Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

bende buna başlıcam hadi kızlar canlansın bu topic kaç kilo verdiniz bu şekilde deneyimlernizi paylaşırsanız sevinirim

Arkadaşlar boyum 1.68 kilom 85 İki gündür akşam 17:00 dan sonra yemek yemiyorum.Kahvaltım iki gündür; klasik, peynir, zeytin, haşlanmış yumurta,domates,roka,dereotu ve maydonoz ve 1 dilim çavdar ekmeğinden ibaret.Kahvaltıdan sonra 1 fincan türk kahvesi içiyorum ki bu benim uzun yıllardır var olan bir alışkanlığım.
Bol bol su içiyorum.Evvelki akşam saat tam 17:00 da bitecek şekilde etsiz çiğköfte dürüm yedim.4-5 saat sonra midem kazınınca 4-5 tatlı kaşığı lor peyniri tırtıkladım ve 1 tane mandalina yedim.Bu akşam yine aynı saatlerde ayıptır söylemesi dışarıda olduğum için 1 porsiyon iskender yedim,yine ilerleyen saatlerde bir önceki günle aynı atıştırdım.
Bir de akşamları 2. Türk kahvesini içiyorum.İki ana öğün tüketiyormuşum gibi görünüyor.Bu şekilde devam edicem bakalım ne olacak.Bir hafta sonra tartılıcam.Sonuçları mutlaka bildiricem.Ama şunu söylemeliyim ki iki günde belirgin bir şekilde süzüldüm.Günde 1 saatlik tempolu yürüyüşlerime de başlıycam.65 kilo civarı olmak istiyorum.Neredeyse buradaki bütün mesajları okudum.
Akıbeti hayırlı olanlar bir ses verse ne güzel olur

Selamlar,

73 kiloyum artık akşam 17:00 den sonra bende yemek yeme olayını kesiyorum.

Bu yöntemle iki sene önce 10 kilo vermiştim çok kasmadan.
inşallah tekrar işe yarar.

bende bu yöntemle ilerliyorum epeydir,ve süper işe yarıyor,ne zaman geç yemek yesem sabah artıda çıkıyorum,erken bitirdiğim hergün eksilerde uyanmak çok heycan verici

ne kadar zamanda etki etti :26: gün içinde dikkat ediyormusun ?

etkisi hemen canım birgünde desem yeridir,3 sene önce başlamıştım ben kilo verme işine karar verdim yani,ozamanlarda ilk işim erken bitirmekte akşam yemeğini,başlarda çok sıkıda başlamadım,az az azlatarak yediklerimi başladım,ama hala abur cubur tatlı hamur işi yiyodum,sonra onlarıda çok azalttım hatta tamamen kestim,11 ayda kalıcı zamana yayarak ideal kiloma gelince bıraktım,56 kilo olmuştum hatta(ideal kilom 60)bırakınca geç yiyince abartınca 67e geri çıktım,tekrar başladım erken yemeğe dikkat etmeye 62ye düştüm hemencik,sonra dikkat etmedim diyet yapmadım kiloda almadım,ama 2 hafta önce tekrar başladım ,61.9la ve dün tam 60 kilo geldim,gün içinde pek dikkat etmiyorum,kahvaltıda abartıyorum fazla,3dilim ekmek falan yiyorum yani,sonra gün içinde abur cuburda yediğim oluyo ama akşam 17.30da yemeğimi yiyorum hafif yersem sabah daha eksi çıkıyorum ağır yersem yine eksi oluyor ama 300-400gr falan,şuan bu şekilde 58e inmeyi hedefliyorum,fazla yediklerime dikkat etmiyorum sadece bol su bitki çayı ve akşam erken yemek bukadar,,
ama şuda var gün içinde dikkat ettiğimde çok oluyor bu şekilde olunca akşam bide erken ve hafif yedimmi çok güzel eksiler görüyorum,tavsiye ederim

bende bu yontemle tam 9 kılo vermıstım yazın ama sımdı 5 kılosunu gerı aldım cunku bu kış bana ne oluyorsa cıkolata cıps abur cubur durduramadan yıyorum kendımı ama artık bugunden son verıyorum buna aksamlarıda salatayla geçiştiricem bakalım yarından ıtıbaren baslıyorum ınsallah eskı kıloma donerım bırbırımıze destek olalım kızlar bırde bırsey sorucam bende acayıp tatlı krızı gelıyor ama oyle boyle degıl yemezsem sankı ölücem ne yapmam gerek bunun için ya

merhaba;
Bir başka topikte zayıflamaya çalışıyordum ama bir şey farkettim.sabah akşam yediklerim yaptığım diyet listesinden çok az almasına rağmen,akşam yemeğinde(her zaman saat 17.30-18.00 arası yeriz)biraz fazla yesem sabah tartıda kilo aldığımı gördüm.tevafuk burayı okudum ve ben de akşam öğünümü bol çorba,salata yoğut, 6-7 kaşık yemek yesem kilo verirmiyim acaba diye merak ettim.bugün denemeye başlıyacağım inşallah.buradan gelişmeleri paylaşırım.

Kızlaaarrrr ya bu topiciii canlı tutalım devam edelim yada aynı şekil baştan bi topic açalım 17:00 den sonra yemek yememk diye kesinlikle bu yöntemi deniycem bende işe yarayacağını düşünüyorumm şuan saat 3 2 kaşık sebze yemeği yiyip saat 5 te de etsiz çiğkökte dürüm yiycem o kadar başka bişey yemiycem 5 ten sonra :)) inanıyorum vericez 66 kiloyum önce 60 olcam sonra 55 ve sonra 53 küçük hedeflerle başlamalıyımm inşallah olucak

bende varım kızlar..yenı yılda kendım ıcın bunu basaracam ıns
sabah tartılıp kılomu yazarak baslıyorum ıns...

bu yazılanların hepsi zaten benim yaşam tarzım normal mesai ile çalışıyrum ben zor olsa da kendimi evde kahvaltı yapmaya alıştırdım erken kalkıyorum ve illa kahvaltıyı yapıp çıkıyorum evden öğle arasına girmeden saat 10 - 10.30 gibi bir ara öğün yapıyorum bunda da 15 adet çiğ badem 3-4 tane de çiğ fındık yiyorum öğlen yemeğine kadar 1 litre suyumu çoktan içmiş bulunuyorum günlük 2 litre içiyorum 1 litresinide öğleden sonra gün içine yaya yaya içiyorum öğle yemeğini fazla abartmadan sadece 1 dilim ekmekle yiyorum eğer hava güzelse 1 saatliğine dışarı çıkıyorum avm ye filan yürüyorum hızlı hızlı dolaşıyorum öğleden sonra pek bir yeme alışkanlığım yok sadece saat 3 ile 4 arasında bir adet elma yiyorum bunu da bir yerde okumuştum 3le 4 arasını asla boş geçirmeyin diyee ondan sonra akşam 4.30 gibi çıkıyorum saat 5te evdeyim 5.30 6.00 arası akşam yemeği yiyorum o gün evde ne pişmişse artık 1 dilim ekmekle beraber ama genelde yarım dilim yiyorum ekmeği bu arada ekmeğim çavdar ekmeği ya da bol tahıllı ekmek değişiyor dönüşümlü olarak bu şekilde tüketiyorum yemekten sonra tabi olmazsa olmaz çay faslı onda da 2 ya da 3 bardak hiç şekersiz içiyorum yanında olursa biraz yani yarım kase kadar kuruyemiş çekirdek filan yiyorum su içmeye devam hala bu arada.. saat 9 gibi filan da yersem 1 adet elma yada portakal ne biliyim mevsim meyvelerinden 1-2 adet yiyorum ve yatmadan 1-2 saat önce de su içmeyi herşeyi kesiyorum herşeye bu kadar dikkat etmeme rağmen herhengi bir kilo verimi yaşamıyorum ama kilo da almıyorum sizce sorun nerde??? bence hareket eksikliğim var haftasonu evde temizlik iş güç yemek derken spora çıkamıyorum biraz daha fazla hareket etsem bu iş olacak galiba biraz uzun oldu ama neyseeeee.....

Kızlar bende sizi arıyordum bugün 2 günüm yemekle alakamı 4 ten sonra kesiyorum 5 gibi 2 fincan nescafe içiyorum iştahımı kapatması açısından sonra yatana kadar hiçbirşey yemiyorum vücudumu kendi haline bırakıyorum sabaha kadar yemeği sindirmekle uğraşmıyor kendini yenilemekle uğraşıyor buda bana rahatlık veriyor umarım kilolarımıda kaybedeceğim 67,50 la başladım salı günü umarım sizinle motive olarak dahada güzel ilerleyeceğim : )))

Merhaba Kızlar,

ben doğumdan sonra çok kilo aldım ikiz doğum yaptım 69 kilodan 93 kilolara ulaştım şimdi 89 kiloyum. beni zaten akşam yemekleri bitirdi diyebilirim. Bazen geceleri çocuklar uyandırdığında onları besledikten sonra kendimide beslerdim gecenin bir yarısı bişeyler atıştırır yatardım uyku düzenim zaten sıfır ama gece yeme alışkanlığını 1 aydır bıraktım 93 ten 89 a yürüyüş ve biraz dikkat ederek geldim. Bende akşam yemeği olayını kaldırmak istiyorum. Ama işten 6 da çıkıyorum 6:30 evdeyim. İşyerinde nasıl geçiştiririm akşam 4-5 gibi onu düşünüyorum. Zaten öğlen için evden yemek taşıyorum.. Napsam bilemedim önerilerinizi bekliyorum.. çalışanlar nasıl idare ediyorsunuz

Bende akşam yemeklerini kesmek istiyorum fakat işten 18:00 de çıkıyorum 40 dk yol 7 ye doğru evde oluyorum hiç bir şey yemesem de bitap düşüyorum aksamları sınavım için ders çalışmam lazım . hem aç kalıp hem enerjik tutacak bir şeyler lazım bana fikri olan var mı ??
birde birkaç hafta önce abur cuburu tamamen kesmiştim o ara kilo verdim baya .sonra tekrar kör olası iştahımı tutmadım yedim gene aldım.
acilen vermem lazım kilo direk yüz kol ve yanlardan alıyorum nefret ediyorum kilodan şu an 61 im nisana kadar 54-55 olmam lazım olur mu sizce?
çayı şekersiz içerim birde pehh

yazdıklarını okurken birden kendimi düşündüm
benimde ikizlerim var ve onları beslemek için kaltıgımda bende yeidm yedim 93 kilo oldum
sonraa 63 e indim şimdi 74 düm..

bend eşimdi çalışıyorum 6 d açıkıyorum 6:30 da evdeyim vee akşam azcık sebze yemegi ve ygourt yiyorum
sebze yoksa salata yogurt benc eböyle yap ha 6 ha 6:30

Kızlar akşam 7 den sonra artık su hariç hiç birşey yiyip içmiyorum,
Perşembe : 61,600
Pazartesi : 58,500

şafak 54 :))

Selam kizlar bende burdayim artik...oncelikle kendimi tanitayim 31 yasinda 1 cocuk annesi 1.70 boyunda ve bu sabah itibariyle 65 kiloya ulasmis bir bayanim :26::26:
ama olsun uzulmek ,yilmak,kendimi salmak yok...eskiden istedigimde 6 kiloyu 1 ayda verirdim yine eskisi gibi azimli olup bu kilolardan 3 ayda kurtulucam insallah....hedefim evlendigim kilom 55-56 civari ,yani verilecek 9-10 kilom var...diyet+aksam 6 sonrasi yememe ve sporla icabina bakicam evelAllah bu hafta sonu alisverise çikip gerekli seyleri alinca ayça kaya diyetiyle basliycam kizlar...cumartesiye kadar bildigim sekilde takilicam...
simdi kimler burda bir gorebilirmiyim???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…