o ihtimal daha da çok korkutuyor beni işteİşin kötüsü ailemin haberi var geleceklerinden, şimdi diyemem de erteleyelim diye..
Dersin canım neden diyemeyesin ki. Allah korusun benim dediğim gibi birşey olursa o zaman nasıl diyeceksin. Bunu diyemezsen sözlendikten sonra hiç diyemezsin. Bir iki gün mühlet ver sen. Belki de öylesine demiştir monoton filan diye. Daha sonrası aynı tavırları sergilemeye devam ederse açık açık sor. Beni istemeye gelecektiniz; ne oldu tereddütlerin mi var ilişkimiz hakkında diye. Ciddi misin benimle diye sor canım.
Ne yapmamız lazım dedim? bilmiyorum dedi o da. Her şeyi burcunun bilmesi lazım zaten
ya iyide fedakarlık tek taraflı olmaz.. olursa bi taraf pasif kalır hep diğerinden bekler.. bence tabii.. ikinizde çözüm bulmaya çalışın neden birtek sen endişelisin o da endişe etmeli seni seviyorsa..
Aslında iyiyken çok iyiyiz de en ufak bir tartışmada karamsar oluyor.. Ailesi çok sorunlu ve kavga, şiddet, tartışma ne ararsan var tartışınca kaldıramıyor çok acayip tepkiler veriyor.. Ailesinin bu durumu karşısında psikolojisi bozuk anlıyorum onu o yüzden hep yapıcı olmaya çalışıyorum..
erkek arkadaşınız başka çiçekleride koklamak istiyor sıkılmış artık bence
hımm.. anladım ama sürekli bişey olunca ben düzeltmeliyim, ben bu ilişkiyi ayağa kaldırmalıyım modunda olma bence.. beraber çabalayın.. bir de istemeye geleceklerdi nolacak şimdi diye korkma ya ne olabilir ki en fazla hayırlısını iste Allahtan en önemlisi bu..
Kızlar aradan 2 hafta geçti ve bu 2 hafta içinde o kadar uzun yollar katettik ki.. Her şeyi konuştuk, çözdük.. Artık her şey eskisi gibi.. Ben mutlu olduğumda, benim mutluluğumdan gözlerinin içi gülüyor.. yakın zamanda istemeye geliyorlar yazarım sanırımUmarım sonsuza dek böyle mutlu oluruz.. Allah'ım hepimize mutluluk, huzur ve sağlık dolu bir ömür versin.. Hepimiz mutlu olmayı fazlası ile hakediyoruz.. İyi ki varsınız kızlar..
Kızlar aradan 2 hafta geçti ve bu 2 hafta içinde o kadar uzun yollar katettik ki.. Her şeyi konuştuk, çözdük.. Artık her şey eskisi gibi.. Ben mutlu olduğumda, benim mutluluğumdan gözlerinin içi gülüyor.. yakın zamanda istemeye geliyorlar yazarım sanırımUmarım sonsuza dek böyle mutlu oluruz.. Allah'ım hepimize mutluluk, huzur ve sağlık dolu bir ömür versin.. Hepimiz mutlu olmayı fazlası ile hakediyoruz.. İyi ki varsınız kızlar..
ne yaptın canım
nasıl döndünüz eski halinize ?
Öncelikle açık açık söyledim bana böyle uzak duracaksan bu şekilde bir ilişki istemiyorum ya yanımda olduğunu hissettir ya da böyle olacaksa hiç olmasın, ama benim istediğim sensin dedim.. Birazcık mızmızlandım ama ağladım azıcık hiç dayanamaz.. Öyle olunca anladı durumun ciddi olduğunu, kafasındaki ampule elektrik gitti yandı sanırım
Sonra ki günlerde çok üstüne düşmedim, ufak tefek şeyleri hiç sorun etmedim, onun tepki vereceği konulardan hiç açmadım, o daha çok arayıp sormaya ilgilenmeye başladı..
Haftasonuna kadar bu şekilde devam etti, haftasonu buluşunca, şeker kız kendi modunda takıldım, onun hoşlandığı şeyleri yaptık birlikte (mesela birlikte playstation oynamaya gittik, arkadaşlarıyla okey oynadık ki okeyden hiç anlamam, yemek tercihini ona bıraktım, birde ben tektaş istiyordum şuanda maddi açıdan sıkışık, beni eve bırakırken; sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman alırsın dedim çok hoşuna gitti..)
Sonra aradan 1 hafta daha geçti, isteme için birlikte elbise aldık, ortalama bir tarih belirledik, çok güzel bir gün geçirdik.. Şimdi çok ilgili ve gelecekle ilgili çok güzel hayalleri, planları var ve bana anlatıyor, çok şükür her şey çok güzel..
Böyle geçti işte canım bu süreç..
çook güzel :129:
durumu tamamen degiştirmişsin çok süper olmus yaacok başarılısın
hep böyle devam eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?