- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.893
- 598
- Konu Sahibi elifff_____
-
bizim yorumları es geçtiğine göre kesin oLorena'ysa hiç zorlamayalım kendimizi.
Yok yok değilimde bi tek onlarla mı konuşulup haberleşiliyo mesajlaşıyoruz tekde konuşuyoruz sosyal ağa ne gerek varYuh bu ne ya LORENA senmisin söle bakimözledim bak doğru söle bide sosyal ağlar başka line w.up gibi msjlaşılan prolar farklı nasıl yani onlarıda kullanmıyorsunuz nasıl haberleşiyorsunuz dumanlamı
İçim sıkılıyor çünkü yaniben keyfimden üzmüyorum ki kendimi kötü hissediyorumniye öyle olsunki nıye bukadar abartıyorsunuz
Lorena yüzünden çok ban yemişimdir ahh ahh ne günlerdi beBen o kişiyi bilmiyorum ama boşa vakit harcadığımıza eminim artık
Es geçmiyorum yazamıyorum beğendiğim mesajlarda oluyobizim yorumları es geçtiğine göre kesin o
ozaman sana dahada sıkılacağın gerçeklerden bahsedeyım bu kişiler nişanlınız hayatından düğünün ertesi gun siilinmıycekler hep oldukları yerde duracaklar bunlar gtse başka gıcık olacağınız kişiler olcak sız daha çok üzüleceksınız bu düşüncelerleYok yok değilimde bi tek onlarla mı konuşulup haberleşiliyo mesajlaşıyoruz tekde konuşuyoruz sosyal ağa ne gerek var
İçim sıkılıyor çünkü yaniben keyfimden üzmüyorum ki kendimi kötü hissediyorum
Kapıt parçası ama o kapıt parçasını sevmediğim insanlara vermek zoruma gidiyor işteNeden zorunuza gidiyor?
Altı üstü bir kağıt parçası davetiye
Saol ama nişanlıma değil bana kolaylık dile:)Canım Lorenanin ruh ikizi bacım sana ve en çok da nişanlına kolaylıklar diliyorum.
Bu konunun sonu yok çünkü eskiden biliyoruz.
Tmam tabi ki yine yerde olcaklar kaybolmayacaklar ama nişanlım bunlara gerektiği gibi davrandığı sürece bi sorun olmayacakozaman sana dahada sıkılacağın gerçeklerden bahsedeyım bu kişiler nişanlınız hayatından düğünün ertesi gun siilinmıycekler hep oldukları yerde duracaklar bunlar gtse başka gıcık olacağınız kişiler olcak sız daha çok üzüleceksınız bu düşüncelerle
Kapıt parçası ama o kapıt parçasını sevmediğim insanlara vermek zoruma gidiyor işte
Ya beni hiç tanımayan adam bana davetiye verdi, gideceğimden falan değil yani bir ortamda davetiye verirken al sana var sana var sana var sana yooooook da yapılmaz ki.Kapıt parçası ama o kapıt parçasını sevmediğim insanlara vermek zoruma gidiyor işte
Evt zaten hoca yüzünden yüklemiş onu teline dedğiniz gibi makale bile yayınlıyorlar ama ben nerden bileyim o kızlara baktımı konuşup sildimi güvensizlik oluyo işte ve arkadaş olarak eklemesi demek beni silmesi demekDavetliler hakkinda yorum yapamicam ama o bahsettiginiz site profesyonel bir site ordan is teklifleri bile geliyor kurumsal firmalardan. Kendi egitiminiz ve yetenekleriniz hakkinda bilgiler veriyorsunuz. Akademik makalelerini bile yayinlayanlar var ben merak edip akademisyenlerin uni hocalarimim calismalarini inceliyorum o sitede. Anlamadigim siz nasil 'orda kiz resmi cikiyor ama' diyebilirsiniz. Gercekten bu kadar basit bir bakis acisiyla bakarsaniz doktora yapan egitimci insanlar olarak bizlerin halini dusunemiyorum. Ciddi manada uzuldum bu dusunceleriniz icin yahu kiz resmi ciksa nolur arkadas olarak eklese nolur
ahh kimdi bu üye diye düşünüyordum.lorena sen misin?
Neden bu kadar sevmiyorsunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?