- 19 Nisan 2012
- 1.364
- 167
- 173
- Konu Sahibi semayasaran
-
Ayni anda iki konu acmis. actigi bu konuda ayda 1-2 kez icinsellik oluyor diyordu bakin asagida alinti yaptigim diger konuda ne diyor haftada 1-2 kere oluyor azmi diyor.
Bence bu 1 haftada yada 1 ayda kac kez iliski olmali konusu merak eden bir erkek. Bahanelerle konu acip kadinlarin fikrini ögrenmek istiyor. Cok yazik ya.
Bir derdim var kapagi altinda konu acilir kimileri cevap verir, kimileri bir kelimeyi cekip üstüne yorum yapar , bazilarida erkek olduguna inanip eski topicleri inceler.
Eger arkadasimiz erkekse bir psikolojik probleminin oldugunu düsünüyorum. Diger taraftanda ayni sorunlari olan bayanlar okuyup kendilerini rahatlatir diye kendimi avutuyorum.
KK iyice paronaya oldu.
eğer arkadaşımız erkekse onunla cinsellik içerikli yazışmanın diğer arkadaşlara yardımcı olacağını değil,direkt bu arkadaşın isteklerini tatmin edeceğini düşünüyorum.sanırım siz de karşınızda bir erkekler haftada kaç kez eşinizle beraber olduğunuzu ayrıntı vererek yazmak istemezsiniz.sanırım eşiniz de istemez bunu değilmi?
bir derdi olan arkadaşlarımız samimilerse yardım almak istiyorlarsa kendileri konu açar zaten,abaza erkeklerin bizden nemalanmasını istemeyiz heralde.
paranoyak olmak, bir erkeğin monitör karşısında salyalarını akıtarak kendisine cevap olarak yazdıklarımızı okumasından daha iyidir bence.
bu da arkadaşın ilk konusu çok ilginç...eğer bir kadınsa bilirki kadınlar bunu söylemekten utanmaz...aklısıra bize yutturmaya çalışıyor kadınım diye...günahını almıyim demiyorum,bence 100de 100 erkek...
göğüslerim 85 oldu derken utanan bir kadın yoktur...hem de böyle detaylı detaylı yok 3 vardiyalı 6 ayda bir beton kuruma falan filan...
yemedim...
erkeksin.
eminim.
yep.
ne haz alırsınız bilmemki kadınlarla cinsellik üstüne yazışmada...
nasıl bir saçmalıktır bu,o kadar mı loosersın?
seni kabul edebilecek hiç bi kadın yok mu?
bu kadar mısın yani?
eğer arkadaşımız erkekse onunla cinsellik içerikli yazışmanın diğer arkadaşlara yardımcı olacağını değil,direkt bu arkadaşın isteklerini tatmin edeceğini düşünüyorum.sanırım siz de karşınızda bir erkekle haftada kaç kez eşinizle beraber olduğunuzu ayrıntı vererek yazmak istemezsiniz.sanırım eşiniz de istemez bunu değilmi?
Bir derdi olan arkadaşlarımız samimilerse, yardım almak istiyorlarsa kendileri konu açar zaten,abaza erkeklerin bizden nemalanmasını istemeyiz heralde.
Paranoyak olmak, bir erkeğin monitör karşısında salyalarını akıtarak kendisine cevap olarak yazdıklarımızı okumasından daha iyidir bence.
eğer arkadaşımız erkekse onunla cinsellik içerikli yazışmanın diğer arkadaşlara yardımcı olacağını değil,direkt bu arkadaşın isteklerini tatmin edeceğini düşünüyorum.sanırım siz de karşınızda bir erkekle haftada kaç kez eşinizle beraber olduğunuzu ayrıntı vererek yazmak istemezsiniz.sanırım eşiniz de istemez bunu değilmi?
bir derdi olan arkadaşlarımız samimilerse, yardım almak istiyorlarsa kendileri konu açar zaten,abaza erkeklerin bizden nemalanmasını istemeyiz heralde.
paranoyak olmak, bir erkeğin monitör karşısında salyalarını akıtarak kendisine cevap olarak yazdıklarımızı okumasından daha iyidir bence.
evet yani adı üstünde k.k değilmi..
Keşke nüfus cüzdanarıyla falan girilse bu foruma
aylık ücretide olsa razıyım valla..
Yeterki kadın haricindekiler giremesin..
+18 konular birçok topicde kızkıza gibi konuşuluyor..
ay şaka maka cidden isterdim ben kimlik nosuyla girilsin hatta site modları herkesin msnini alıp cam açtırıp kadın olduğunu gördükten sonra üyelik onaylasın...
çok güzel olurdu.
ama erkekler kendilerini çabuk ele veriyor aslında sonuçta durmuyo alışmadık ... don.
hayatları boyunca kız kıza muhabbete tanık olmadıklarından bi yerde falso veriyolar
ne denyo insanlar var yarabbim ya
1)Evli degilim. Tabiki ayrintilar vermek istemem.
2)Konuyu acan arkadasimizin (erkek yada bayan) iliskisi hakkinda fazla detay verdigi düsünmüyorum.
3)yorum yapan kisilerde cinsellik hakkinda yazi yazmadi. Genel yorumlarda esiyle konusup sorunlari cözmesini önerdiler. (bu tarz yorumlardan kimsenin agzinin suyu akmaz erkek olsa bile :))
Konuyu acan arkadas fazla detay vermemismi?:))) haftada kackez yaptigindan, orgazm olamadigina, biraz zevk aldigindan 30 dk sürdügüne, gögüslerinin büyüdügünden kendini azgin hissettigine kadar bircok sey yazdi.hatta ikide bir bizede bu süre nasil, bu zevk nasil bilmem ne deyip durdu, aceba daha ayrintili nasil yazilirdi durun bir düsünelim
Konuyu acan arkadas fazla detay vermemismi?:))) haftada kackez yaptigindan, orgazm olamadigina, biraz zevk aldigindan 30 dk sürdügüne, gögüslerinin büyüdügünden kendini azgin hissettigine kadar bircok sey yazdi.hatta ikide bir bizede bu süre nasil, bu zevk nasil bilmem ne deyip durdu, aceba daha ayrintili nasil yazilirdi durun bir düsünelim
bi kez daha karşılaşmıştım böyle bir olayla
üslup yüzde bin beş yüz erkeğim ben erkeğim diye bağırıyor
o nasıl bir "dur olm yedi bunlar" azmidir
burada çok ciddiyim erkekler de var. ben erkek olsam kk ya girsem (çeşitli amaçlarla diyeyim siz anlayın) ertesi gün sokağa çıkamazdım..
maalesef bunu önlemenin hiçbir yolu yok. karakter yoksa yoktur ve kadınlara adanmış bir platforma parazit yapmıştır. zaten adı da bi hoşbir kadın asla adıyla soyadıyla üye olup böyle bir konu açmaz. ki zaten ad soyadla almayın diye bi uyarı vardı ben üye olurken fakeimsi bi edası var baeeğğyannn sisss geeeöööeerçekkk misinissss
Bizlerle dalga mi geciyorsunuz?
Yukarda isaretledigim cümleniz nedir?
Adam evine gelmiyormus, isyerinde ki konteynirda yatiyormus.
Ne kadar acayip insanlarsiniz yahu.
Mesaiye kaldığında konteynırda kalıyor :S Özellikle beton döküm günlerinde :S
hakkaten süpersiniz kızlar ne anlarlar ki zaten nasıl tüymüş erkek yorumunu görünce:)))
ya bende bişi soracam ama beni de erkek sanarsınız diye biraz da utandığımdan konu açamıyorum içimde kaldı kimseye de soramıyorum ama ben erkek değilim:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?