- 21 Şubat 2012
- 2.253
- 14
- 66
- Konu Sahibi semayasaran
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir biliyorum ama bir mühendis isi bitmisse evine gider, calisiyorsa isinin basinda olur. Konteynirda yatacagina gider evinde yatar.
Siz evine gitmek dururken, konteynirda hemde kis günü kalmasini bir mantikla acikliyorsaniz bilemem tabi.
Arkadaşlar prefabrik gibi 2 odalı bir yer kaldığı ya benim sorunum ne siz neye taktınız aşkolsun..
Çöp bidonu gibi algılanmış, öyle bir şey değil elbette. Beton kuruma halindeyken orada kalıyorlar bir sorun ihtimaline karşı benim bildiğim.
İstiyorsanız arayım öğreneyim kocamdan neymiş ne değilmiş..
Ben çok çekingendim başta canım bu konuda, o çoğu şeyi aşmamda yanımda oldu. Yüzümü kızartan çok şey istedi onu kırmamak için yaptım mutlu da olduk ama onu tekrar heyecanlandıracak bir şey bulmalıyım..
Evli bir bayan olup bekar hayatı gibi gece geçirmek çok koyuyor bana![]()
Arkadaşlar tekrar teşekkürler cevap verenler için. Ben bir çözüm bulurum umuduyla içtenlikle mesaj yazdım ama bir kocamın çöp tenekesinde yaşamadığı kaldı..Çok üzüldüm..
Ben mantikli bir aciklama yapamadigim icin sordum.
Benim bildigim o konteynirlari, molalarda cay icmek icin, planlari incelemek icin ne bileyim iki dk dinlenmek icin kullanirlar.
Hanfendinin " bazi geceler esim gelmiyordu, isyerindeki konteynirda kaliyordu" cümlesi cok acayibime gitti.
Yani ben uyuyacaksam gider evimde uyurum.
Insaaatta bir sorun cikmasi durumuna karsilik bir bekci falan vardir heralde.
Mühendisin beklemesine gerek yoktur.
Herneyse konu sahibi diyorsa ki "benim esim kesinlikle konteynirda kaldi" öyledir.
kusura bakmayinda kiz burda derdini anlatmis.soruna cözüm istiyor.ayrintili anlatmissin diyenler de ayrinti isteyenler.kiza nasil yardimci oluyorsunuz ben anlamadim.yok esin konteynirda kaliyomus,bu nasil ismis.nasil is? siz adami gördünüzmü tanidinizmiki akliniza baska seyler geliyor? kizi resmen süpheye itiyorsunuz.istermisiniz yorumlardan yikilsin bu yuva .!düzgün yorum atin ablalarim lütfen ya..
Ben mantikli bir aciklama yapamadigim icin sordum.
Benim bildigim o konteynirlari, molalarda cay icmek icin, planlari incelemek icin ne bileyim iki dk dinlenmek icin kullanirlar.
Hanfendinin " bazi geceler esim gelmiyordu, isyerindeki konteynirda kaliyordu" cümlesi cok acayibime gitti.
Yani ben uyuyacaksam gider evimde uyurum.
Insaaatta bir sorun cikmasi durumuna karsilik bir bekci falan vardir heralde.
Mühendisin beklemesine gerek yoktur.
Herneyse konu sahibi diyorsa ki "benim esim kesinlikle konteynirda kaldi" öyledir.
kusura bakmayinda kiz burda derdini anlatmis.soruna cözüm istiyor.ayrintili anlatmissin diyenler de ayrinti isteyenler.kiza nasil yardimci oluyorsunuz ben anlamadim.yok esin konteynirda kaliyomus,bu nasil ismis.nasil is? siz adami gördünüzmü tanidinizmiki akliniza baska seyler geliyor? kizi resmen süpheye itiyorsunuz.istermisiniz yorumlardan yikilsin bu yuva .!düzgün yorum atin ablalarim lütfen ya..
bekci mühendisin yapacagi isten anlarmiki? yada beton dökülüyormus,onu halledebilirmi?
Yahu size ne eşinin nerde yattıgından hayret bişey konu sahibi derdini anlatıyo siz konuya nerden giriyosunuz böyle zihniyetler yüzünden insanı konu açtıgınada pişman edersiniz.
Canlarım boşverin, tartışmaya girmeyin benim için..
Ben derdimi tam anlatamamışta olabilirim, ama kocam için çöplükte yatıyor diyenlere çok kırıldım ya da hangi pozisyon diyenlere
Siz her derdi olan kız arkadaşınıza kocan hangi pozisyon ile yapıyor mu diyorsunuz. Buna çok kırıldım..
Burada hakkinda konusulan insanlarin hicbirini tanimiyoruz zaten. kimi eltisini anlatir kimi kaynanasini kimi bilmem nesini. hangisini taniyarak yorum yapiyoruz? insanlar konu hakkinda fikirlerini elbette yazacaklar. ortada birsey yoksa yuva neden bozulsun. varsada gercekler ortaya cikmis olur.
Senin sıkıntın sadece cinsellik mi canım yoksa birlikte zaman geçirememekte mi seni üzüyor? birlikte dışarı çıkıp gezmek, tv izlemek, akrabaya gitmek falan gibi..