Akşam buluşma sorunu

Ilk randevularda gec saatte bulusulmuyor mu?

Ciddi soruyorum yani hic takilmayi aklima getirmedigim bir konuydu bu. Yeri geldi daha ilk buluşma icin aksam 9da gorustugum oldu.

Ben de gunduz buluşmayı pek tercih etmiyorum. Aksam daha rahat vakit geciyor, gunduz o kadar akmiyor sanki ozel bir etkinlik, aktivite yoksa.

Ama sizi ailenize karsi zor durumda birakacaksa kabul etmeyin.

Aslında karşımdaki kişinin yapısını göz ardı edersem önceki ilişkilerimde mesela buna takılmazdım çünkü akşam geç giremem deyince garipsemeleri normal gelirdi ama bu kişinin ailesi muhafazakar buna rağmen bana anlayışsız davranması garibime gitti. Bir de ilişki başlasa misal hep akşam mı buluşacağız? İlla gündüz çıkmam da çıkmam garip geldi yoksa öyle denk gelir öyle olur hiç dikkatimi bile çekmez. Tabii ki cinsiyetçilik olarak söylemiyorum ama başlarda biraz kadına ayak uydurmak daha münasip değil midir? Gündüzleri çalışsa yine anlayacağım ama ısrarı gerektirecek hiçbir şeyi yok keyfi dışında

Bu olay ozelinde soylemedim, zaten dedigim gibi sizi zor durumda bırakıyorsa kabul etmeyin.

Ama onceki sayfalarda ara ara "ilk buluşmalarda/ilişkinin baslarinda bu saatte buluşmak" icerikli yorumlari gorunce sasirdim sadece oyle bir sey mi varmis diye.

Karsilikli uzlasilir bu konularda bence, bir tarafın mutlak diretmesiyle olmaz. Olmamali.

valla ben gunduz bulusmasi icin bile kiz arkadaslarla bir hafta onceden rica minnet yalvararak izin aliyorum. Aksam gezisi kim bilir ne kadar guzeldir. ..Bence git

Günduz ıslerı vardır.Sizınde akşam cıkmanız sıkıntıysa ısrarı çok saçma.Her seyın başı anlayış.

Ben de öyleyimdir zaten 3-4 aylık ilişki olsa okey ama daha flört dönemindeyiz biraz da düşünmesi gerekmez mi böyle bir konuda ısrarın yanlış anlaşılabileceğini

Israr eden insanlardan hiç hazetmem inadına tam tersini yaparım hele de yeni flört durumlarında ben şu şu saatlerde görüşebilirim sana göre hareket edecek değilim gibi bişeyler söyleyip kestirin atın senin dediğin saatler de olmıycak görüşmelerimiz işine gelirse diyip hala ısrar ediyorsada telefonu suratına oturtma :) güzel oluyo yap bence

Rahatsız edici bir ısrarı var anladığım kadarıyla, sıcaklardan olsa söyleyebilirdi normal der buraya konu açma gereği duymazdınız ya da belirtirdiniz diye düşünüyorum ki yine de ısrarla 12ye kadar olmasını istemesi hoş gelmedi bana. Şüpheniz varsa, içinize sinmiyorsa devam etmeyin bence.

akşam buluşsan ne olacak sanki çocuk vmpire mi dönüyo karanlık basınca. ailen sıkıntı yapıyordur o ayrı ama prensiplerimvar akşam buluşmam olayı gereksiz bence kendinize güveniniz oldun az. 12 de değil 10 da gelirsin eve çok da sıkıntı olmamalı o kadarı

Ben karşımdaki insanın benim sınırlarıma saygı duymasını beklerim

Herkes normal karşılamis ama bana hic normal gelmedi ya. Çalışıyor mu ?

Sizin daha flört aşaması değil mi ne fark eder bir avm ye falan gidersiniz . Sırf sıcaktan dolayı istemiyorsa da klima denen bir icat var öyle bir cafe bulmak zor olmasa gerek

Rahat biri gibi görünmek istemiyorum erkekler çabuk yüz buluyor laylaylom eğlenelim peşinde değilim o yaşları geçtiğimizi düşünüyorum belli sınırlarım olduğunu bilmeli. Kendi kardeşi gece 12 de 1 de eve gelse hoş karşılamaz..

Ben de anlamadım mesela asla iyi geceler mesajı atmıyor normal konuşurken laps diye uyuyor gece ve ertesi sabah direkt günaydın mesajı atıyor. Yahu insan bi iyi geceler demez mi? Wp ye çok az giriyor kuzenleri gelmiş full onlarla beraber bu nasıl insan anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…