diyet guzelleri slm kizlar pazartesiden beri bortu bocek ne varsa haslayip yedim 3 lt gecek sekilde suda ictim en gec aksam5 de yemek yeme isini bitirdim bugun tartildim tik yok pirlanta fistik ordamisin canim ne olcak benim halim herkese birsey yaiyorsun banada yaz kizzzzzzzzzzz morel 0 4 senelik bendeki yaglar onuda soyleyim ondan onceki hayatim normal kilomdanda asagi idi
sagolun kizlar destek icin daha oncede 1 ay gibi diyet yapmistik 2 arkadas ayni seyleri yedik 1 ay sonra o 12 kilo verdi kacamakda yapti hatta ben sporla destekledim hic kacamaksiz 4 kilo verdim ama unutmadan yazayim o 2 ay sonra 16 kilo olarak geri aldi benim 2 yil oldu halen almadim bundan dolayida teselli ediyorum kendimi ara ara yinede gonul istiyor hemen ver kurtul
diyet guzelleri slm kizlar pazartesiden beri bortu bocek ne varsa haslayip yedim 3 lt gecek sekilde suda ictim en gec aksam5 de yemek yeme isini bitirdim bugun tartildim tik yok pirlanta fistik ordamisin canim ne olcak benim halim herkese birsey yaiyorsun banada yaz kizzzzzzzzzzz morel 0 4 senelik bendeki yaglar onuda soyleyim ondan onceki hayatim normal kilomdanda asagi idi
Bende 18 den sonra yememmeye katılıyor
veee başlıyorum uygulamaya acıkınca gözüm birşeyi görmüyor ne varsa yiyorum gidişat iyi değil
hemen bu akşamdan itibaren başlıyorum
a.s.harikasın...
güçlü ve mücadeleci bir yapın var...
anneden ayrı kalmak üzücü evet ama sabredeceksin artık
umarım çok fazla kalmazsınız da bir an önce anneye yakın olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?