yemekleri yemeye başlasam sorun olur mu ? neredeyse bir aydır akşam yemeği yemiyorum....

ben 80.5 ile başladım
suan 75.3 üm ama
2 aydır kilom sabit hiç değişmiyo
bide ben en son 4 te yiyorum anlamadım gitti :)

bende 15 martta 75.8 idim, 13 mayısta 69.9 oldum. hala aynıyım veremiyorum, en iyisi hafta sonu 3 saat bisiklet sürerek yada yoğun bir sporla direnç noktasını kırmak sanırım. bu akşamda temizlik yapacam. pazartesiye inmiş olurum heralde :)

benim iş yerindeki komşumun oğlu bu yöntemle eridi resmen.ben ne yaptığını sorduğumda herşeyi yedim ama akşam 7 den sonra bişi yemedim dedi.abur cuburdan uzak kalmış sadece.bende yapıyorum ve işe yarıyor.ama ben tatlıyı ve ekmeği çıkardım hayatımdan göbek başka türlü gitmiyor çünki.şimdi hiç görmediğim 59lardayım.ve devam ediyorum.67-68 dim.

neden kimse yok arkadaşlar.. ben dün başladım akşam yememeye ama 2 ay önce doğum yaptım emziriyorum bu yüzden az önce 10 tane fındık yedim yatmadan da süt içicem mecburen ama bu sabah uyandığımda inanılmaz hafiftim yok mu benimle beraber zayıflayamak isteyen birbirimize destek olalım.. başlangıç kilom 61 boy 1,64 hadi bakalım...

Ben de agustos annesiyim..58 ile hamile kaldim 79 ile dogum gittim.ik 3 hftad 64e kadar dustum..simdi 67ym..cok abur cubur yiyorum..destek ariyordum bende...ben bugun basldim..6dan beri birsey yemiyoym...simdi bir tane havucyiyecegim

bende 29 ağustos da doğum yaptım 58 le başladım 68 le doğuma gittim doğumda çıktığımda 64 kiloydum 15 günde 61 e düştüm 3 kilo kaldı ama hamile kaldığımda zaten bana göre 5 kilo fazlam vardı aslında hedefim 58 değil 53 bakalım inşallah verebiliriz benim 3, günüm inanılmaz hafif hissediyorum kendimi kendimize plan yapalım bel ve basen ölçümüzü de alalım inceldiğimizi anlamak için ve haftada 1 gün tartılıp ölçülelim

Merhabalar ben de ilk hamileliğimde aldığım kiloları böyle vermiştim. Şimdi 2.bebeğim 16 aylık emziriyorum ama artık az. Şu an 75 kilo civarındayım buradayım artık. Akşam yemeğini erken ve küçük çocuk tabağı ile yiyip sonra birşey yemeyecegim. Bir de abur cubur yok.

Merhaba hanımlar..
Ben 73 kiloyum birçok diyete başladım ama hiçbirini devam ettiremedim..
Diyet yapınca dayanamıyorum ve yemeğe saldırıyorum..
Dün 17.00 dan sonra yemek yemeyi sonlandırdım.. günlük yarım saat spor yapmayı planladım.. ve yediklerimi gün içerisinde abartmama kararı aldım..
Biraz zorlandım ilk gün diye ama sıkı ve zor diyetlere göre çok kolaydı..
Dengeli beslenme diyetlerine göre daha rahattı.. dengeli beslenilen diyetler güzel yapılabilirliği var ama şundan şu kadar bundan bu kadar yemem lazım diye kafa patlatmak çok sıkıcı oluyodu..
Umarım bu yöntem bendede işe yarar..
Sizler kaç kilo verdiniz bu yöntemle..

bende akşam 6dan sonra bişey yememeye başladım. yaklaşık 10 gün oldu. suyu bol tüketmeye çalışıyorum. henüz tartılmaya cesaret edemedim fakat bazen bakıyorum aynaya göbeğim biraz gitmiş gibi görüyorum 2 gün sonra bi bakıyorum sanki hala aynı gibiyim. bu yöntemle yaklaşık ne kadar süre içinde etkisini görmeye başladınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…