eğer fırsatn olursa banada bakabilirmisin?? iş evlilik vss durumları için
zeki,çevik becerikli birisin zihin okuma yeteneğin var karşındakinin ne düşündüğünü anlıyorsun öylemisin gerçekten? zarif biri olmana rağmen sert bir kişiliğe sahipsin.insanlar biraz senden çekiniyorlar çünkü düzgün yaşamın insanları ben ona layık değilim gibi düşünmeye itiyor.yakın zamanda bir karar alınmış bu senin aleyhine olmuş birazda bu yüzden insanları kendinden uzaklaştırıyorsun artık düzgün olmayan kişiler gelmesin zaten diyorsun bir zamanlar şuanda olduğun noktadan daha iyi bir konumdaymışsın ama artık geçmişte kalmış.hayalinde tabiri caizse beyaz atlı prensini bekliyorsun.yakın zamanda olmasını uzun zamandır istediğin bir ilişki yaşayacaksın yada bir ilişkin varsa sağlam temeller üzerine oturtacaksınız.fakat maddi sıkıntılarınız var yada olacak yine de mutlu olacaksınız.fakat yine de yakın çevrenize dikkat edin sizin iyi niyetinizi suistimal etmek isteyenler olabilir 1.dereceden akrabalarınızdan belki aile içinde
Rapisa banada evliligimle ilgili bakabilirmisin acaba
duygusal birisin ve duygularını göstermekten çekinmiyorsun romantik bir dönem yaşıyorsun.güzel sanatlara karşı bir yeteneğin varmı belki bununla ilgili birşey yapacaksın yada yapıyorsun.karşına bazı zorluklar çıkabilir bunlar başardığını zannedip aslında başarısız olmaktan kaynaklı olabilir buna dikkat et kötü etkileşim olabilir aranızda.bazı maddi sorunlarınız olabilir evliliğinizde.fakat siz bu sorunları ani bir girişimle yeneceksiniz arada aranızda kabalığa varan tutumlar olsada birbirinizi seviyorsunuz belki taşınma yada bir yere gitme gibi birşey yaşayabilirsiniz
Canım ya ne olur banada bakarmısın? lütfen.eşimin ailesiyle ilgili çok problemler varda,birde iş vs..lütfennn
Tesekkur ediyorum. Yorumlarin guzel. Tespitlerinde sagol tekrar
Bende genel istiyorum mumkunse.Cikip cikmadigini soyliycem sonunda.
evliik yada bir birlikteliğin varmı canım varsa bu konuda taraflı davranıyorsun objektif olamıyorsun.emeklerinin karşılığını alamadığını düşünüyorsun ama aslında bu çokta büyütülecek birşey değil.maddi sorunlar kafanı meşgul ediyor sanki bunları hiç aşamayacakmışsınız gibi geliyor sana işsizlik mi söz konusu?yakında enerjinin yüksek olduğu hayattan zevk almaya başlayacağın bir döneme gireceksin.belki işle ilgili yeni kariyer terfi işe başlama gibi birşey olabilir.hayatındaki bu değişime ayak uyduracaksın.fakat bu başarınız sizi yanıltmasın başarıdan dolayı savurgan davranırsanız yada imkanlarını yanlış kullanırsanız hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.kendini çaresiz hissettiğin zamanlar olacak ama mutlu olacaksın yani falından anladığım kadarıyla tam oldu başardım derken bir hayal kırıklığı yaşayabilirsin ama bu hayal kırıklığına fazla takılma sonunda yine istediğin olacak mutlu olacaksın bir nişan evlilik gibi kutlanacak birşey yaşayabilirsiniz evliyseniz kutlanması gereken bir mutluluk yaşayabilirsiniz
kaderinde şanslı bir döneme girmişsin.kendi iç dünyanda yaşıyorsun ama mutlusun.hayatta istediklerini hep başarmışsın.biraz isteksizsin.fakat seni çok etkileyen bir olay yaşamışsın öyle bir olayki senin tüm düşüncelerini hayata bakışını çok değiştirmiş bu olay belki bir ölüm yada hayatında köklü bir değişim hayatından birinin çıkması gibi ölmesede hayatında artık olmaması gibi bir bitiş ve bu seni çok değiştirmiş.biir dönem maddi hırsların yüzünden hata yapmışsın ama bunlar geride kalmış artık hayatını etkilemiyor.fakat senin biraz kafan karışmış içdünyan çok karışık.birşeyvar seni çok etkiliyor onu tam çözemedim.ilişkilerini bu sevgili anlamında değil sadece genel olarak insanlarla ilişkilerini tekrar gözden geçirmelisin senin yaklaşımında bir yanlışlık var sanki kendini iyi hissetmiyorsun.daha önceki işinde bir haksızlık mı oldu iftiraya maruz kalma gibi birşey mi yaşadınız yeniden başarısız olmaktan mı korkuyorsunuz.mücadeleci, girişken birisin aslında.başarılı olman için eski bir alışkanlığından vazgeçmen gerekiyor acaba bu unutulamayan bir sevgili olabilir mi? yada hayatından çıkarman gereken sevgili. sonundada bu kişiyle ilgili üzüntü yaşıyorsunuz.
canım işle ilgili pek birşeye rastlayamadım bunlar çıktı
şimdi bakarmısın canım
Ben yeniyim arkadaşlar çok merak ettim bana da bakar mısınız lütfeeennnn.. evliligim ve bebiş hakkında
canım güvendesin diyor kartın. Herşey hayatında olması gerektiği gibi gelişiyor.
Melekler tarafından korunuyorsun. Sen ve tüm sevdiklerin...
Sen korunduğunu bilerek nefes al, adım at ve yaşa.
Diğer kartın ise dua et diyor.
Allah'a ve meleklerine yüreğini dök tam olarak ne istediğini söyle ve yollarından çekil.
Olumsuz düşünme.
Duan en doğru zamanda ve en hayırlı şekilde cevaplanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?