Akşam akşam çok canım sıkıldı

Lorena senmissin.Sasirmadim biliyor musun?
Sen ve konularinlar yaklasik bi 2-3 sene ugrastik...Bu adam sana bu sekilde katlaniyor ve evlenmeyi goze almissa bize bisey demek daha dusmez.
Ambulansa kaldirilan kizla ilgilenen erkek arkadasini kiskanmaktan bebekle birkac saat ilgilenirse kiskanirim diyecek kadar hastaligini ileri boyuta tasimissin ama bunu nisanlin gormuyor.Belki de gormek istemiyor.Belki de o da bundan memnun.Sana belki yuzlerce defa yorum yaptim ,yaptik.Artik yazmanin anlami yok.

Allah nisanlina omur boyu dayanma sabri,sana da ruh sagligi versin.
Mutluluklar.
 
Anaaa taa ilk sayfalara bakarken demiştim Lorena vardı böyle diye. Lorena mi çıktı ?
Evet benim
Olsun ben yine de istemiyorum o kızların hiçbirini elimden gelse asstan kızlar arasında da elene yapıcam ama ayıp olur diyo işte.haklısınız ben abartıyorum belki yorum yapan kimseye haksızsın demedim zaten ama engel olamıyorum kendime,bugün tuttğmuz eve bakmaya gidicez ve tekrar konuşcam bu konuları

Çok tşk ediyorum
 
Bende seni düşünüyordum ne zamandır. Hayırlı olsun canım
 

sizi anlıyorum sevmemenizi de anlıyorum bence size maddi olarak zorlamayacaksa çağırın. çağırmazsanız kızların eşinize olan ilgisini daha çok çekersiniz. eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi bişey. sizin yanınızda ne kadar mutlu olduğunu görsünler eşinizi onların karşısında sahiplenin derim ben.
 
Anladınız için tşkler, maddi olarak zorlamaz çünkü yemekli değil bide nişanlım zaten biliyor onları hiç sevmediğimi bilmiyorum gerçekten akışına bıraktım ama içim huzursuz yine
 

Şu an böyle konuşuyorsunuz ama kadro bekliyormuşsunuz kadronuz gelsin, yapacak işleriniz başınızı aşsın, bebeğinize bakan kişinin işi çıksın mecburen yanınıza getirin, o zaman aslında bebekle ilgilenmeye gönüllü birinin olmasının ne demek olduğunu anlarsınız.

O kadar kapalı ki düşünceleriniz kıskançlık konusunda, başka türlü empati yapmanız imkansız.
 
Haklısınız yaşamadan bilemem tabi.ne kadar empati yapsakta yaşamadan bilinmez
 
oy oy oy.. " kendini gerçekleştiren kehanet" yapacaksınız. bu nedir böyle. ne yaşadınız da böyle oldunuz. bi psikiyatre gıdıp gelmekle olmaz bu iş. adam akıllı terapiye başlayın. bi sizinki mi var dünyada. hakikaten bu ne buldumcuk gibi. ne sevgılıymış.
bak benden tavsıye. sen ne kadar dıllendırırsen adamın aklına o kadar sokarsın. aldatan aldatır ruhun duymaz. sen böyle yaparak adamı ancak kendinden uzaklaştırırsın. korku filmi gibi bi hayat sunuyosun adama. kork bence de sen aldatılmaktan.
 
Buldumcukla alakası yok bunun elbette bi benim nişanlım yok dünya yakışıklısı da değil neyse neden öyle oluyo ama yani neden dillendirdiğimde aklına sokmuş olayım ki tepki veriyorum bende yani napiyim
 
Buldumcukla alakası yok bunun elbette bi benim nişanlım yok dünya yakışıklısı da değil neyse neden öyle oluyo ama yani neden dillendirdiğimde aklına sokmuş olayım ki tepki veriyorum bende yani napiyim
dillendirdikçe aklına sokarsın canım. sonra adam da sana sen aklıma soktun der. ya da çok bunaldım sende bulamadığım huzuru başkasında buldum der. yapma. hissetsen de kıskançlık adama belli etme. git bi terapiye başla. yoksa sen o adamı kaybedersın. huzurun kalmaz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…