- 7 Aralık 2018
- 7.375
- 18.995
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
bazı insanlar gece kuşu akşamin sakinligini seviyorlar sanirim
Aslında karşımdaki kişinin yapısını göz ardı edersem önceki ilişkilerimde mesela buna takılmazdım çünkü akşam geç giremem deyince garipsemeleri normal gelirdi ama bu kişinin ailesi muhafazakar buna rağmen bana anlayışsız davranması garibime gitti. Bir de ilişki başlasa misal hep akşam mı buluşacağız? İlla gündüz çıkmam da çıkmam garip geldi yoksa öyle denk gelir öyle olur hiç dikkatimi bile çekmez. Tabii ki cinsiyetçilik olarak söylemiyorum ama başlarda biraz kadına ayak uydurmak daha münasip değil midir? Gündüzleri çalışsa yine anlayacağım ama ısrarı gerektirecek hiçbir şeyi yok keyfi dışındaIlk randevularda gec saatte bulusulmuyor mu?
Ciddi soruyorum yani hic takilmayi aklima getirmedigim bir konuydu bu. Yeri geldi daha ilk buluşma icin aksam 9da gorustugum oldu.
Ben de gunduz buluşmayı pek tercih etmiyorum. Aksam daha rahat vakit geciyor, gunduz o kadar akmiyor sanki ozel bir etkinlik, aktivite yoksa.
Ama sizi ailenize karsi zor durumda birakacaksa kabul etmeyin.
Bu olay ozelinde soylemedim, zaten dedigim gibi sizi zor durumda bırakıyorsa kabul etmeyin.Aslında karşımdaki kişinin yapısını göz ardı edersem önceki ilişkilerimde mesela buna takılmazdım çünkü akşam geç giremem deyince garipsemeleri normal gelirdi ama bu kişinin ailesi muhafazakar buna rağmen bana anlayışsız davranması garibime gitti. Bir de ilişki başlasa misal hep akşam mı buluşacağız? İlla gündüz çıkmam da çıkmam garip geldi yoksa öyle denk gelir öyle olur hiç dikkatimi bile çekmez. Tabii ki cinsiyetçilik olarak söylemiyorum ama başlarda biraz kadına ayak uydurmak daha münasip değil midir? Gündüzleri çalışsa yine anlayacağım ama ısrarı gerektirecek hiçbir şeyi yok keyfi dışında
Günduz ıslerı vardır.Sizınde akşam cıkmanız sıkıntıysa ısrarı çok saçma.Her seyın başı anlayış.İyi günler hanımlar bir flörtüm var çocukluktan beri tanışıyoruz fakat yeni yakınlaştık. Ailesi muhafazakar gibi kendisi de iyi biri ama gündüz dışarı çıkmaktan hoşlanmıyorum zorunda olmadıkça pek çıkmam akşam buluşalım diyor sürekli. Akşam çıksam bile geç giremem falan diyorum o da sorun değil arabayla seni evine bırakırım diyor. Akşam 9-12 gibi bahsettiği saatler. Şakayla karışık sordum hayırdır sevgilin mi var birinden mi saklanıyorsun diye o da sevgilim olsa neden seninle görüşeyim umarım şaka yapıyorsundur falan dedi. Wp de benimle konuştuğu saatler dışında çevrimiçi de olmuyor ama eski futbolcu olduğu için instasında çok kız var fakat aktif fotoğraf paylaşan biri değil 4-5 fotosu var onlar da 2017 den kalma. Çok güvendiğim 2 kız arkadaşım da tanıyor bu kişiyi iyi biridir dediler. Ama bu sürekli akşam buluşmak istemesi canımı sıkıyor gece geç giremem prensibim bu yönde dememe rağmen ısrar ediyor. Sizce altında bir şey olabilir mi? Akşam buluşmam uygun olur mu?
İşi yok bildiğim kadarıyla tamamen keyfiGünduz ıslerı vardır.Sizınde akşam cıkmanız sıkıntıysa ısrarı çok saçma.Her seyın başı anlayış.
Ben de öyleyimdir zaten 3-4 aylık ilişki olsa okey ama daha flört dönemindeyiz biraz da düşünmesi gerekmez mi böyle bir konuda ısrarın yanlış anlaşılabileceğini
Israr eden insanlardan hiç hazetmem inadına tam tersini yaparım hele de yeni flört durumlarında ben şu şu saatlerde görüşebilirim sana göre hareket edecek değilim gibi bişeyler söyleyip kestirin atın senin dediğin saatler de olmıycak görüşmelerimiz işine gelirse diyip hala ısrar ediyorsada telefonu suratına oturtma :) güzel oluyo yap bence
Okuyorumçalışmıyor musunuz ?
Ben karşımdaki insanın benim sınırlarıma saygı duymasını beklerimİyi günler hanımlar bir flörtüm var çocukluktan beri tanışıyoruz fakat yeni yakınlaştık. Ailesi muhafazakar gibi kendisi de iyi biri ama gündüz dışarı çıkmaktan hoşlanmıyorum zorunda olmadıkça pek çıkmam akşam buluşalım diyor sürekli. Akşam çıksam bile geç giremem falan diyorum o da sorun değil arabayla seni evine bırakırım diyor. Akşam 9-12 gibi bahsettiği saatler. Şakayla karışık sordum hayırdır sevgilin mi var birinden mi saklanıyorsun diye o da sevgilim olsa neden seninle görüşeyim umarım şaka yapıyorsundur falan dedi. Wp de benimle konuştuğu saatler dışında çevrimiçi de olmuyor ama eski futbolcu olduğu için instasında çok kız var fakat aktif fotoğraf paylaşan biri değil 4-5 fotosu var onlar da 2017 den kalma. Çok güvendiğim 2 kız arkadaşım da tanıyor bu kişiyi iyi biridir dediler. Ama bu sürekli akşam buluşmak istemesi canımı sıkıyor gece geç giremem prensibim bu yönde dememe rağmen ısrar ediyor. Sizce altında bir şey olabilir mi? Akşam buluşmam uygun olur mu?
Rahat biri gibi görünmek istemiyorum erkekler çabuk yüz buluyor laylaylom eğlenelim peşinde değilim o yaşları geçtiğimizi düşünüyorum belli sınırlarım olduğunu bilmeli. Kendi kardeşi gece 12 de 1 de eve gelse hoş karşılamaz..akşam buluşsan ne olacak sanki çocuk vmpire mi dönüyo karanlık basınca. ailen sıkıntı yapıyordur o ayrı ama prensiplerimvar akşam buluşmam olayı gereksiz bence kendinize güveniniz oldun az. 12 de değil 10 da gelirsin eve çok da sıkıntı olmamalı o kadarı
Herkes normal karşılamis ama bana hic normal gelmedi ya. Çalışıyor mu ?
Sizin daha flört aşaması değil mi ne fark eder bir avm ye falan gidersiniz . Sırf sıcaktan dolayı istemiyorsa da klima denen bir icat var öyle bir cafe bulmak zor olmasa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?