Akşam akşam çok canım sıkıldı

Yuh bu ne ya LORENA senmisin söle bakim özledim bak doğru söle bide sosyal ağlar başka line w.up gibi msjlaşılan prolar farklı nasıl yani onlarıda kullanmıyorsunuz nasıl haberleşiyorsunuz dumanlamı
Yok yok değilimde bi tek onlarla mı konuşulup haberleşiliyo mesajlaşıyoruz tekde konuşuyoruz sosyal ağa ne gerek var

niye öyle olsunki nıye bukadar abartıyorsunuz
İçim sıkılıyor çünkü yaniben keyfimden üzmüyorum ki kendimi kötü hissediyorum

Neden zorunuza gidiyor?

Altı üstü bir kağıt parçası davetiye

ozaman sana dahada sıkılacağın gerçeklerden bahsedeyım bu kişiler nişanlınız hayatından düğünün ertesi gun siilinmıycekler hep oldukları yerde duracaklar bunlar gtse başka gıcık olacağınız kişiler olcak sız daha çok üzüleceksınız bu düşüncelerle

Davetliler hakkinda yorum yapamicam ama o bahsettiginiz site profesyonel bir site ordan is teklifleri bile geliyor kurumsal firmalardan. Kendi egitiminiz ve yetenekleriniz hakkinda bilgiler veriyorsunuz. Akademik makalelerini bile yayinlayanlar var ben merak edip akademisyenlerin uni hocalarimim calismalarini inceliyorum o sitede. Anlamadigim siz nasil 'orda kiz resmi cikiyor ama' diyebilirsiniz. Gercekten bu kadar basit bir bakis acisiyla bakarsaniz doktora yapan egitimci insanlar olarak bizlerin halini dusunemiyorum. Ciddi manada uzuldum bu dusunceleriniz icin yahu kiz resmi ciksa nolur arkadas olarak eklese nolur

Canım Lorenanin ruh ikizi bacım sana ve en çok da nişanlına kolaylıklar diliyorum.

Bu konunun sonu yok çünkü eskiden biliyoruz.
Saol ama nişanlıma değil bana kolaylık dile:)

Tmam tabi ki yine yerde olcaklar kaybolmayacaklar ama nişanlım bunlara gerektiği gibi davrandığı sürece bi sorun olmayacak

Düğününüze gelecek insanlardan mı kıskanıyorsunuz gerçekten nişanlınızı?

Düğün olacak, yani evleniyorsunuz, düğün telaşında damadın ayartılacağından mı korkuyorsunuz, nedir yani olay? Eğer yemekli düğün yapıp kişi sayısından kısmak gibi zorunluluğunuz yoksa bu yaptığınız çocukça bir kapristen öteye geçmiyor kusura bakmayın.

bende araştırma görevlisiyim, çalıştığım bölümdeki temizlik personelini bile çağırdım düğünüme, ne var ki bunda?her gün yüzyüze bakıyorum o insanlarla, ben düğünüme çağırdım diye bana saygıları mı bitti? Iyi ki de çağırmışım mutlu günüme iyi dileklerle eşlik ettiler.

Ne diyelim Allah hayırlı geçim versin inşallah

Lorena olduğunuz kuvvetle muhtemel.

Yani karışmaya hakkınız yok desem sizin için ne değişecek?
Hiç.
Karışmaya hakkınız olduğu konusunda direteceksiniz.

Sevmediğiniz insanlar düğüne gelince siz ne gibi bir eksiklik yaşayacaksınız bilmiyorum ama nişanlınızdaki kredinizi hızla tüketiyor olabilirsiniz.

Ya hu dugun bu ne kadar cokluk o kadar senlik. Hem sevmedigimiz akrabalari da dugunlerde gormek zorunda kalmiyor muyuz. Artik bir nevi karsilikli gorev haline geldi gibi bu dugunlere gitmek.

ayrica ogrencilerini cagirmasinin nesi yanlis anlayamadim. Hepi topu 4 kisiymis zaten. Duyan da koca sinifi cagirdi zanneder. Cok kisi olsun ki hep beraber oynayin ziplayin iste ne guzel

ayrica burcunuzu cok merak ettim

Kapıt parçası ama o kapıt parçasını sevmediğim insanlara vermek zoruma gidiyor işte
Ya beni hiç tanımayan adam bana davetiye verdi, gideceğimden falan değil yani bir ortamda davetiye verirken al sana var sana var sana var sana yooooook da yapılmaz ki.
Nolur yani gelseler sizin yerinize evet mi diyecekler bundan mı korkuyorsunuz?

Evt zaten hoca yüzünden yüklemiş onu teline dedğiniz gibi makale bile yayınlıyorlar ama ben nerden bileyim o kızlara baktımı konuşup sildimi güvensizlik oluyo işte ve arkadaş olarak eklemesi demek beni silmesi demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…