- 6 Eylül 2016
- 2.829
- 7.399
- 158
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Her geldiğinde böyle mi yapıyor?Olay olmadı. Olay yapan da olmadı. Gittigm yerde onemsenmek istiyorum bana gelenleri nasıl en üstünde tutuyorSam. .
Bu kadar olay olacak bişey yapmamış ki kadıncağız çok abartıyorsunuz tamam haber verseydi iyiydi ama haber vermemesi onu cahil veya görgüsüz yapmaz, sevmiyorsanız sevmiyorsunuz kadını bahane aramaya gerek yok. Eşine ne diyeceksin geçen sefer kimseden izin almadan uzandı diye gitmek istemiyorum mu diyeceksiniz bence çok komik ve bunu büyüttüğünüz için asıl cahilliği siz yapıyorsunuz
Gelmedi ve genelde yİçerde 15-20 dk uzanıp yanınıza geri geldi mi yoksa resmen gitti vurdu kafayı yattı uyudu mu?
☺Bu kadar olay olacak bişey yapmamış ki kadıncağız çok abartıyorsunuz tamam haber verseydi iyiydi ama haber vermemesi onu cahil veya görgüsüz yapmaz, sevmiyorsanız sevmiyorsunuz kadını bahane aramaya gerek yok. Eşine ne diyeceksin geçen sefer kimseden izin almadan uzandı diye gitmek istemiyorum mu diyeceksiniz bence çok komik ve bunu büyüttüğünüz için asıl cahilliği siz yapıyorsunuz
Tatlim biraz kendine güvenin olsun ve verebilecek iki cift lafin. Görüyorum ki sadece tamam kel biliyorsun. Neyse eltin hakli sen haksiz hadi iyi günler yaz yazabildin kadarSen daha gorgulusun tamam ben cahilim☺
By☺Tatlim biraz kendine güvenin olsun ve verebilecek iki cift lafin. Görüyorum ki sadece tamam kel biliyorsun. Neyse eltin hakli sen haksiz hadi iyi günler yaz yazabildin kadar
Çünkü genelde bu tür davranışlarla karşılaşıyoruz ben ve esim.ben hiç dile getirmedim bunları kayinvalidem açınca cvp verdim sadece. Ben önemsiyorum dediğim gibi geliyorlar hani ben de hemen görmek için giden biri gibi olmak istemiyorm bu tür davranışlara rağmen o yüzdenHem ben problem yapmadim diyip hem bir dahakine gitsem mi demeniz tuhaf ama.
Problem yapmadiysaniz niye tekrar gitmiyorsunuz?
Ben de bir kez kayinvalidemlerdeyken aşırı basimin agrisiyla uzanmak zorunda kalmıştım.Çünkü genelde bu tür davranışlarla karşılaşıyoruz ben ve esim.ben hiç dile getirmedim bunları kayinvalidem açınca cvp verdim sadece. Ben önemsiyorum dediğim gibi geliyorlar hani ben de hemen görmek için giden biri gibi olmak istemiyorm bu tür davranışlara rağmen o yüzden
Dedikodu yapmışım ben öyle miAllahim Ramazan Ramazan bu iftira için sana havaleAllahim sen boyle dedikoducu,kayinvalide ve eltilerden koru bizleri yarabbi. Amin
Gelmedi ve genelde y
☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?