- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi elifff_____
-
Yani simdi esini nisanlisini kiskananlar medenisiz mi oluyor
tabi ki istisnalar var ama ben dünyada olandan bahsediyorum . 40 yaşında öğrencisi de oluyor ünideki öğretim görevlilerinin . zaten arada saygı vardır . siz takılmış durumdasınız samimi diye. .çok normal algılayamıyorsunuz bence ilişkileri . belki destek alabilirsiniz .Korku dğl huzursuzluk işte
Brz öyle..
Ben ünideki ortamları çok iyi biliyorum zaten lise yada ortaokul olmadığnı da biliyorum merak etmeyin.hoca öğrenci ilişkisi değişen birşey mesela benim bölümümdeki bir hocamda benim gibi düşünen bir bayan asstanda dğl prof. Ve mesafeden yana, bununla beraber öğrencileriyle gereksiz samimiyet kuranlarda var yani bu tamamen değişken birşey.iş arkadaşı çağurmak başka öğrenciyi çağırmak başka bana normal gelmiyo bu
bence doktor değil psikologdur . psikoloğa doktor deniyor ya bu memlekette .Ay doktor da bi acaipmis ne oyle sus belli etme diye bende kullandim ilac 14 yasimda başlamıştım ama bi biraktim bu başladım tekrarladi durdu kiskanclik hastalarinin nasil tedavi oluyor diye netten arastir
Ne farkeder doktor psikologbence doktor değil psikologdur . psikoloğa doktor deniyor ya bu memlekette .
psikolog ilaç yazamaz bitkiseller hariç psikiyatri bölümü yazar o da tıp fakültesini bitirmiş dr ünvanı almış tus ile bölümünü psikiyatri seçmiş insanlardır...bence doktor değil psikologdur . psikoloğa doktor deniyor ya bu memlekette .
aynı şey değiller çünkü . bir sürü fark eder .Ne farkeder doktor psikolog
Bitkisel ilaçlara da halk ilaç yazdı demiyor mu ? ben kendi fikrimi yazdım ve öyle olduğunu düşünüyorum doktor dediği kişinin kurduğu cümleden .psikolog ilaç yazamaz bitkiseller hariç psikiyatri bölümü yazar o da tıp fakültesini bitirmiş dr ünvanı almış tus ile bölümünü psikiyatri seçmiş insanlardır...
emin olun bu farkı gayet iyi biliyorumpsikolog ilaç yazamaz bitkiseller hariç psikiyatri bölümü yazar o da tıp fakültesini bitirmiş dr ünvanı almış tus ile bölümünü psikiyatri seçmiş insanlardır...
onu da yazmaz tavsiye eder sadece.... eğer mesleğini gerçekten yapmayı bilense... neyse konuyu saptırmaya gerek yok... konu sahibi arkadaşın psikologluk değil direk psikiyatri ile tedavi görmesi gerekiyor...Bitkisel ilaçlara da halk ilaç yazdı demiyor mu ? ben kendi fikrimi yazdım ve öyle olduğunu düşünüyorum doktor dediği kişinin kurduğu cümleden .
sizinle tartışmayacağım bir yanlışınızı düzeltmek istedim ilaç yazdığını söylemişsiniz. ilaç yazan bir psikolog tanıyorsanız bunu sağlık bakanlığına şikayet edin lütfen. iyi günler...emin olun bu farkı gayet iyi biliyorum
evet ama direkt psikiyatristle başlamıyorlar . ben size Türkiye'deki gördüğümü yazdım. tavsiye edince ismin yazdığı kağıda da ilaç yazdı deniyor . kaç kez gördüğüm bir durum bu . aynen konu niye buraya geldi ? saptırılmaması gerek .onu da yazmaz tavsiye eder sadece.... eğer mesleğini gerçekten yapmayı bilense... neyse konuyu saptırmaya gerek yok... konu sahibi arkadaşın psikologluk değil direk psikiyatri ile tedavi görmesi gerekiyor...
hanımefendi ilaç yazan psikolog demedim ben . kendi kendinize ithamlarda bulunuyorsunuz ben de bu işin içindeyim . halk yanlış ifade ediyor bunu söylüyorum . evet ben görüyorum tavsiye edilene de yazdı denileni . hatta psikoloğa gidip doktor olmadığını bilmeyenleri . neyse niye bu kadar büyüdü . gördüğüm bir sorunu bu işin içinde olan biri olarak yazdım ve bitti . alınmıştır mesajım .sizinle tartışmayacağım bir yanlışınızı düzeltmek istedim ilaç yazdığını söylemişsiniz. ilaç yazan bir psikolog tanıyorsanız bunu sağlık bakanlığına şikayet edin lütfen. iyi günler...
ben bir doktor olarak kimin ilaç yazdığını çok iyi biliyorum. zaten psikolog ilaç yazar da demedim tek bir cümlem yok öyle . yanlış ifadelerden bahsettim . yormayın nolur . iyi günler .sizinle tartışmayacağım bir yanlışınızı düzeltmek istedim ilaç yazdığını söylemişsiniz. ilaç yazan bir psikolog tanıyorsanız bunu sağlık bakanlığına şikayet edin lütfen. iyi günler...
onu da yazmaz tavsiye eder sadece.... eğer mesleğini gerçekten yapmayı bilense... neyse konuyu saptırmaya gerek yok... konu sahibi arkadaşın psikologluk değil direk psikiyatri ile tedavi görmesi gerekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?