Akşam akşam eşim yine sinirlerimi bozdu

Valla sen bilirsin ama bir kere esin gönul etmemis...gonulsuz as ya karin agritir ya bas demis buyuklerimiz...esinle aranda problem cikartmayacaksa bu kibrisa gitmen guzel git ...ama erkeklerin sagi solu belli olmadigindan eger problem cikacagini dusunuyorsan bence esinin sözunden cikma...

Eşin sözünden çıkma kelimesi bile insanı çileden çıkarabilir . :1:

Son düzenleme:
aslında doğrusunu söylemek gerekirse benim eşim de olsa gitmemi istemezdi.ben böyle şeylere alıştım benim eşim biraz kıskançtır.bu yüzden bana çok garip gelmedi.bence çok takılma istememesi çok da kötü birşey değil.

neresi iyi ???

Eşin izin vermemek de haklı
Ben de olsam eşimi göndermem gibi mesajları heralde espri olsun diye yazdınız. Bu derece bağlılık bana saçma geliyor. Niye gönüllü olarak eşlerinize boyun eğiyorsunuz ki ve bundan mutlu oluyorsunuz anlam veremedim. Ayrıca bu tür yasakları aileniz koysa hoşunuza gitmez ama erkeğiniz bu tür yasakları koyduğunda beni seviyor, kıskanıyor diye mutlu oluyorsunuz.

Ah dranas'cım.. :)
Siz daha birkac hafta önce esinizle yeniden barısmamısmıydınız?
kk'da konunuz vardı hatta. burada herkez sızın barısma haberınızı beklıyordu..

Ne desem bilemedim simdi. İs yerindeki diger calısma arkadaslarım da gideceklerse Kıbrıs'a, bende giderdim ne yalan soyleyeyim.. :61:

Eşin izin vermemek de haklı
Ben de olsam eşimi göndermem gibi mesajları heralde espri olsun diye yazdınız. Bu derece bağlılık bana saçma geliyor. Niye gönüllü olarak eşlerinize boyun eğiyorsunuz ki ve bundan mutlu oluyorsunuz anlam veremedim. Ayrıca bu tür yasakları aileniz koysa hoşunuza gitmez ama erkeğiniz bu tür yasakları koyduğunda beni seviyor, kıskanıyor diye mutlu oluyorsunuz.

Tan duygularıma tercüman oldun. Böyle düşünen kadınlara cidden şaşırıyorum.
Ben eşim gidecek olursa tabi ki izin veririm. Mesela yaz tatilerinde iki hafta birlikte tatil yaparız eşim yazın iki ay evde ben ona arkadaşlarınla tatile çık derim her yıl erkek erkeğe tatile giderler. Ben de ailemin yanına tatil amaçlı götürüp bıraktığı olur. Bunlar evlilikte olması gereken şeyler ve bence bu evliliği daha sağlıklı hale getirir.
Bu arada Tan nerdesin msn hiç online değilsin burası yeri değil ama Alp ile ilgili bir gelişme var mı?

Ah dranas'cım.. :)
Siz daha birkac hafta önce esinizle yeniden barısmamısmıydınız?
kk'da konunuz vardı hatta. burada herkez sızın barısma haberınızı beklıyordu..

Ne desem bilemedim simdi. İs yerindeki diger calısma arkadaslarım da gideceklerse Kıbrıs'a, bende giderdim ne yalan soyleyeyim.. :61:

Valla canım ben de dayanamam gitmezsem acayip mutsuz olurum. Bak şu saat eşim evde yok arkadaşıyla bilardoya gitti. Gezmek onun kadar benim de hakkım:24:

Gidin evlenince hiç sosyal hayatınız olmayacak mı,oda ayda yılda bir denk gelmiş erkekler çocuk gibi kadınsız olamıyorlar!

Dranas çok yoğunum eve gelip sadece yatıp uyuyorum. Maalesef herşey aynı tas aynı hamam. Birde bu aralar 20lik dişlerimle uğraşıyorum o da ayrrı bir komedi bir ara msnden yazarım.

canım böyle yapması iyi birşey demedim.bende böyle kıskançlıklara bayılmıyorum.ama en azından çok moral bozacak,insanın gezmesini zehir edecek kadar kötü değil demek istedim.illa gitmiyeceksin diyeşart koşmamışki eşine.önce istememiş sonradan razı olmuş.bi anlık istemeyebilir.biz bayanlar da eşimiz arkadaşlarıyla bir yere gitmek istediğinde karşı çıkabiliyoruz.ama huzursuzluk çıkarıp kıskançlık krizlerine girmek olmaz tabi

Back
X