Kızlar akşam 7 den sonra artık su hariç hiç birşey yiyip içmiyorum,
Perşembe : 61,600
Pazartesi : 58,500
şafak 54 :))
eğer devam ediyorsan bizim guruba gelmeni tavsiye ederim burda kimse yok biz 20 kişiye yaklaştık herkes güzel paylaşımlarda bulunuyor motivasyon çok yüksek bekleriz ben burada yazdım baktım kimse yoktu otaraftayım.
Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...
Merhaba
tabii devam ediyorum ama ben çalıştığım için 17.00 çok uygun olmaz halsiz kalır hasta olurum. 18:00 de işten çıkıyorum 45 dk. yol hemen oturup yiyip kalkıyorum sonrasındada su hariç bir şey içmemeye yememeye özen gösteriyorum
amaç saat 5 de yemen değil burda yalnız kalmaman gelen giden yok o bakımdan söyledim sen 6 da ye önemli önemli olan böyle forumlarda grup psikoljisiyle hareket etmektir sende bilirsinki bizim listemiz var cumartesi günleri tartılıp listeyi güncelliyoruz farkları yazıp motive oluyoruz muhabbet ediyoruz deneyimlerimizi paylaşıyoruz
tamam öyleyse geliyorum ,gerçekten kimse yok burda
teşekkür ederim bu arada ilgine
istediğimi yedim ama dikkat ettim löpür löpür götürmedimm canım :)))sadecemist gün ucinde normalmi yedin yani az az herseydenmi yedin
Bugun basladim arkadaslar...aksam 6dan sonra cok acikirsam salatalik yicem...1.5litre su icmeyi planliyorum..yesil cay 1bardak...1saat yurudum zaten...kahvaltiyi normal yaptim az ekmekle..
Oglen sebze ve yogurt..
Aksam da cok az yicem 5bucuk gibi..bakalim sonucu 1hafta arayla yazicam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?