- Konu Sahibi semayasaran
-
sor arkadaşım sor, herkes KK hayatında bir kere erkek sanılıyor :)
benim eşimde bazen şehir dışına gidiyor zor oluyor gerçekten
ama sizin yerinizde olsam cinsellik açısından değilde birlikte vakit geçirememekten yakınırdım
Arkadaslar ben aclan konularda ki yorumlara cevap yazmayi sevmem asagidaki iki arkadas bana yazdiginiz icin size cevap verecegim son kez.
Neden yuva yikilsin?
Ben mantikli bulmadim diyemi?
Eger ortada baska birsey yok ise sadece ben mantikli bulmadim diyemi yuvalari yikilacak?
Ayrica bu yazdiklarimda konu ile ilgi ben inanamadim ve ifade ettim. Sizde varsa fikriniz ifade edin
Arkadas isi var demedi " insaatta sorun cikar diye bekliyor " dedi. Bende ona istinaden bekci yokmuymus dedim. Anlatabildimmi?
Yani bekci mühendisin görevini yapardi gibi birsey söylemedim, siz bunu nasil anladiniz onuda hic anlamadim.
Uslubunuza dikkat edin.
Yorumcularin yorumlarina cevap yazmaktanda vazgecin.
Siz okumamis olabilirsiniz ama bu sitenin kurallari var.
Ben konu sahibinin anlattiklari dogrultusunda nasil istersem yorum yaparim.
Konu sahibi esim konteynirda yatti derse bunu irdeleye bilirim.
Bu benim hakkimdir. Konu sahibi konu acarak bu hakki bana vermistir.
Peki siz bana hesap sorar gibi yorum yapma hakkini nerden aldiniz.?[/QUOTB
Burada konu sahibi eşinin nerde yattıgını sormuyor size bi konuda yardımcı olmanızı istiyor siz ise alakasız bi yerden konuşuyorsunuz uyarma gereği duydum.
o ha desem ? nasil anladiniz yahu erkek oldugunu? bi tüyo verin bizede dikkat edelim.bende evliligi biter diye ,aldatma oldugunu ima edne arkadaslara kiziyorum ya,kusura bakmayin bayanlar ya. bizdemi sorun var.biz niye anlayamadik erkek oldugunu?
canım şimdi yazış tarzından anladık 1.
ayrıca iki konusu var ikisi de cinsellikle ilgili ve de utanıyorum söylemeye göğüslerim 80 di 85 oldu falan yazmış.hiçbir kadın bunu söylemeye utanmaz. kız kıza muhabbet etmeyi bilmiyor ordan çıkardık...
erkek yani belli bariz.
bi de konuyu ılıtmaya çalışıyor orgazmmı diyorsunuz o zevk olayına falan diye cahile yatıyor,aklısıra kadınlarla cinsel sohbet edip tatmin olcak...ancak bi erkek yapar bunu.
öyle yani.
Konteynirin icine gazeteleri serip mi yatiyor?
Yok canim siz konteynirin icine dösek, yorgan , yastik götürmüssünüzdür.
Koskoca insahatin mühendisi kuru yerdemi yatacak:)
ALLAH rahatlik versin ona o zaman
utanıyorum söylemeye göğüslerim 80 di 85 oldu falan yazmış.hiçbir kadın bunu söylemeye utanmaz. kız kıza muhabbet etmeyi bilmiyor ordan çıkardık...
Yok değil ama 1 ayda 2-3 kere bilmiyorum az geliyor bana ben çok farklı hayal etmiştim evliliği. Sonuçta kendimi kocam, sevdiğim adam için saklamıştım bunca yıl.
Evliliğimin ilk ayında benden öyle şeyler yapmamı istiyordu ki yüzüm kıpkırmızı oluyordu. Şimdi utanmak için can atıyorum. Çok bilgim yok, forumu okuyorum 5-6 saattir, kıyafet alanlar olmuş, dans öğrenenler falan..
Çekici mi gelmiyorum yoksa kocama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?