Akşam akşam çok canım sıkıldı

Evet ayıp olur, sevmeseniz de her gün yüzyüze baktığınız insanlar. Siz sevmiyor konuşmuyor olabilirsiniz, eşiniz selamlaştığı insanları düğününe çağırmak istiyorsa buna hayır çağıramazsın diyemezsiniz bence. Birtek siz evlenmiyorsunuz.
Hoca öğrenci ilişkisi lisedeki gibi değil maalesef üniversitede bunu hepimiz biliyoruz. Bence muhabbeti olduğu insanları çağırmasında hiçbir problem yok, ha siz böyle devam ederseniz ilerde büyük sorunlara merhaba deyin..
2 3 saatlik bir düğün için sevdiğiniz adamı zor duruma sokuyorsunuz resmen.

dertsiz başınıza dert arıyorsunuz relax ya ne olcak gelseler o telaşta insan anasını babasını fark etmıyor bırakın kımı çağıracaksa çağırsın
Amane o öyle sanki çok samimi gibi çağırmadı birde o kız öğrenciye sinir oluyorum yani ne münasebet

Bana da kaprisli gibi geldiniz
İstediğiniz herkesi çağır deyin nolcak

Diyemiyorum işte çok kötü hissediyorum kendimi

Yahu madem bu kadar kıskançsınız bırakın bütün kızlar gelsin ve mutluluğunuza şahit olsun. Ayrıca siz listeyi beraber yapmıyorsunuz. Siz ultimatom veriyorsunuz oda mecbur uyguluyor
Böyle hiç düşünmemiştim :) ama yine de anlatamıyorum kendime

Okurken boğuldum sanki birakin istediğini çağırsin sonuçta sadece sizin degil onunda dugunu bu.....
Evt işte ikimizin düğünü yani kararlar ortak olmalı

daraldım içim şişti yeminle.

yani nesi sorun bunun anlamadım, o kızı çağırma bu kıza davetiye verme demeye gerek yok.

bazen erkekleri çok gereksiz kaprislerle boguyorsunuz.
Şu an bende daralmış durumdayım gerçekten içim acıyo elimde değil

Sizin en mutlu gününüz. .
Dost düşman görsün. .
Tadını çıkarın. .
Böyle kendini üzersin boşuna. .

rahat olun ilk önce bu konu açıldığında istediğini çağır diyerek başla mesela evleniyor diye butun kadınlardan uzaklaştıramazsınızki adamı kendınıze yapıyorsunuz bu düşüncelerle en mutlu gununuzu rezil edıceksınız kendınıze

Siz inandınız mı buna? Bence sorun hoca öğrenci ilişkisi değil. Bariz kıskançlık
Kıskançlıkta var ama hoca dediğin öğrencisini çağırmamalı düğününe bence ben olsam çağırmam öğrencimi
Zor durumda kalmasını gerektircek birşey yok ki ortada böyle yaparak en mutlu günümü zehir edicek bana
Birley sorcam muhabbeti olmasından kastınız ne yani sohbet anlamında mı yoksa mrb mrb mı
Bir de neden hoca yerine hıca yazıyorsun hep ona takıldım
Pardon ya bende yeni farkettim telefondan yazınca böyle oluyo:)

Bacım sen şimdiden canını sıkacak şey arıyorsan yarın evlenince ne yapacaksın
Bence durduk yere nişanlınıda kendini de germe
tadını çıkar bu günlerin
Ortada can sıkacak bi durum göremedim ben
Nişanlın herkesin en mutlu gününüze şahit olmasını istiyor doğal olarak

Yuh bu ne ya LORENA senmisin söle bakim özledim bak doğru söle bide sosyal ağlar başka line w.up gibi msjlaşılan prolar farklı nasıl yani onlarıda kullanmıyorsunuz nasıl haberleşiyorsunuz dumanlamı

Sizin en mutlu gününüz. .
Dost düşman görsün. .
Tadını çıkarın. .
Böyle kendini üzersin boşuna. .
Görsünde şöyle söyliyim sorun o insanların düğünümüzde olması değil sorun nişanlımın gidip onlara davetiye vermesi zoruma gidiyo bu benim

İstediğini çağır diyemem işte dersem kıyamet alameti olur:) yani kabul etti ama yarın tekrar konuşcam emin olmak için aksi halde düğününde suratım asılcak inanamıyorum ya herkes mutlu olur düğünü yaklaştıkça ben üzülüyorum

niye öyle olsunki nıye bukadar abartıyorsunuz

Merhaba merhaba da olur, muhabbet de olur.
Çağırmak istiyorsa çağırmalı, hayır gelirlerse ne olacak zannediyorsunuz ki?
Siz onun en mutlu gününü de şuanki gunlerini de zehir ediyorsunuz.
Gerçekten merak ediyorum geldiklerinde ne yapıp zehir edecekler düğünü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…