Akşam akşam çok canım sıkıldı

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
Mrb herkese
Hemen anlatmaya başlıyım
Akşam nişanlımla görüştük düğüne az kaldığı için davetli listesini konuşuyoduk kim gelcek vs diye, herkesi saydık teker teker ama canım çok sıkıldı çünkü işyerinde ki herkes gelmesin istiyorum o ayıp olur dedi( nişanlım ünide araştırma görevlisi bende doktra yapıyorum aynı ünide kadro bekliyorum şu anda).
Bayan asistanların hepsini çağırma dedim o ayıp olur dedi sadece yeni işe giren bi kız var yeni olduğu için onu çağırmayız pek konuşmuşluğumuz yok dedi tmm dedim ama sinir oldum çünkü ayıp olur dedikleri arasında sevmediğim insanlar var onları da çağırmayalım değilmi ama!!

Ama en üzüldüğüm kısmına şimdi geliyorum şimdi nişanlımın bölümünde yükseklisans yapan öğrenciler var bir kız dört erkek onlarıda çağırayım dedi yok artık dedim hadi erkeklerle samimisin kızın ne işi var dedim.(kızdan nefret ediyorum).oda dedi ki bölümdeki bi hocanın oğlunun sünnet yemeğine gelmişti demek ki çağırıyolar hem demez mi hıcam erkek öğrencileri çağırdınız beni niye çağırmadınız diye.
Ben delirdim tabi o kadar sinirlendim ki ne demek bu yaa hesap mı sorcak sana nerde görülmüş hıcanın öğrenciyi düğününe davet ettiği dedim.
Neyse tmam dedi çağırmayız dedi madem istemiyosun.ama yok huzursuz oldum bi kere..

Sonra konu başka bi kıza geldi bu kızda yine nişanlımın bölümünde doktora yapıyo kızın düğünü olmuş nişanlımı çağırmamış ama bölümde tanıdığı nütün hocaları çağırmış dedi ki onu çağırmam o beni çağırmadı niye çağırmadı anlamadım dedi.Ben tabi buna da sinir oldum gelmiş bunu dert ediyo ya inanamıyorum sanki iş arkadaşı o kız orda öğrenci ya çağırmasın!
Yani nişanlımla aynı okuldayız hani öyle samimi filan olduğunu görmedim bu bahsettiğim kızlarla ama niye böyle davranıyo ben görmeden mi samimi oluyo noluyo bilmiyorum
Gelelim son meseleye şimdi bizim nişanlımla telefonlarımız ortadadır hep ben onunkini alır kullanırım o benimkini alır... Sosysl ağ kullanmıyoruz oda sevmiyo bi sosyal ağ var Linkedin dye bugün telinde onu gördüm açtım baktım sadece bi hoca var okuldan o bişeyler göndermiş vs bir o ekli bide amcası ama huzursuz oldum çünkü bayan resimleriçıkmış ortak bağlantınızın olabileceği kişiler diyo ama bende hiç kullanmadım daha önce bilmiyorum Acaba birileriylemi konuşuyo dye geldi aklıma bi msj filanda yoktu ama suratım asıldı kullanmanı istemiyorum dedim o da sildi ama bilmiyorum içim çok huzursuz yarın görüşüp tekrar konuşcaz

Son düzenleme:
Öncelıkle hayırlı ugurlu olsun ama benım nacızane fıkrım boyle yasanmaz..yANI oyleymıydı boylemıydı dıyerek sınır hastası olursunuz sonunda .
Mutlulugunuzun tadını cıkarın ..

Bence herşeyi çok kafanıza takıyorsunuz.
Yani tatlı telaşlar bunlar ne diye aklınızı bulandırıyorsunuz.
Bırakın kimi davet ederse etsin, sizinle evleniyor herkes görsün mutluluğunuzu işte.
Bu kadar sıkboğaz etmeyin şimdiden ama telefon olayından tedirgin olduysanız takipte kalın.
Yine de evleneceğiniz insandan tedirgin olmak tuhaf, yani evleniyorsunuz şimdiye güvenin tam olması lazımdı.

Kusura bakmayın ama biraz kıskançlığın dozunu kaçırmışsınız gibi geldi bana. Konu sadece kızlardan yana duyduğunuz kıskançlık yani düğün bu iki tarafta elbette istediği kişileri çağırabilir yani.

Ben ilk girdiğim işyerinde beni tanımayan bir abi bana düğün davetiyesi verdi, yani aynı ortamda çalıştığınız insanları neden davet etmeyecek kadar kinlisiniz ki?
Alt tarafı bir düğününüze davet etmek istemiş, nedir yani ben çözemedim gerçekten kızacak sinirlenecek ne var bu olayda?
Bizim de okulda araştırma görevlisi hocalarımız öğrencilerini davet ediyordu gayet medeni bir şekilde çok da hoştu...

dertsiz başınıza dert arıyorsunuz relax ya ne olcak gelseler o telaşta insan anasını babasını fark etmıyor bırakın kımı çağıracaksa çağırsın

Bana da kaprisli gibi geldiniz
İstediğiniz herkesi çağır deyin nolcak

Evt karışıyorum ama o istedi beraber yapalım dedi ve zaten hakkım var diye düşünüyorum buna yaninyok mu
Yahu madem bu kadar kıskançsınız bırakın bütün kızlar gelsin ve mutluluğunuza şahit olsun. Ayrıca siz listeyi beraber yapmıyorsunuz. Siz ultimatom veriyorsunuz oda mecbur uyguluyor

Öncelıkle hayırlı ugurlu olsun ama benım nacızane fıkrım boyle yasanmaz..yANI oyleymıydı boylemıydı dıyerek sınır hastası olursunuz sonunda .
Mutlulugunuzun tadını cıkarın ..
Çok tşkler evt üzüntüden hasta olcam gerçekten

Evet ama davranışlarıyla güvenimi sarsıyo demekki tam olarak güven vermemiş bana

Ama düğüne her önüne gelen de çağırılmaz ki

İşte bende aynı ortamda olduğum için sevmediğim insanlar var oda bunu biliyor ama ayıp olurmuş,hadi onu geçtim bence bir hıca öğrencisini düğününe çağırnamalı ben nöyle düşünüyorum yani

insanlar dert üretmeye çalışıyorlar resmen evlilik hazırlığına mutluluğuna bak sen ayrıntıları boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…