Akşam Can Sıkıntısı

benim eşimde bazen şehir dışına gidiyor zor oluyor gerçekten

ama sizin yerinizde olsam cinsellik açısından değilde birlikte vakit geçirememekten yakınırdım

kesnlkle benm katıldıgım konuda bu cinsellik bi yere kadardır oda olsa diyeceksinz ki bu defa kocamla cinselligide yasıyrz ama cok calısıyr yorgun bu nedenle benmle ilgilenmiyor..

hakikaten erkekmiymiş nasıl anladınız yahu bu kadın milleti war yaa ne kadar açıkgözlüyüz maşallah =) ama ya değilse..ya ben yorum yapcaktım arkadaşa eminmisiniz erkek oldugundan =)

o ha desem ? nasil anladiniz yahu erkek oldugunu? bi tüyo verin bizede dikkat edelim.bende evliligi biter diye ,aldatma oldugunu ima edne arkadaslara kiziyorum ya,kusura bakmayin bayanlar ya. bizdemi sorun var.biz niye anlayamadik erkek oldugunu?

o ha desem ? nasil anladiniz yahu erkek oldugunu? bi tüyo verin bizede dikkat edelim.bende evliligi biter diye ,aldatma oldugunu ima edne arkadaslara kiziyorum ya,kusura bakmayin bayanlar ya. bizdemi sorun var.biz niye anlayamadik erkek oldugunu?

canım şimdi yazış tarzından anladık 1.
ayrıca iki konusu var ikisi de cinsellikle ilgili ve de utanıyorum söylemeye göğüslerim 80 di 85 oldu falan yazmış.hiçbir kadın bunu söylemeye utanmaz. kız kıza muhabbet etmeyi bilmiyor ordan çıkardık...
erkek yani belli bariz.
bi de konuyu ılıtmaya çalışıyor orgazmmı diyorsunuz o zevk olayına falan diye cahile yatıyor,aklısıra kadınlarla cinsel sohbet edip tatmin olcak...ancak bi erkek yapar bunu.
öyle yani.

ama bende mesela utanirim.hernekadar kimligimin belli olmadigi yerde olsa ne biliyim,cekinirim bisi söylerken.hani sizden degil belkide kendimden utandigimdan.:26:

Konteynirin icine gazeteleri serip mi yatiyor?
Yok canim siz konteynirin icine dösek, yorgan , yastik götürmüssünüzdür.
Koskoca insahatin mühendisi kuru yerdemi yatacak:)
ALLAH rahatlik versin ona o zaman

ne kadar garipsiniz! anlamadan dinlemeden fırçalıyorsunuz resmen:))

utanıyorum söylemeye göğüslerim 80 di 85 oldu falan yazmış.hiçbir kadın bunu söylemeye utanmaz. kız kıza muhabbet etmeyi bilmiyor ordan çıkardık...

bence bunu söylemeye utanan kadınlarda vardır da benim takıldığım asıl şüphelendiğim şey 80-85 çok büyük bi göğüs bedeni değil, aşırı büyüklükten ve sarkmadan bahsedip bu bedeni yazması nedense bana kadın olmadığını, südyen bedenlerinden bi haber olduğunu düşündürdü

Kızlar, şüphelerinizde tamamen haklısınız ama yukarıda işaretlediğim cümle kafamı karıştırmıyor değil. Tipik bir kadın cümlesi bu.

Ayrıca, göğüslerinin 85 olduğunu, küçültme ameliyatının gerekip gerekmediğini sormuş. Bu da şüpheli bir cümle çünkü 85, ameliyat gerektirecek kadar büyük bir beden değil.

Arkadaş bugün online olmuş, onunla ilgili oluşan şüphelere cevap vermemesi de erkek olma ihtimalini kuvvetlendirir.

Son düzenleme:
konu açıldıktan sonra birkaç sayfa okudum ,şimdi grdüğüm kadarıyla konu sahibi erkek falan denmiş.doğrudur,değildir bilemem.
yalnız fark ettiğim şyle bir durum var;cinsellikle ilgili bir konu açılır.eğer sevgili kk üyelerinin keyfi yerindeyse,cinsellikle ilgili konuşmak istedikleri bir ana denk geldiyse geyiğin dibine vurulur,akla hayale gelmeyecek laflar ortaya dkülür ama kimse rahatsız olmaz.ama yook,eğer 1-2 kişinin tersine denk geldiyse olur olmadık bir şey bulunur,hiç alakası olmayan üyeler erkek ilan edilir,konu fake konu olur falan filan.daha evvel erkek ilan edilmiş pek çok üye de şu an aramızda normal paylaşımlarına devam etmekte:))
o yüzden konu açarken dua edelim de birilerinin eşref saatine denk gelsin:))

Ben bir kere erkek arkadaşıma buradan bahsetmiştim. Ohhooo orda çok erkek üye vardır, Kadın gibi konu açarlar, yorum yaparlar, özellikle cinsellikle ilgili olur bunlar, Çok merak ederler, sen tongaya düşme demişti :) Valla daha ilk yorumdan erkek olduğunu hissetim. Bilmiyorum, gerçek sıkıntı değil sanki ezberi kurmaca cümleler gibi geldi. Karısına veya birlikte olduğu kadınlara sorma cesaretinde bulunamayan pısırık, aciz bir adam, acıdım kendisine :)

Konuyu yine geyiğe çevirmişsiniz MaşaAllah, bu konu içeriğinde barındırdıkları sebebiyle uygun bölüme taşınıyor.

Arkadaşlar bu konu için bir şey diyemiyorum belki konu sahibi gerçekten erkektir ama gördüğüm şu ki cinsellikle ilgili forumlarımız ya geyik ya da saldırma ile geçiyor. Bu konuyla ilgili yazışamıyoruz farkında mısınız. Kaliteli,seviyeli bir şey çıkmıyor ortaya. Yazan ya erkek ya edepsiz olmakla suçlanıyor ya da konu dalgaya gidiyor. Asla bu forumda bir konu açmamam gerektiğini fark ettim. Anlaşılıyor ki kk daha cinsellik üzerine konuşacak olgunluğa gelmemiş.

Ortak bilinç gerektiren -kilo alma, diyet yapma v.s.- konular dışında
karşıt fikir içeren konularda iletişimsizlik yaşıyoruz. Fikrimizin tersini savunan görüşün değerlendirmesini düşünmeden
-öz eleştiri yapmadan- savunmaya geçme refleksi geliştirmişiz.

Kişi ile konuyu ayırtedememek de anlaşmazlık doğuruyor. Yanlış olduğunu düşündüğümüz davranışı
kişi ile eşleştirip kişiye dokunan terim ile sıfatlandırıyoruz. Sana herşey müstehakmış vari kişiliğine dokunan sözler sarfediyoruz.
Hakkımız yok buna.
Herkesin yaşamı kendi içinde farklılık barındırır.
Örneğin bıçak sırtı konulardan, kayınvalide ile birlikte yaşamak istemeyen kişiye
kültleşmiş repliğimiz olan bir gün sen de yaşlanacaksın ı yazıyoruz. Belki temize çıkmak istediğimizden yazıyoruz bunu
vicdani değeri olan konu hakkında ılımlı düşündüğümüzü yazarak kendimizi iyi hissetmek duygusu ile yazıyoruz.
Niye birlikte yaşamak istemediğini sorgulamadan,
kendi fikrimiz ile kıyaslayıp, kıyasladığımız fikrimizden yola çıkarak söz sahibini acımasızlık ile, merhametsizlik ile, v.s. ile, yaftalayabiliyoruz.
Benzer görünen yaşamlar dahi farklı algılardan ötürü birbirinden farklı ilerlerken
farklı yaşamların benzeşmesini nasıl bekleyebiliriz ki?

Kötü içerik butonu forum üyelerinin moderatörlere desteği için var.
Forum kuralı gereği erkek üye yasak ise, sayfalarca
konu içeriğine inanmadığımız, konu sahibinin cinsiyetine inanmadığımız halde
sayfalar acaba erkek miydi sorusu üzerinden yürüyor. Kötü içerik butonu konu dışı sohbetlere engel olmak için de var.
Yönetim ile kestirme den iletişim köprüsü. Kısa yol tuşu.
Lâkin bu butonumuz çoğunlukla şahsımıza dokunan laf olduğunda iade-i ziyaret amaçlı kullanılıyor.

Forum kültürüne messenger kültürünü ilave edip harmanlamışız. Ayrıştırabilirsek moderatör sayısında azalma dahi olabilir.
Foruma prestij katabilir bu durum. Malum sözlüklerde tartışamayan hanımlar olarak algılanıyoruz.
Bu algıya bizler zemin hazırladığımız gibi yine bizler uzaklaştırabiliriz.

İç görü ile yüzleşmek, öz eleştiriyi kabullenmek güzel bir meziyet.
Real yaşamımızda yapabiliyorsak bunu, real yaşamımızın yansıdığı sanal yaşamımızda da yapabiliriz.
Real yaşamdan uzağız diye düşünerek fevrilik mübah olmamalı.
Sanal ifadelerimizin ardında real kimliklerimizi yansıtıyoruz her birimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…