- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
bence doktor değil psikologdur . psikoloğa doktor deniyor ya bu memlekette .
Tşk ederimkusura bakmayın çok bunaltıcı buldum sizi çağırsa ne oluır cagırmasa ne ayrıca aynı ortamda çağırmasa bencede ayıp. sizin özel gününüz tabiki ama herkesin bi avet listesi vardır. mutluluklar dilerim.
Bilmiyorum ne var bilinçaltımda ama tek bildiğim nişanlınads iş düşüyor bu konudahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/abartiyor-muyum-sizce.857083/ bacım bu konuda senin... küçükken seni sevmediler mi? ya da seni hep aşağıladılar mı bacım ne yaptılar? bilinç altında ne var senin? akadmik hayata olan bi gıdım saygımı sıfıra indirdin. ünv yıllarında doçent bi hocam vardı o da evli olmasına rağmen eski sevgilisini takip ederdi, yıllar sonra beni arayıp whatsapp eski mesajları nasıl okunur diye sormuştu. eşinden şüpheleniyormuş :) teytey hep mi böylesiniz acaba siz??? bak seninki artık hastalık ve bu sadece terapi ile geçicek birşey değil. kendine de nişanlına da zehir ediyorsun hayatı... yoğun bir tedavi görmelisin...
Hayırdır sizde mi doktorsnzSadece psikiyatri de degil yatarak tedavi olmasi gerek.. kadinin elinde imkan olsa dunyada ki disi nufusu kurutacak, ne de olsa herkes sevgilisinin pesinde, herkes onun sevgilisine hasta..
Konuya açıklık getireyim ben psikiyatr a gittim
Tşk ederim
Bilmiyorum ne var bilinçaltımda ama tek bildiğim nişanlınads iş düşüyor bu konuda
Hayırdır sizde mi doktorsnz
evt bakıyorum şu an ama ben psikiyatra gittim öyle olsa o tavsiye ederdi zaten ki tüm yük benim üzerimde nişanlımada iş düşüyor yani yatarak tedaviye yok artık diyorum benoffice doğru söylüyor kiskanclik hastalarin yatarak tedavi olması gerekiyor baktinmi netten ben bakacamda nasil paylasacagimi bilmiyorum burda
Yani o zor biraz yatarak tedavi tabi sizde durduk yere kiskanmiyorsunuz ama ilk once hemen belli etmeyin kiskandiginizi eger gercekten sorun yapacak kadar ortada birsey varsa soyleyin yoksa hic soylemeyinevt bakıyorum şu an ama ben psikiyatra gittim öyle olsa o tavsiye ederdi zaten ki tüm yük benim üzerimde nişanlımada iş düşüyor yani yatarak tedaviye yok artık diyorum ben
evt bakıyorum şu an ama ben psikiyatra gittim öyle olsa o tavsiye ederdi zaten ki tüm yük benim üzerimde nişanlımada iş düşüyor yani yatarak tedaviye yok artık diyorum ben
Adım lori dğl elif ve hasta değilim gittiğim doktorum bile bana telaffz etnemişken kimse edemezdoktor olmama gerek yok Lori, senin durumunun 2-3 terapiyle çözülmeyeceğini bilecek kadar iyi tanıyorum artık seni.. neredeyse düğünümüzde çok kız olacak sen gelme skype den canlı olarak katıl diyeceksin.. hadi sen hastasın, sevgilin ne ben onu anlayamadım..
Adım lori dğl elif ve hasta değilim gittiğim doktorum bile bana telaffz etnemişken kimse edemez
Çok kıskançsın yaa Lorena vardı bi o olmayasın sen
eski konularını ve nişanlını da bilen biri olarak bence ikiniz de çok ciddi bir tedavi görmelisiniz. düğünden sonra balayı yerine bir hastaneye gidin bence.evt bakıyorum şu an ama ben psikiyatra gittim öyle olsa o tavsiye ederdi zaten ki tüm yük benim üzerimde nişanlımada iş düşüyor yani yatarak tedaviye yok artık diyorum ben
Samire evli bir insanin şu cümleyi kurmasi ne kadar ironik.Her ne kadar kıskanç olsa bile cok seviyor sevmesi yetmez mi evlenmek icin
Dikkatimde kaçmış demek ki kusura baknayın şimdi cevap veriyimSize bir soru sormustum ama gormediniz sanirim. Nisanliniz kucuk bir bebegi sevse, sadece annesi is arkadasi bir KADIN oldugu icin bebegi sevmesine tepki gosterir misiniz? Evetse neden? Gercekten sadece mantiginizi anlamaya calisiyorum.
Cunku benim kizim sıkca geliyor bolume benimle ve ben kiminle biraksam onunla bulamiyorum herkes cok seviyor kizimi kucaktan kucaga geziyor, dun bahsettigim esi kiskanc olan arkadas da bebekleri cok seviyor cok ilgileniyor kizimla ve ben ilgilenen her arkadasima minnettar kaliyorum. Yukumu hafifletiyorlar. Esi sizin gibi dusundugu icin bir yandan da arkadasim icin cok kotu hissediyorum kendimi.
Emin olun kiskandiginiz kadinlar da tepkinizin farkinda ve cok kotu duruma dusuruyorsunuz onlari da. Ben evli ve de cocukluyum yani ne isim olur baska adamla degil mi? Bazen gidip yuzune boyle demek istiyorum kadinin. Size de boyle bir tepki gelebilir, sasirmayin yani.
Olabilir gerekirse giderim başka bir dr aha evet sen hasta değilsin, sen normalsin biz hastayız.. adam bir dilim daha kek istedi diye, merhaba dedi diye ya da düğüne 2 tane öğrencisini çağıracak diye sinir krizi geçiren sen hasta değilsin.. sen bir doktora daha görün elif, her doktor işinin ehli olamayabiliyor..
Ben o manada demedim bi arkadas neden sizinle evleniyor nisanliniz dedi ondan yazdim oyle nisanlisida goruyordur herhalde kiskancliginiSamire evli bir insanin şu cümleyi kurmasi ne kadar ironik.
Seviyorsun mutlu musun?
Keşke evlilikler sadece sevgi ile yürüseydi...
Önemli olan huzur
o zaten..
Tahmin değil bu yönetimi haberdar ettiğim için dün ben açıkladımCidden?
Diğer yorumları okumadım ama bugun 2 konusunu okumam yetti meslekler üslup falan aynı aklın yolu bir
Tahmin değil bu yönetimi haberdar ettiğim için dün ben açıkladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?