- 18 Ağustos 2009
- 5.461
- 4.509
- 698
Bu kadının canı yok mu ayol? Oda tatil yapmak ister, ailesini görmek ister. Beraber hareket etmek ister, tek başına keyif aldığı planı yapmak evlilik değil bence.. benim de eşim çok seviyor memleketini tek git diyorum küçük bi yer gittiğinde herkes beni soruyor.. mecbur kalıyorum gitmeye gittiğimde de inanılmaz sıkılıyorum:) yani her evde olanı insanın kendisi bilir. Adamı salın diyeceğinize bu kadın ne hissediyor da bunu sormuş demek lazım. Bi yandan da artık kendi çekirdek ailesi var, ön planda onları tutacak akrabalarnı değil.Çünkü bir tek bayramda oradaki akrabalarını görebiliyorlar Bunu da çok görmeyin ya yazık..
Değil kardeşim değil,bu bayram da böyle olsun deyin. Her bayram istemiyorsa ne var bunda.Çocuk da çocuk,ben de ben; hiç özleşmek istemez mi insan kocasıyla.Daha inandırıcı olması gereken nedir?Evet çocuğunu bırakıp gitmesi çok saçma.
Cocuk yapabilir ama anne baba sırf kendi zevkleri için çocuğu bayramda annesiz babasız birakmamali ben mi çok saçma düşünüyorum bilmiyorum. Başka fikirlerede açığım ama bana bu durum normal gelmiyor hadi yıllık izinde gider tek başına tamam ama bayramda incelik çekirdek ailendirDeğil kardeşim değil,bu bayram da böyle olsun deyin. Her bayram istemiyorsa ne var bunda.Çocuk da çocuk,ben de ben; hiç özleşmek istemez mi insan kocasıyla.
O çocuk yarın sizsiz çok bayram yapacak emin olun.
Valla benimki gidiyo hemde 1 hafyaliginaİyi akşamlar kızlar. Az önce türünün son örneği kocam ağzında bi şeyler gevelemeye başladı. Bayramda dört gün koye gitsem olur mu? Olmaz dedim.bi insan cocugunu neden bayramda tek bırakıp koye gitmek ister.ya beni geçtim çocuğuna bunu yapmaya hakkı var mı haksız mıyım
Bi yandan iyide geliyor kafa dinlenir ama genede gitmesinValla benimki gidiyo hemde 1 hafyaliginaoda fransada bizi tek birekip 2 cocukla gidiyo hiç dert etmedim sahsen
kocam bayramı ailesiyle geçirecek ben de kendi ailemle geçireceğim, bu teklif ondan geldi, valla çok sevindimİyi akşamlar kızlar. Az önce türünün son örneği kocam ağzında bi şeyler gevelemeye başladı. Bayramda dört gün koye gitsem olur mu? Olmaz dedim.bi insan cocugunu neden bayramda tek bırakıp koye gitmek ister.ya beni geçtim çocuğuna bunu yapmaya hakkı var mı haksız mıyım
Görümce yok digerlerinide sevmiyorum galiba bilmiyorum. Zaten memlekette anane dede var. Kv kp burdalarkocam bayramı ailesiyle geçirecek ben de kendi ailemle geçireceğim, bu teklif ondan geldi, valla çok sevindimçocuğumuz da benimle olacak. sen nasılsa annemlerde kalmak istemiyorsun zorlanmayalım dedi.
siz kv kp görümce falan çok mu seviyorsunuz?
Kafa dinlemek istemiyorum ekşin yok aksiyon yok olmuyorKafa dinle ohh miss
Çocuk dediğiniz henüz birkaç aylık bebek değil miydi, yanlış mı hatırlıyorum? Bayramda köye onsuz gitse ne olur ki? Çocukla da mı takım bu adamDaha inandırıcı olması gereken nedir?Evet çocuğunu bırakıp gitmesi çok saçma.
Olmaz onlar bir takım.Olayı çocuğunu bayramda bırakıp gitmeyi nasıl düşünür gibi dramatik bir noktaya getirmenizi ne gerek var? Bazen öyle de olabilir. Siz istemezsiniz ayrı ama sürekli çocuk üzerinden çıkarım yapmaya gerek yok.
Tam bunu yazmaya geliyordum köydeki yatağımda yatarkenBu kocaların köy sevdası nedir bi türlü anlam veremiyorum
Şafak kaç bacım Allah kurtarsınTam bunu yazmaya geliyordum köydeki yatağımda yatarken
Aghhzggsgvejdkkkdhcggx ya siz beni öldürecek misiniz hahahhahhaBayrama insan olarak mı sığır olarak mı katılıyor burası önemli, şuna ikna oldum ki burdaki kocaların çoğu öküz bayramda kesilmelik
Ben de öyle bayramlar mutlu olmak için ama bırakın mutlu olmayı mutsuz ediyorlarBayramlardan nefret ediyorum..
neden taksit taksit anlatıyorsunuz.Evet o plan vardı. Bu da yeni cikti
çocuk üzerinden bu kadar drama yapmaya gerek yok ki . kore savaşına gitmiyor hepi topu köyüne gidiyor. çok olmaz birşeyse sizin için siz de gidin eşinizle.Cocuk yapabilir ama anne baba sırf kendi zevkleri için çocuğu bayramda annesiz babasız birakmamali ben mi çok saçma düşünüyorum bilmiyorum. Başka fikirlerede açığım ama bana bu durum normal gelmiyor hadi yıllık izinde gider tek başına tamam ama bayramda incelik çekirdek ailendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?