İyi akşamlar arkadaşlar..Ben 96 kilo doğuma girip şuan 63 kilo olan biri olarak en büyük diyet sırrım akşam 5 ten sonra yemek yememekti..Ama öyle meyve falanda yok yani sadece form çayı bir bardak ve bol su..Karşılığını 33 kilo vererek aldım..Şuanda kilomdan çok memnunum ve biraz kilo alsam mesela 64 olsam hemen 1 2 gün akşam yemeğini kesiyorum tekrar düşüyorum aynı kiloma..Aslında hedefim 60 ama bir türlü onu başaramadım:kedi:
Akşam yemek yememe gerçekten bir diyet şekli arkadaşlar buna inanın..Hepinize başarılar dilerim...
haklısın canım..patiska kendini üzme canım insanoğlu heryere alışıyor hem ordaki insanların size daha çok ihtiyacı vardır eminim:teselli:akrep33 arkadaşın çok düşüncesizmiş kilolarını vermiş olsan bile senin kırılabileceğini düşünmesi lazımdı ayrıca inanmadığım birşeyi asla söylemem kırmamak için sessiz kalırım daha iyi beyaz yalanlara inanmam yalan yalandır dost acı söyler derler ya bence dost hatanı söylemeli ve bunu düzeltmek için sana destek olmalı bizim durumumuzda gerekirse benimle beraber diyet yapmalı değilmi yanlışmıyım?ayrıca kızın Allah sana bağışlasın canım benimde bir kız yeğenim var 4.5 yaşında o benim aşkımopuyorumnanaktan bu arada arkadaşlar bugün çok hastayım sabahtan beri yatıyorum :çok üzgünüm:
canım ben de aynı senin gibiyim...taviz vermeden yiyorum..ama eskisi gibi yemediğimi farkediyorum..çabuk doyuyorum..doyduğum halde devam eden atıştırmalarım da yok oldu şükür..bugün saat18 gibi yedim yemeğimi yemekten sonra çayla birlikte cokacimcoookburma kadayıf vardı yemedim valla yan gözle bile bakmadım bakalım ilerleyen saatlerde durmumuz ne olacak
şimdi çay içiyorum
arkadaşlar ben ne form çayı içiyorum nede yememden taviz verdim yanlış mı yapıyorum sadece saat 18 yada 19 dan sonra birşey yemiyorum
form çayı alayım ne zaman içmemi çnerirsiniz?:asigim:
cnm ben 18 gibi yemek yediysem 20 sularında da bitki çayı içiyorum..
patiska kendini üzme canım insanoğlu heryere alışıyor hem ordaki insanların size daha çok ihtiyacı vardır eminim:teselli:akrep33 arkadaşın çok düşüncesizmiş kilolarını vermiş olsan bile senin kırılabileceğini düşünmesi lazımdı ayrıca inanmadığım birşeyi asla söylemem kırmamak için sessiz kalırım daha iyi beyaz yalanlara inanmam yalan yalandır dost acı söyler derler ya bence dost hatanı söylemeli ve bunu düzeltmek için sana destek olmalı bizim durumumuzda gerekirse benimle beraber diyet yapmalı değilmi yanlışmıyım?ayrıca kızın Allah sana bağışlasın canım benimde bir kız yeğenim var 4.5 yaşında o benim aşkımopuyorumnanaktan bu arada arkadaşlar bugün çok hastayım sabahtan beri yatıyorum :çok üzgünüm:
patiska kendini üzme canım insanoğlu heryere alışıyor hem ordaki insanların size daha çok ihtiyacı vardır eminim:teselli:akrep33 arkadaşın çok düşüncesizmiş kilolarını vermiş olsan bile senin kırılabileceğini düşünmesi lazımdı ayrıca inanmadığım birşeyi asla söylemem kırmamak için sessiz kalırım daha iyi beyaz yalanlara inanmam yalan yalandır dost acı söyler derler ya bence dost hatanı söylemeli ve bunu düzeltmek için sana destek olmalı bizim durumumuzda gerekirse benimle beraber diyet yapmalı değilmi yanlışmıyım?ayrıca kızın Allah sana bağışlasın canım benimde bir kız yeğenim var 4.5 yaşında o benim aşkımopuyorumnanaktan bu arada arkadaşlar bugün çok hastayım sabahtan beri yatıyorum :çok üzgünüm:
merhaba kızlar..
bugün anca yazabildim, akşam üstü okuldan gelince saat 4 civarı yemeğimi yemiş bulundum.. üstüne de dayanamayıp 2 tatlı bisküvi yedim ama yeme faslı bitti bugünlük..
bugün okuldaki erkek hocalardan biri kiloma taş attı, gaza geldim iice.. okul soğuk olduğundan kazak üstü montlarla oturuyoruz ama havalar ısınıp da onları atınca bu da 3-4 ay demek kiii farkı görecek herkes sositososito
patiska cım hiç üzülme, nerden geliceksiniz bu tarafa bilmiyorum ama ben de güneydoğudayım 1 senedir.. herşeyin hayırlısı olsun canıım, insan heryere alışıyo..
bugün saat18 gibi yedim yemeğimi yemekten sonra çayla birlikte cokacimcoookburma kadayıf vardı yemedim valla yan gözle bile bakmadım bakalım ilerleyen saatlerde durmumuz ne olacak
şimdi çay içiyorum
arkadaşlar ben ne form çayı içiyorum nede yememden taviz verdim yanlış mı yapıyorum sadece saat 18 yada 19 dan sonra birşey yemiyorum
akrep33 pasaklı pırlanta_a mavli ve lethem hepinize verdiğiniz moralden dolayı çooooook teşekkür ederim :1hug:
ben izmir'de doğdum büyüdüm ve oraya aşığım resmen ama hayat işte, meslek tercihlerimiz doğrultusunda farklı şehirlerde yaşamak durumunda kalabiliyoruz. Ama biz isteyerek eşimle ortak kararımız doğrultusunda şırnak'ı da tercihlerimiz arasına koymuştuk, çünkü atandığı kurum rotasyonlu bir kurum ve bugün olmasa daha sonra orada çalışmalıyız zaten yani demek istediğim üzülmüyorum oraya gideceğiz diye, yeter ki sonu güzel olsun ve huzurumuz hiç ama hiç bozulmasın
(bu arada en büyük derdim annemden uzak kalacak olmak, biz üniversitedeyken bile en fazla 2 hafta dayanabildik)
Bir de işte taşınma karmaşası... Bir derdim var kısmına bunla ilgili bir başlık açtım, bakıp fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Çünkü sizin fikriniz benim için çok önemli...
Sizi seviyorum... Bu arada bu akşam yemek yediğimizde 7buçuk falandı ama çorba içtim sadece, umarım dengelemişimdir....
bugün saat18 gibi yedim yemeğimi yemekten sonra çayla birlikte cokacimcoookburma kadayıf vardı yemedim valla yan gözle bile bakmadım bakalım ilerleyen saatlerde durmumuz ne olacak
şimdi çay içiyorum
kızlar ya çoook üzgünüm..abimin askerliği ile rejim programım alt üst oldu sıkıntıdan sürekli yiyorum..vermeyi bırakın kesin almışımdır..yarın tekrardan başlıyorum inşallah bu sefer bi sekteye uğramaz
akrep33 pasaklı pırlanta_a mavli ve lethem hepinize verdiğiniz moralden dolayı çooooook teşekkür ederim :1hug:
ben izmir'de doğdum büyüdüm ve oraya aşığım resmen ama hayat işte, meslek tercihlerimiz doğrultusunda farklı şehirlerde yaşamak durumunda kalabiliyoruz. Ama biz isteyerek eşimle ortak kararımız doğrultusunda şırnak'ı da tercihlerimiz arasına koymuştuk, çünkü atandığı kurum rotasyonlu bir kurum ve bugün olmasa daha sonra orada çalışmalıyız zaten yani demek istediğim üzülmüyorum oraya gideceğiz diye, yeter ki sonu güzel olsun ve huzurumuz hiç ama hiç bozulmasın
(bu arada en büyük derdim annemden uzak kalacak olmak, biz üniversitedeyken bile en fazla 2 hafta dayanabildik)
Bir de işte taşınma karmaşası... Bir derdim var kısmına bunla ilgili bir başlık açtım, bakıp fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Çünkü sizin fikriniz benim için çok önemli...
Sizi seviyorum... Bu arada bu akşam yemek yediğimizde 7buçuk falandı ama çorba içtim sadece, umarım dengelemişimdir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?