- 19 Ağustos 2016
- 733
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Hanfendi topluca oturulurken biri gidip yatmak isterse bildiginiz gibi müsade alınır saygı denen bir şey var.En başta görgü kuraldır. Evet gorguluyum benSizden neden musade alıcakkkı ?
Kadın belkı bıraz uzanmak ıstedı .
Belkı bası ağrıyo.
He cahılı yapıstır hemen gercekten sorun yapmamıssınız.
Bi siz görgülüsünüz ya.
Çünkü cahilceIyiki problem yapmamissin kv ile dedikodu yapip eltine cahil demissin.
Evet cok gorgulusun , gorgusuz ve cahıl eltının yanına gıtme.Hanfendi topluca oturulurken biri gidip yatmak isterse bildiginiz gibi müsade alınır saygı denen bir şey var.En başta görgü kuraldır.Evet gorguluyum ben
Olay olmadı. Olay yapan da olmadı. Gittigm yerde onemsenmek istiyorum bana gelenleri nasıl en üstünde tutuyorSam. .Eltin müsade istemeden gidip başka odada biraz uzandı diye
Bu olay olay oldu ve bu sebeple gitmek istemediğini söylüyorsun.
Vay arkadaş.
Tamam☺Evet cok gorgulusun , gorgusuz ve cahıl eltının yanına gıtme.
Kadının belkı o an sıkıntısı vardı belkı reglısı geldı ıkı dakıka uzanayım dedı belkı yol yorgunlugu dustu hanı ınsan evladıyız ya.
cok buyuk cahıllık etmıs musade ıstememıs vah tuh. Valla nıye bu kadar alındın anlayamadım ama evet sen gıtme bencede.
Olay olmadı. Olay yapan da olmadı. Gittigm yerde onemsenmek istiyorum bana gelenleri nasıl en üstünde tutuyorSam. .
Sen daha gorgulusun tamam ben cahilim☺Yatak odasina yatmadiysa gidip uzanmak istemis olabilir ne var bunda. Görgülü olmak ayni zamanda insamlarin halinden anlamakla da ilgilidir. Herkesin icinde ben biraz uzanmak istiyorum derse abes olur. Kadinsiniz sizde belki özel günüydü belki yorgundu .
alti ustu gidip uzanmis bunu cahillige vuran dusuncede ararim cahilligi
+ bilmem kac.Yatak odasina yatmadiysa gidip uzanmak istemis olabilir ne var bunda. Görgülü olmak ayni zamanda insamlarin halinden anlamakla da ilgilidir. Herkesin icinde ben biraz uzanmak istiyorum derse abes olur. Kadinsiniz sizde belki özel günüydü belki yorgundu .
alti ustu gidip uzanmis bunu cahillige vuran dusuncede ararim cahilligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?