Akşam akşam çok canım sıkıldı

Bu kadar kontrolcu olursaniz, ileride hem esiniz bikar, hemde siz paranoyak olursunuz.
Insanlar calistiklari yerdeki, yuzyuze baktiklari insanlari, bazen cok samimi dahi olmasalarda dugunlerine davet edebilirler.
Nisanlinizda gayet duzgun biriymis herkesle siradan bir is iliskisi var.
Ne olur herkesi davet etse, dugununuze sadece sizin isteyip, onay verdiginiz insanlar mi gelecek?
Rahat olun biraz...

tabi ki istisnalar var ama ben dünyada olandan bahsediyorum . 40 yaşında öğrencisi de oluyor ünideki öğretim görevlilerinin . zaten arada saygı vardır . siz takılmış durumdasınız samimi diye. .çok normal algılayamıyorsunuz bence ilişkileri . belki destek alabilirsiniz .

Ay doktor da bi acaipmis ne oyle sus belli etme diye bende kullandim ilac 14 yasimda başlamıştım ama bi biraktim bu başladım tekrarladi durdu kiskanclik hastalarinin nasil tedavi oluyor diye netten arastir
bence doktor değil psikologdur . psikoloğa doktor deniyor ya bu memlekette .

kusura bakmayın çok bunaltıcı buldum sizi çağırsa ne oluır cagırmasa ne ayrıca aynı ortamda çağırmasa bencede ayıp. sizin özel gününüz tabiki ama herkesin bi avet listesi vardır. mutluluklar dilerim.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/abartiyor-muyum-sizce.857083/ bacım bu konuda senin... küçükken seni sevmediler mi? ya da seni hep aşağıladılar mı bacım ne yaptılar? bilinç altında ne var senin? akadmik hayata olan bi gıdım saygımı sıfıra indirdin. ünv yıllarında doçent bi hocam vardı o da evli olmasına rağmen eski sevgilisini takip ederdi, yıllar sonra beni arayıp whatsapp eski mesajları nasıl okunur diye sormuştu. eşinden şüpheleniyormuş :) teytey hep mi böylesiniz acaba siz??? bak seninki artık hastalık ve bu sadece terapi ile geçicek birşey değil. kendine de nişanlına da zehir ediyorsun hayatı... yoğun bir tedavi görmelisin...

psikolog ilaç yazamaz bitkiseller hariç psikiyatri bölümü yazar o da tıp fakültesini bitirmiş dr ünvanı almış tus ile bölümünü psikiyatri seçmiş insanlardır...
Bitkisel ilaçlara da halk ilaç yazdı demiyor mu ? ben kendi fikrimi yazdım ve öyle olduğunu düşünüyorum doktor dediği kişinin kurduğu cümleden .

Bitkisel ilaçlara da halk ilaç yazdı demiyor mu ? ben kendi fikrimi yazdım ve öyle olduğunu düşünüyorum doktor dediği kişinin kurduğu cümleden .
onu da yazmaz tavsiye eder sadece.... eğer mesleğini gerçekten yapmayı bilense... neyse konuyu saptırmaya gerek yok... konu sahibi arkadaşın psikologluk değil direk psikiyatri ile tedavi görmesi gerekiyor...

onu da yazmaz tavsiye eder sadece.... eğer mesleğini gerçekten yapmayı bilense... neyse konuyu saptırmaya gerek yok... konu sahibi arkadaşın psikologluk değil direk psikiyatri ile tedavi görmesi gerekiyor...
evet ama direkt psikiyatristle başlamıyorlar . ben size Türkiye'deki gördüğümü yazdım. tavsiye edince ismin yazdığı kağıda da ilaç yazdı deniyor . kaç kez gördüğüm bir durum bu . aynen konu niye buraya geldi ? saptırılmaması gerek .

hanımefendi ilaç yazan psikolog demedim ben . kendi kendinize ithamlarda bulunuyorsunuz ben de bu işin içindeyim . halk yanlış ifade ediyor bunu söylüyorum . evet ben görüyorum tavsiye edilene de yazdı denileni . hatta psikoloğa gidip doktor olmadığını bilmeyenleri . neyse niye bu kadar büyüdü . gördüğüm bir sorunu bu işin içinde olan biri olarak yazdım ve bitti . alınmıştır mesajım .

ben bir doktor olarak kimin ilaç yazdığını çok iyi biliyorum. zaten psikolog ilaç yazar da demedim tek bir cümlem yok öyle . yanlış ifadelerden bahsettim . yormayın nolur . iyi günler .

öfff adama üzüldüm yeminle.. bir insan bu kadar bunaltılmaz.. ben okurken bunaldım allah müstakbel kocaya yardımcı olsun vala..
kıskançlıkta ve darlamada sınır ötesi..

Sadece psikiyatri de degil yatarak tedavi olmasi gerek.. kadinin elinde imkan olsa dunyada ki disi nufusu kurutacak, ne de olsa herkes sevgilisinin pesinde, herkes onun sevgilisine hasta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…