Akşam Can Sıkıntısı

bi de sarkmış büyümüş gibi diyor.80 den 85 olduysa sarkmaz ki öle kolay kolay.kendimden örnek vermek gerekirse ben sütyen takmaya çok geç başladım.taktırmadı annem.geç taktım.e bi de cildim de yumuşak, sarkmaya müsait.(etim cıvıkmış.annem öyle der ) göğüslerim zaman içinde sarktı.yani mantıklı.cin gibisin maaşallah.doğru tespit muhtemelen

eğer arkadaşımız erkekse onunla cinsellik içerikli yazışmanın diğer arkadaşlara yardımcı olacağını değil,direkt bu arkadaşın isteklerini tatmin edeceğini düşünüyorum.sanırım siz de karşınızda bir erkekle haftada kaç kez eşinizle beraber olduğunuzu ayrıntı vererek yazmak istemezsiniz.sanırım eşiniz de istemez bunu değilmi?
bir derdi olan arkadaşlarımız samimilerse, yardım almak istiyorlarsa kendileri konu açar zaten,abaza erkeklerin bizden nemalanmasını istemeyiz heralde.
paranoyak olmak, bir erkeğin monitör karşısında salyalarını akıtarak kendisine cevap olarak yazdıklarımızı okumasından daha iyidir bence.

Son düzenleme:

Bi kere beni de erkek sandıydılar burda sinir olup kaçıp gitmiştim.cinsellik topiğine girip, az tüyo alıyım falan demiştim.benim bilgilerim teoride onlarınki pratikte olunca beni erkek sanmışlardı oluyo bazen öyle paronayaklıklar.ama kesnlikle dediğin gibi burda böyle olması gerekiyor.

anlamadim ya arkadaslar, cinselikden sonra goyuzlermi buyuyor? haha oldum..! iyi iyi insallah dogru anladim

evet yani adı üstünde k.k değilmi..
Keşke nüfus cüzdanarıyla falan girilse bu foruma
aylık ücretide olsa razıyım valla..
Yeterki kadın haricindekiler giremesin..
+18 konular birçok topicde kızkıza gibi konuşuluyor..

1)Evli degilim. Tabiki ayrintilar vermek istemem.

2)Konuyu acan arkadasimizin (erkek yada bayan) iliskisi hakkinda fazla detay verdigi düsünmüyorum.

3)yorum yapan kisilerde cinsellik hakkinda yazi yazmadi. Genel yorumlarda esiyle konusup sorunlari cözmesini önerdiler. (bu tarz yorumlardan kimsenin agzinin suyu akmaz erkek olsa bile :))

ay şaka maka cidden isterdim ben kimlik nosuyla girilsin hatta site modları herkesin msnini alıp cam açtırıp kadın olduğunu gördükten sonra üyelik onaylasın...
çok güzel olurdu.
ama erkekler kendilerini çabuk ele veriyor aslında sonuçta durmuyo alışmadık ... don.
hayatları boyunca kız kıza muhabbete tanık olmadıklarından bi yerde falso veriyolar
ne denyo insanlar var yarabbim ya

Konuyu acan arkadas fazla detay vermemismi?:))) haftada kackez yaptigindan, orgazm olamadigina, biraz zevk aldigindan 30 dk sürdügüne, gögüslerinin büyüdügünden kendini azgin hissettigine kadar bircok sey yazdi.hatta ikide bir bizede bu süre nasil, bu zevk nasil bilmem ne deyip durdu, aceba daha ayrintili nasil yazilirdi durun bir düsünelim

Az önce o msn de cam açtırma olayı benim de aklıma geldi.böyle bi üyelik şartı olsa keşke

konuyu ilerletmeye çalışacaktı işte utanıyorum mutanıyorum ayağına,arkadaşlar yazmaya devam etseydi muhabbet +18 olurdu, çünkü belli ortamı ılıtmaya çalıştığı...
şimdi alıcı gözle bak konuya anlarsın...ben gerçekten paranoyağımdır orası doğru ama bu erkek...
abaza adamları az çok tahmin edersin karşılarında kadın olup onların ona cevap yazması bile tahrik eder."bana selam verdi oyyyşşş motor bu motor" tarzı erkeklerin varlığından haberdarsındır canım...
benim istediğim şey bizle,bize ait olan platformda konuşamamaları...
haneme tecavüz edilmiş gibi hissediyorum
olurki canını sıkmışsam kusura bakma...lafım onaydı.

Orgazm olamamış ama maaşalah sözde balayları hareketli geçmiş

tööbe tööbeee:26::26:
neler yazmış valla...işini bozduk yaa oh olsun sana.kalakal öyle ölü köpek bakışlarınla monitörün başında!

bi kez daha karşılaşmıştım böyle bir olayla

üslup yüzde bin beş yüz erkeğim ben erkeğim diye bağırıyor

o nasıl bir "dur olm yedi bunlar" azmidir

burada çok ciddiyim erkekler de var. ben erkek olsam kk ya girsem (çeşitli amaçlarla diyeyim siz anlayın) ertesi gün sokağa çıkamazdım..

maalesef bunu önlemenin hiçbir yolu yok. karakter yoksa yoktur ve kadınlara adanmış bir platforma parazit yapmıştır. zaten adı da bi hoş bir kadın asla adıyla soyadıyla üye olup böyle bir konu açmaz. ki zaten ad soyadla almayın diye bi uyarı vardı ben üye olurken fakeimsi bi edası var baeeğğyannn sisss geeeöööeerçekkk misinissss

bi de devam etmek istemiyorum arrkadaşların tutumundan dolayı demiş ayıp kızlar ayıp erkekler klubü açılırsa siz de oraya girmiceksiniz hodri meeeydannnn

Son düzenleme:

Allahın abazası ele talim tek kasını keliştirmeye devam eder anca böle. kim bilir bigün hangi kadınla evlenir de başını yakar.

vallahı kızlar süpersınız kırkyıl baksam erkek oldugunu anlamazdım kendımı salak gıbı hıssettımneredeyse cvp bıle verıcektım kocnla konus vs dıye sizitbredyrm umarım

Konuyu okumaya başladım ki anladım erkek olduğunu. Başlıktan bile belli. Akşam can sıkıntısı. Canı sıkılmış belli

Bizlerle dalga mi geciyorsunuz?
Yukarda isaretledigim cümleniz nedir?
Adam evine gelmiyormus, isyerinde ki konteynirda yatiyormus.
Ne kadar acayip insanlarsiniz yahu.

Mesaiye kaldığında konteynırda kalıyor :S Özellikle beton döküm günlerinde :S

Bu kesinlikle doğru bir bilgi.

Çift taraflı bu konunu içinde olan biri olarak. Özellikle kütlesel temel betonları gece dökülür, pompalar trafiğe kalıp işi aksatmasın diye. Akşam 22.00 gibi başlar, sabah biter. Kolon betonlarında buna gerek yoktur ama döşeme ve temel betonlarında gece tercih edilir.

Haliyle işin başındaki mühendisler dönüşümlü olarak , pompalar gelipte uygun yere beton basarken, yatakhanelere dinlenmeye çekilir.

Yani bunun acayiplikle ilgisi yok, bu inşaat sektöründe çoğunlukla olan birşeydir. Gördüğünüz o devasa yapılar gündüz trafiğinde 50 km öteden gelen beton santrallerindeki betonla bitmez. İşin selameti için gece tercih edilir.

aaa erkek miymiş okumadan ciddi ciddi cevap yazmışım bide :)))))))

hoş bana da erkek demişti KK halkı zamanında ama olsun :)

Son düzenleme:
hakkaten süpersiniz kızlar ne anlarlar ki zaten nasıl tüymüş erkek yorumunu görünce:)))

ya bende bişi soracam ama beni de erkek sanarsınız diye biraz da utandığımdan konu açamıyorum içimde kaldı kimseye de soramıyorum ama ben erkek değilim:))))))

sor arkadaşım sor, herkes KK hayatında bir kere erkek sanılıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…