Aksam gitmeli miyim?

Olay olmadı. Olay yapan da olmadı. Gittigm yerde onemsenmek istiyorum bana gelenleri nasıl en üstünde tutuyorSam. .
Her geldiğinde böyle mi yapıyor?
O gün arkadaşlarında dediği gibi, belki başı ağrıyordu, sıkıntısı vardı, modu düşüktü, eşiyle kavga etmişti.
Şu açıdan düşünün bir de içeri gidip yatmasa, otursa belki yüzü asık olacaktı, bu kez surat astı oturdu diye bozulurdunuz, ayıp olmasın diye gitti uzandı belki bilemezsiniz.

İçerde 15-20 dk uzanıp yanınıza geri geldi mi yoksa resmen gitti vurdu kafayı yattı uyudu mu?

Bu kadar olay olacak bişey yapmamış ki kadıncağız çok abartıyorsunuz tamam haber verseydi iyiydi ama haber vermemesi onu cahil veya görgüsüz yapmaz, sevmiyorsanız sevmiyorsunuz kadını bahane aramaya gerek yok. Eşine ne diyeceksin geçen sefer kimseden izin almadan uzandı diye gitmek istemiyorum mu diyeceksiniz bence çok komik ve bunu büyüttüğünüz için asıl cahilliği siz yapıyorsunuz

İçerde 15-20 dk uzanıp yanınıza geri geldi mi yoksa resmen gitti vurdu kafayı yattı uyudu mu?
Gelmedi ve genelde y

Hem ben problem yapmadim diyip hem bir dahakine gitsem mi demeniz tuhaf ama.
Problem yapmadiysaniz niye tekrar gitmiyorsunuz?
Çünkü genelde bu tür davranışlarla karşılaşıyoruz ben ve esim.ben hiç dile getirmedim bunları kayinvalidem açınca cvp verdim sadece. Ben önemsiyorum dediğim gibi geliyorlar hani ben de hemen görmek için giden biri gibi olmak istemiyorm bu tür davranışlara rağmen o yüzden

Ben de bir kez kayinvalidemlerdeyken aşırı basimin agrisiyla uzanmak zorunda kalmıştım.
Misafirlere soylemedim ama esime ve gorumceme uzanmam lazim yoksa bayılcam surda dedimm gittim.
O gun misafirler gitmeden hastanelik oldum.
Bu tür bir durum olabilir.
Siz yabanci degilsiniz diye de belki soyleme geregi duymamistir.
Ben demek istediginiz anladım ama kvniz kadini uyardiysa bir dahakine daha dikkatli olur diye düşünüyorum

Bir gidip yatmayla cahil mi olunuyor? Yatak odaniza girip de yatmadiysa ne sakincasi var? Herkes bir degisik yahu,belki o an sizi gormedi bulamadi mutfaktaydiniz,wcdeydiniz veya baska bir odadaydiniz. Oda oda sizi mi arasin musade istemeye? Sanirsin kralice Elizabethin gelinisiniz

Gelmedi ve genelde y

Gitti gelmediyse siz haklısınız. Biraz uzanıp geldiyse de siz haklısınız. Çıtlatabilirdi size, canım ben bi 10 dk uzanıp geleyim, böyle böyle, kusura bakma diyebilirdi. Neticede siz de kadınsınız. Hiçbir şey söylemeden misafiri yalnız bırakıp ortadan kaybolmak gerçekten ayıp. Hak veriyorum size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…