Akşam akşam eşim yine sinirlerimi bozdu

Gece hayatı mı:27:
Geçen sene yazın hocamız bizi Antalya'ya hafta sonu tatile gönderdi eşimle yine tartıştık çantama bikini bile koydurmamıştı. Kayınvalidem 55 yaşında bikini giyiyor lafını bile etmez ben 27 yaşımdayım bana mayo giydiriyor:53:

aynısını sevdiğim bana yapıyor:60::60::60::60::60:
annesi 40 yaşlarında ama bikini giyiyor ben 21 yaşımda etekli mayoya talimim:60:

walla benim eşim gitmek istese arkadaşlarıyla bende izin vermezdim..gitmek isterse ille beraber gidelim derim ben varken niye arkadaşlarıyla gitsin ki:68:

aynı fikirdeyim seninle:29:ben varken neden başkasıyla gitsin:57:

İki gün az bir süreymiş.ama bebeğiniz de küçük yine de. Ben de okulda gezi kolundaydım.çanakkale gezi düzenledim ama kendim gidemedim.kızım 18 aylıktı.Gitmediğim için de pişman değilim.ama sonuçta herkesn kendi hayatı.Eğelnmek bizlerinde hakkı.

boşverin sonuca odaklanın...

böyle durumlarda hemen ağlayıp vazgeçmeyin..
ısrar edin, sakince açıklayın..

Gece hayatı mı:27:
Geçen sene yazın hocamız bizi Antalya'ya hafta sonu tatile gönderdi eşimle yine tartıştık çantama bikini bile koydurmamıştı. Kayınvalidem 55 yaşında bikini giyiyor lafını bile etmez ben 27 yaşımdayım bana mayo giydiriyor:53:

Demek ki bikiniyle fazla çekici buluyor seni, k. validende de kıskanacak birşey göremiyor..:1:
Şaka bir yana, ben yukarıdaki msjı okuyunca şöyle düşündüm. Annesinin bikini giymesini de yıllarca kendi içinde yadırgamış, fakat sesini çıkartamamış, içine atmış, tepki verse bile annesi tarafından önemsenmemiş olabilir. "O halde ben de kendi karımı kontrol ederim, ben ondan sorumluyum" diyerek kendini rahatlatmıştır belki.
Eşini tanımadan yorum yaptığım için mantı kdışı olabilir, sadece aklıma geldi..

Bu arada Kıbrıs'a kesinlikle gitmelisin. Çok matah değil evet, ama denizi güzel, gezecek tarihi yerleri de var. Görülmeye değer buluyorum Kıbrıs'ı.
Ayrıca eğer gidersen, bir dahaki iş gezisi veya organizasyonunda eşin bu kadar tepki vermeyecektir, verdiği tepkinin sonucu etkilemediği ve
senin işinin gereği olan sosyal faaliyetlerden geri kalmayacağını anladığı için.

amaan canım boşver nasıl olsa git demiş, evet baştan ırınkırın etmesi canını sıkmıştır tahmin edebiliyorum ama hiç olmamış kabul et hem biraz dinlenmiş olursun bebekti işti derken yorulmuşsundur

bu arada bu kıskançlıkla ilgili bir erkek arkadaşım şunu demişti; nişanlımı sadece kızkardeşimle gezmeye gönderdiğimde içim rahat, ben onu beğendiğim için erkek gözüyle sanki bütün erkekler nişanlımı beğenecek gibi geliyor kardeşiminde genç kız olduğu aklımdan geçmiyor gibisinden bişeydi ve sanırım erkeklerin %60ında bu düşünce hakim

Bizim de bu ay 3 gün gebzede moral eğitimimiz var eşime söylediğimde ilk tepkisi "beni nereye bırakacaksın" oldu. Aslında "ben napıcam" demek istiyordu. Çokk gülmüştüm. Sanki benim çocuğum da onu birine emanet etmem lazım :1: :1: :1:

Erkekler konu iş dışında sosyal hayat olunca birden rest çekiyorlar. "boşver gitme, ben seni götürürüm, yazın gideriz".........

En gıcık olduğum şey de tartışıp, kavga ettikten sonra iyi git denilmesidir :47: :47: Madem git diyeceksin, ne diye huzursuzluk çıkarıyorsun. Gitme diyorsan da arkasında dur bari...

canım ilk defa oluyorsa normal buluyorum ben eşinin tavrını ama sonuçta ikna olmuş. ben yeni evli olmama rağmen 2 haftalığına staja gitmiştim, hem de ekip çoğunlukla erkekti ama iş için mecburdum, eğimitin bir parçası. devlet git dedi mi gideceksin. :1: sen de zorunlu dersin bi dahakine arıza çıkarmaz.

Bizim de bu ay 3 gün gebzede moral eğitimimiz var eşime söylediğimde ilk tepkisi "beni nereye bırakacaksın" oldu. Aslında "ben napıcam" demek istiyordu. Çokk gülmüştüm. Sanki benim çocuğum da onu birine emanet etmem lazım :1: :1: :1:

Erkekler konu iş dışında sosyal hayat olunca birden rest çekiyorlar. "boşver gitme, ben seni götürürüm, yazın gideriz".........

En gıcık olduğum şey de tartışıp, kavga ettikten sonra iyi git denilmesidir :47: :47: Madem git diyeceksin, ne diye huzursuzluk çıkarıyorsun. Gitme diyorsan da arkasında dur bari...

aa Gebze mi ben de bir kaç kere gittim belki aynı yere gitmişizdir. Benim sinir olduğum bu madem izin vereceksin bu kadar tantanaya ne gerek var.:26:

canım ilk defa oluyorsa normal buluyorum ben eşinin tavrını ama sonuçta ikna olmuş. ben yeni evli olmama rağmen 2 haftalığına staja gitmiştim, hem de ekip çoğunlukla erkekti ama iş için mecburdum, eğimitin bir parçası. devlet git dedi mi gideceksin. :1: sen de zorunlu dersin bi dahakine arıza çıkarmaz.

Canım bu iş değil ki adamlar gelin Kıbrıs'ı gezdirelim diyorlar. Böyle fırsat her zaman olmaz ki. Mardin'de bir üniversiteden davet geldi inşallah oraya da gideceğiz tabi akşam bundan bahsetmedim şok geçirmesin:1:

Demek ki bikiniyle fazla çekici buluyor seni, k. validende de kıskanacak birşey göremiyor..:1:
Şaka bir yana, ben yukarıdaki msjı okuyunca şöyle düşündüm. Annesinin bikini giymesini de yıllarca kendi içinde yadırgamış, fakat sesini çıkartamamış, içine atmış, tepki verse bile annesi tarafından önemsenmemiş olabilir. "O halde ben de kendi karımı kontrol ederim, ben ondan sorumluyum" diyerek kendini rahatlatmıştır belki.
Eşini tanımadan yorum yaptığım için mantı kdışı olabilir, sadece aklıma geldi..

Bu arada Kıbrıs'a kesinlikle gitmelisin. Çok matah değil evet, ama denizi güzel, gezecek tarihi yerleri de var. Görülmeye değer buluyorum Kıbrıs'ı.
Ayrıca eğer gidersen, bir dahaki iş gezisi veya organizasyonunda eşin bu kadar tepki vermeyecektir, verdiği tepkinin sonucu etkilemediği ve
senin işinin gereği olan sosyal faaliyetlerden geri kalmayacağını anladığı için.

Olabilir canım annesine bir şey demez ama şöyle de bir durum var kayınvalidem oğlundan çekinir yani eşim sinirlenince anne falan dinlemez lafı yapıştırıverir o yüzden kayınvalidem hep bana oğlumu idare et sinirli der. Öyle her şeyi oğluyla oturup konuşamaz mesela abisi var o hiç öyle değil tam tersi rahat biri.

Benim eşim iş için yollar ama gezi için yollamaz.Hem de kız kıza aslaaaa

Zaten eşim erkek erkeğe kıbrısa gidicez gezicez dese ben de mırın kırın ederim.
Ne işi var erkek erkeğe.Arkadaşların kim?Tanıyomuyum?
Ne üniversitesi ne gezisi?Kimler aracı oluyo?Amaç ne?Zaten o da bu sorulardan sonra gitmekten vazgeçer :1:
Bi bayanı göndermek daha zor.Başına gelebilecekleri düşünebilir.
Tamam gezin ama beraber gezin yani.

aa Gebze mi ben de bir kaç kere gittim belki aynı yere gitmişizdir. Benim sinir olduğum bu madem izin vereceksin bu kadar tantanaya ne gerek var.:26:

Tübitak ın tesisleri var ya Tüside di galiba adı. Oraya gidicez.

Hır çıkarmadan hicbirseye tamam demezler. İlla bi kıllık yapıcaklar :1:

Benim eşim iş için yollar ama gezi için yollamaz.Hem de kız kıza aslaaaa

Zaten eşim erkek erkeğe kıbrısa gidicez gezicez dese ben de mırın kırın ederim.
Ne işi var erkek erkeğe.Arkadaşların kim?Tanıyomuyum?
Ne üniversitesi ne gezisi?Kimler aracı oluyo?Amaç ne?Zaten o da bu sorulardan sonra gitmekten vazgeçer :1:
Bi bayanı göndermek daha zor.Başına gelebilecekleri düşünebilir.
Tamam gezin ama beraber gezin yani.

canım o beraber gezinler hayal oluyo bi süre sonra ben üni deyken o zaman sevgiliydik daha nişanlımla aiesecin bi sınavı var onu kazanmıştım yurt dışına 1 aylık yolluyorlardı allem etti kallem etti kandırdı beni ben götürürüm seni diye yok anacım 3 sene geçti üstünden bari dedim balayı için yurt dışına gidelim ayyy kim uğraşcak vizeylee diyor şimdide kendileri :34: iş güç derken böyle fırsatlar zor çıkar karşına dranascım hazır gelmiş fırsat ayağına gez eğlen gönlünce :64::64:

Git valla oh ne güzel.Hep erkeklermi çıkıcak böyle tatillere.Benim yerimede keyfini çıkar: )

canım o beraber gezinler hayal oluyo bi süre sonra ben üni deyken o zaman sevgiliydik daha nişanlımla aiesecin bi sınavı var onu kazanmıştım yurt dışına 1 aylık yolluyorlardı allem etti kallem etti kandırdı beni ben götürürüm seni diye yok anacım 3 sene geçti üstünden bari dedim balayı için yurt dışına gidelim ayyy kim uğraşcak vizeylee diyor şimdide kendileri :34: iş güç derken böyle fırsatlar zor çıkar karşına dranascım hazır gelmiş fırsat ayağına gez eğlen gönlünce :64::64:

Eşim de sözde yurtdışına giderim ayakları yapıyo.Sonra zaman geçiyo diyo ki"memleketimi gezmeden yurtdışına çıkmam" :27:

Alem bunlar!!!

canım gıt tabıkı ya
annende bakıyor cocuga ıste ne varkı bunda
ah su erkekler ya
once ınsanın hevesını kırarlar sonrada gıt barı derlerr..

ıste o yuzden evlendıgımden berı esıme sadece gıdecegım yerlerı haber verdım ızın almadım
almamda ıs ıcın yada gezme ıcın zaten gıdelecek yerlere beraber gıdıyoruz

Şekerim umrunda olmasın taviz tavizleri doğurur.Benim eşimde beni iş yemeğine göndermek istemezdi.Üstelik zorunlu yemek bunlar toplantı vs...Buna bile yani gitmemi istemezdi hiç umursamazdım..saçma kıskançlık bunlar çoğunluğa ayak uydurmak durumundasın eşine göre insanların arasından tek gelmeyen kişi olarak sivrilmenmi gerekiyor..hayret bişey yaa...

canım gıt tabıkı ya
annende bakıyor cocuga ıste ne varkı bunda
ah su erkekler ya
once ınsanın hevesını kırarlar sonrada gıt barı derlerr..

ıste o yuzden evlendıgımden berı esıme sadece gıdecegım yerlerı haber verdım ızın almadım
almamda ıs ıcın yada gezme ıcın zaten gıdelecek yerlere beraber gıdıyoruz

Aynen öyle sonradan git bari demesi sinirimi bozuyor kadın olmak nasıl birşey anlamadım bekarken anne babadan izinsiz bir yere gidemezsin evlenirsin kocandan izinsiz yapamazsın gerçekten sinir bozucu bir durum. Her ne kadar erkek de izin alıp yapsa bile kadın daha geri planda neyse zaten gideceğim ister kızsın ister küssün:51:

Ben bir kurumun özel kalem müdürlüğünde çalışıyorum. Kıbrıs'ta bir üniversiteden bize davet geldi yani davet eden adamlar yer rezervasyonumuzdan uçak biletimize kadar herşeyi yapmışlar. Kıbrısı gezmemizim için yanımıza bir rehberde veriyorlarmış. Özel kalemde beş kişi çalışıyoruz. Beş bayan gideceğiz bende eşimle konuştum her zamanki gibi tartıştık gitmemi istemiyor oysa sadece iki günlüğüne gideceğiz hafta sonu zaten eşim dershanede çalışıyor eve geç geliyor. Hani evde olsa vakit geçirsek öyle bir durumda söz konusu değil. Annem de git değişiklik olur hafta sonu ben çocuğa bakarım dedi 18 aylık bir kızım var. Ağladım eşim sonra iyi git falan yaptı ama içimdeki o hevesi öldürdükten sonra izin vermesine sinir oluyorum. Böyle yaparak ne geçiyor acaba eline...Hep böyle yapıyor artık çocuk gibi bu tarz şeyleri tartışmaktan bıktım.

Valla sen bilirsin ama bir kere esin gönul etmemis...gonulsuz as ya karin agritir ya bas demis buyuklerimiz...esinle aranda problem cikartmayacaksa bu kibrisa gitmen guzel git ...ama erkeklerin sagi solu belli olmadigindan eger problem cikacagini dusunuyorsan bence esinin sözunden cikma...

Back
X