- 20 Ocak 2008
- 15.264
- 32.183
- 1.123
- Konu Sahibi elifff_____
-
Evet benimAnaaa taa ilk sayfalara bakarken demiştim Lorena vardı böyle diye. Lorena mi çıktı ?
Olsun ben yine de istemiyorum o kızların hiçbirini elimden gelse asstan kızlar arasında da elene yapıcam ama ayıp olur diyo işte.haklısınız ben abartıyorum belki yorum yapan kimseye haksızsın demedim zaten ama engel olamıyorum kendime,bugün tuttğmuz eve bakmaya gidicez ve tekrar konuşcam bu konularıhocanın öğrencisini çağırdığı nerde görülmüş diyorsunuz da yüksek lisans yaparken aynı anda araştırma görevlisi olunabiliyor , siz ve nişanlınızda henüz doktora yapıyorsunuz yrd.doç falan değilsiniz ? demek ki hemen hemen aynı yaş grubu ve aynı şeye varacaksınız . çağırdığı kişilerle aranızda statü farkı yok. üniversitelerde aynı bölümdeki asistanlar ve yüksek lisans ve doktora yapmakta olan kişiler tabi ki birbiriyle konuşur sizden gizli olmasını gerektiren bir şey göremiyorum. orası bir bilim ortamı herkes herkesle diyalog halinde.
bende kıskanç biri olmama rağmen tavrınızı olaya ve ortama uygun bulmuyorum.
Çok tşk ediyorumLorena senmissin.Sasirmadim biliyor musun?
Sen ve konularinlar yaklasik bi 2-3 sene ugrastik...Bu adam sana bu sekilde katlaniyor ve evlenmeyi goze almissa bize bisey demek daha dusmez.
Ambulansa kaldirilan kizla ilgilenen erkek arkadasini kiskanmaktan bebekle birkac saat ilgilenirse kiskanirim diyecek kadar hastaligini ileri boyuta tasimissin ama bunu nisanlin gormuyor.Belki de gormek istemiyor.Belki de o da bundan memnun.Sana belki yuzlerce defa yorum yaptim ,yaptik.Artik yazmanin anlami yok.
Allah nisanlina omur boyu dayanma sabri,sana da ruh sagligi versin.
Mutluluklar.
Evet benim
Olsun ben yine de istemiyorum o kızların hiçbirini elimden gelse asstan kızlar arasında da elene yapıcam ama ayıp olur diyo işte.haklısınız ben abartıyorum belki yorum yapan kimseye haksızsın demedim zaten ama engel olamıyorum kendime,bugün tuttğmuz eve bakmaya gidicez ve tekrar konuşcam bu konuları
Çok tşk ediyorum
Çok saol cnm yine döndüm aranıza:)Bende seni düşünüyordum ne zamandır. Hayırlı olsun canım
Çok saol cnm yine döndüm aranıza:)
Hoşbuldm canm:)Hoşgeldin :)
Evet benim
Olsun ben yine de istemiyorum o kızların hiçbirini elimden gelse asstan kızlar arasında da elene yapıcam ama ayıp olur diyo işte.haklısınız ben abartıyorum belki yorum yapan kimseye haksızsın demedim zaten ama engel olamıyorum kendime,bugün tuttğmuz eve bakmaya gidicez ve tekrar konuşcam bu konuları
Çok tşk ediyorum
Anladınız için tşkler, maddi olarak zorlamaz çünkü yemekli değil bide nişanlım zaten biliyor onları hiç sevmediğimi bilmiyorum gerçekten akışına bıraktım ama içim huzursuz yinesizi anlıyorum sevmemenizi de anlıyorum bence size maddi olarak zorlamayacaksa çağırın. çağırmazsanız kızların eşinize olan ilgisini daha çok çekersiniz. eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi bişey. sizin yanınızda ne kadar mutlu olduğunu görsünler eşinizi onların karşısında sahiplenin derim ben.
peki...ben bir doktor olarak kimin ilaç yazdığını çok iyi biliyorum. zaten psikolog ilaç yazar da demedim tek bir cümlem yok öyle . yanlış ifadelerden bahsettim . yormayın nolur . iyi günler .
Dikkatimde kaçmış demek ki kusura baknayın şimdi cevap veriyim
Küçück bir bebeği sevmeşni tabi kıskanmam bende seviyorum bunda birşey yok annesi iş yerinden biri olabilir.daha önce oldu böyle bşy zaten sevdi iş yerindeki bi kadının çocuğunu ve kıskanmadım.
Ama şöyle birşey var eğer orada çocuğu alıp saatlerce bakıp vakit geçiriyosa o zaman kısksnırdım
Haklısınız yaşamadan bilemem tabi.ne kadar empati yapsakta yaşamadan bilinmezŞu an böyle konuşuyorsunuz ama kadro bekliyormuşsunuz kadronuz gelsin, yapacak işleriniz başınızı aşsın, bebeğinize bakan kişinin işi çıksın mecburen yanınıza getirin, o zaman aslında bebekle ilgilenmeye gönüllü birinin olmasının ne demek olduğunu anlarsınız.
O kadar kapalı ki düşünceleriniz kıskançlık konusunda, başka türlü empati yapmanız imkansız.
Tahmin değil bu yönetimi haberdar ettiğim için dün ben açıkladım
Buldumcukla alakası yok bunun elbette bi benim nişanlım yok dünya yakışıklısı da değil neyse neden öyle oluyo ama yani neden dillendirdiğimde aklına sokmuş olayım ki tepki veriyorum bende yani napiyimoy oy oy.. " kendini gerçekleştiren kehanet" yapacaksınız. bu nedir böyle. ne yaşadınız da böyle oldunuz. bi psikiyatre gıdıp gelmekle olmaz bu iş. adam akıllı terapiye başlayın. bi sizinki mi var dünyada. hakikaten bu ne buldumcuk gibi. ne sevgılıymış.
bak benden tavsıye. sen ne kadar dıllendırırsen adamın aklına o kadar sokarsın. aldatan aldatır ruhun duymaz. sen böyle yaparak adamı ancak kendinden uzaklaştırırsın. korku filmi gibi bi hayat sunuyosun adama. kork bence de sen aldatılmaktan.
dillendirdikçe aklına sokarsın canım. sonra adam da sana sen aklıma soktun der. ya da çok bunaldım sende bulamadığım huzuru başkasında buldum der. yapma. hissetsen de kıskançlık adama belli etme. git bi terapiye başla. yoksa sen o adamı kaybedersın. huzurun kalmaz.Buldumcukla alakası yok bunun elbette bi benim nişanlım yok dünya yakışıklısı da değil neyse neden öyle oluyo ama yani neden dillendirdiğimde aklına sokmuş olayım ki tepki veriyorum bende yani napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?