Cocuk guvende mi emin misiniz?Bir sürü sıkıntım var ,içim daralıyor konuşacak kimsem yok ,eşim sabah işten çıktı saat gece 1 olmuş hala haber yok .telefonlarima bile bakmadı .hiç bir sorun yok aramızda ,eşim oldukça rahat biri geç gelirdi ama bu kadar değil çocuğuda kaynanama bırakmış ortada yok sinirim çok bozuk
Çocuk güvende ,5 yaşında .eşim normal değil. sinirlerim bozuk .ben çalışıyorum .nöbetten çıktım sabahta eğitimim vardı .beni almaya gel dedim .bir arkadaşla bulusacam biraz geç gelirim dedi tamam dedim .akşam 9 dan beri telefonlara cevap vermedi . Saydım sayistirdim vatsaptan yazdım .Şimdi arıyor ben kapattim bu sefer .çok kotu kavga edeceğim sinirden patlamak üzereyim.Cocuk guvende mi emin misiniz?
Niye size degilde kaynananiza birakti? Kac yasinda?
Bi arkadaş, telefonlara cevap vermeme,habersiz çocuğu bırakma ,tmm is anlaşıldı inşallah tez zman da yakalarsınız.akilli olun kavga vs edip durmayın kenara çekilik herşeyi gizliden öğrenin telefonları vs kurcalyinÇocuk güvende ,5 yaşında .eşim normal değil. sinirlerim bozuk .ben çalışıyorum .nöbetten çıktım sabahta eğitimim vardı .beni almaya gel dedim .bir arkadaşla bulusacam biraz geç gelirim dedi tamam dedim .akşam 9 dan beri telefonlara cevap vermedi . Saydım sayistirdim vatsaptan yazdım .Şimdi arıyor ben kapattim bu sefer .çok kotu kavga edeceğim sinirden patlamak üzereyim.
Çocuk güvende ,5 yaşında .eşim normal değil. sinirlerim bozuk .ben çalışıyorum .nöbetten çıktım sabahta eğitimim vardı .beni almaya gel dedim .bir arkadaşla bulusacam biraz geç gelirim dedi tamam dedim .akşam 9 dan beri telefonlara cevap vermedi . Saydım sayistirdim vatsaptan yazdım .Şimdi arıyor ben kapattim bu sefer .çok kotu kavga edeceğim sinirden patlamak üzereyim.
Ben sabah nöbetten çıktım kaynanamla benim evim uzak araba eşimde ikimizde nöbetten çıktık kızım önceki gün kayinvalidemdeydi .bugün sabah eğitimim vardı 12 de beni almasını söyledim .arkadaşımla buluşacağim dedi .bende tamam dedim bu kadar sorumsuzluk yapacağını düşünmedim çocuğu alıp gelmesi lazımdı çoktan .Tartıştınız mı, arkadaşlara katılıyorum çocuk bu saatte neden başkasında
Keşke aldatsa siktir ederim .yok ama aldatmiyor .benim kocam erkek sevdalısı .normalde de yapıyor böyle bu kadar geç kalmıyor ,çocuk varken özellikle daha erken geliyor .bıktım sorumsuzlugundanBi arkadaş, telefonlara cevap vermeme,habersiz çocuğu bırakma ,tmm is anlaşıldı inşallah tez zman da yakalarsınız.akilli olun kavga vs edip durmayın kenara çekilik herşeyi gizliden öğrenin telefonları vs kurcalyin
Arabayı size versin o zaman hem sorumsuz hem rahatına düşkün, taksiye binip çocuğu alıp gelseydiniz keşkeBen sabah nöbetten çıktım kaynanamla benim evim uzak araba eşimde ikimizde nöbetten çıktık kızım önceki gün kayinvalidemdeydi .bugün sabah eğitimim vardı 12 de beni almasını söyledim .arkadaşımla buluşacağim dedi .bende tamam dedim bu kadar sorumsuzluk yapacağını düşünmedim çocuğu alıp gelmesi lazımdı çoktan .
Maddi olarak o kadar iyi durumda değiliz şu ara .kendimi duzelttigimde araba alacağım ,nöbetten çıktım yorgundum .yakında değil uzakta . otobüsle gitsem çocuk rezil olacak taşıt tutması var .Arabayı size versin o zaman hem sorumsuz hem rahatına düşkün, taksiye binip çocuğu alıp gelseydiniz keşke
Arabayı kardesiyle aldılar .o yüzden alamam ben de bıktım inanın . boşanma davası açtım 4 yıl ayriydim .4 yıl köpek gibi peşimde kostu .barıştım yine aynı .bırakmadı yapıştı .korktu başkasıyla evlenirim diye .Arabayı size versin o zaman hem sorumsuz hem rahatına düşkün, taksiye binip çocuğu alıp gelseydiniz keşke
Böyle bunlar ama değişmezde boşuna yine birleşip canınızı sıkmışsınız o yola çıkıldı mı dönüşler pek umut verici olmuyorArabayı kardesiyle aldılar .o yüzden alamam ben de bıktım inanın . boşanma davası açtım 4 yıl ayriydim .4 yıl köpek gibi peşimde kostu .barıştım yine aynı .bırakmadı yapıştı .korktu başkasıyla evlenirim diye .
Yok ya bilerek açmıyor soylenecegim diye arkadaşları varya yanındaHaber yok derken? Hiç konuşmadınız mı? Ciddi bir durum olabilir şahsen sinirlenmez endişelenirdim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?