Aksam aksam sinirlerjm zıpladı.

E siz zaten böyle bir konu açmamış mıydınız? Bayramın 2. günü akrabalarıyla mı ne gitmek istiyor diye. Hatta size çocuğu da gönderin babasıyla, kuzenlerini falan görsün denmişti.

Belki doğrusu odur ama ben böyle özel günlerde biarada olmayı doğru buluyorum

Yok birlikte gidecektik baska maddi sıkıntılar çıkınca ertelemistik.
Tek başına gidince maddi olarak sıkılmıyor muymus, bu noktada hak verdim o zaman sana

Çocugu bırakmak falan bahane sadece sen de biliyorsun bunu kullanma, "biz bayramda yalnız mı kalacağız" falan desen daha inandırıcı olur

Daha inandırıcı olması gereken nedir?Evet çocuğunu bırakıp gitmesi çok saçma.

keşke kocam , canım sen ve cocuklar bu bayram evde kalın ben gidip 2-3 kalcam dese, bayram ederdim
arkasından teneke bile çalardım ammaaa nerde ...

başka bi şeye kızmış ve bunu büyütüyorsunuz bence ...

keşke kocam , canım sen ve cocuklar bu bayram evde kalın ben gidip 2-3 kalcam dese, bayram ederdim
arkasından teneke bile çalardım ammaaa nerde ...

başka bi şeye kızmış ve bunu büyütüyorsunuz bence ...
Yok başka bir şey yaşanmadı bu köy saçmalığı canimi sıkıyor. Bayramda insna ailesiyle yanana mutlu olur köyü buna tercih etmesi beni sevmediğini düşündürüyor bana

Ailesi burda orfa anane dede falan var .Benim canımı sıkan çocuğunu bayramda bırakıp gidebimeyi dusunmesi
Çocuğunu her Allahını günü görüyor zaten ama annenesini ve dedesini bi bayramlarda görme şansı var. Ve siz bu şansı da onun elinden almak istiyorsunuz. Hep beraber gitmek maddi olarak sizi sıkıntıya sokacaksa bırakın eşiniz gitsin. Sonuçta dedesi nenesi bugün var yarın yok. Allah etmesin yarın bir gün ölürlerse çok vicdan azabı çeker gitmediği için. 4 gün değil de 2 gün gidip kalsın en azından. Bunu da çok görmeyin eşinize. Sonuçta karıya kıza ya da tatile gitmeyecek. Siz de ilerde anneanne ya da babanne olursanız anlarsiniz.

Yok başka bir şey yaşanmadı bu köy saçmalığı canimi sıkıyor. Bayramda insna ailesiyle yanana mutlu olur köyü buna tercih etmesi beni sevmediğini düşündürüyor bana
Yok artık ya, sizle zaten her gün bir arada değil mi bu adam. Yani sonuçta sizin için her gün bayram biteliginde aslında. Ama köye başka bi gün gitme şansı var mı? Ömrü boyunca hiç gitmesin istiyorsunuz. Bayramda gitmeyecek de ne zaman gidecek Allah aşkına

Kocama bunları gösterip benim kiymetimi daha çok bilmesini sağlamak istiyorum. Ne kadinlar var ya sanki koca değil köle

Hayatı bu kadar zorlaştırmak neden acaba. Niye gitmek istiyor biliyor musunuz? Sordunuz mu? Evlendik diye kimsenin kölesi olmadık ya. Eşiniz de çocuğu size birakip bayram planı yapabilir, belki çocuğu da götürmeyi teklif edecek siz kendinize vakit ayiracaksiniz, başka zaman siz çıkarsınız bir planınız olur.

Ha kocaniza guvenmiyorsunuzdur, evlilik dinamikleriniz buna asla uygun değildir birşey diyemem. Sinir zıplatacak birşey gibi gelmedi.

Kocama bunları gösterip benim kiymetimi daha çok bilmesini sağlamak istiyorum. Ne kadinlar var ya sanki koca değil köle
Okumadan ben de köle mi demiştim evet ya canımız kocalarimiz kiymetimizi bir kat daha çok bilsin güven meselesidir belki de ya. Evin içini bilemiyoruz ki.

nağğğğlakası var,
benim kocam köy aşığı, orda huzur buluyor
elinden gelse köye tayin çıkarak o derece.

biz her ay gidiyoruz en uzun gitmediğimiz 6-7 haftadır

bence kocana özel alan tanımalısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…