Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

zeki,çevik becerikli birisin zihin okuma yeteneğin var karşındakinin ne düşündüğünü anlıyorsun öylemisin gerçekten? zarif biri olmana rağmen sert bir kişiliğe sahipsin.insanlar biraz senden çekiniyorlar çünkü düzgün yaşamın insanları ben ona layık değilim gibi düşünmeye itiyor.yakın zamanda bir karar alınmış bu senin aleyhine olmuş birazda bu yüzden insanları kendinden uzaklaştırıyorsun artık düzgün olmayan kişiler gelmesin zaten diyorsun bir zamanlar şuanda olduğun noktadan daha iyi bir konumdaymışsın ama artık geçmişte kalmış.hayalinde tabiri caizse beyaz atlı prensini bekliyorsun.yakın zamanda olmasını uzun zamandır istediğin bir ilişki yaşayacaksın yada bir ilişkin varsa sağlam temeller üzerine oturtacaksınız.fakat maddi sıkıntılarınız var yada olacak yine de mutlu olacaksınız.fakat yine de yakın çevrenize dikkat edin sizin iyi niyetinizi suistimal etmek isteyenler olabilir 1.dereceden akrabalarınızdan belki aile içinde

eğer fırsatn olursa banada bakabilirmisin?? iş evlilik vss durumları için

Canım ya ne olur banada bakarmısın? lütfen.eşimin ailesiyle ilgili çok problemler varda,birde iş vs..lütfennn

evett öyle bir durumum varr ne düşündüğünü anlayabiliyorum gerçekten.o yumuşak görünümün altında sert bir kişiliğim olduğuda doğruu maddi sıkıntılarda=))).bahsettiğiniz 1.dereceden akrabamı uzak tutuyorum olduğu kadar zaten.ağzınıza sağlıkkk=)

duygusal birisin ve duygularını göstermekten çekinmiyorsun romantik bir dönem yaşıyorsun.güzel sanatlara karşı bir yeteneğin varmı belki bununla ilgili birşey yapacaksın yada yapıyorsun.karşına bazı zorluklar çıkabilir bunlar başardığını zannedip aslında başarısız olmaktan kaynaklı olabilir buna dikkat et kötü etkileşim olabilir aranızda.bazı maddi sorunlarınız olabilir evliliğinizde.fakat siz bu sorunları ani bir girişimle yeneceksiniz arada aranızda kabalığa varan tutumlar olsada birbirinizi seviyorsunuz belki taşınma yada bir yere gitme gibi birşey yaşayabilirsiniz

Rapisa banada evliligimle ilgili bakabilirmisin acaba

Tesekkur ediyorum. Yorumlarin guzel. Tespitlerinde sagol tekrar

yanlış bir şey yapmışsın buna sebep emek verdiğin birşeyde başarılı oldum sanırken aslında başarısız olmuşsun.bu yüzden cesaretin kırılmış anlaşmazlıklar yaşamışsın.yaşadığın ilişkiye çok güvenmişsin zamanında eşinle aranızda fazla yaş farkı var mı?kafanı meşgul eden şey işle ilgili başarısız olmak sanki yeteneklerini sergilemen için imkanların kısıtlanmış kendini istediğin gibi gösteremiyorsun.yakında yeni bir işe başlayacaksınız.kendin için hırslı olduğunu düşünüyorsun.bu yeni işte rekabet ortamında bulunup zorlu engelleri aşmanız gerekebilir.eşinle aranızda seni derinden etkileyecek yoğun bir sevgi olacaksende eşine sevgini göstermekten çekinmemelisin.birbirinize tutkuyla bağlı uyumlu bir birliktelik.bir fırsat geçecek bunu kaçırmayın ilişkiniz için.işle ilgili de başarılı olacaksınız belki siz değil eşiniz içinde olabilir ama maddi anlamda da istediğiniz gibi bir yaşamınız olacak yani herşey yerli yerine oturacak şimdiki kaygılarınız geçecek

Canım ya ne olur banada bakarmısın? lütfen.eşimin ailesiyle ilgili çok problemler varda,birde iş vs..lütfennn

evliik yada bir birlikteliğin varmı canım varsa bu konuda taraflı davranıyorsun objektif olamıyorsun.emeklerinin karşılığını alamadığını düşünüyorsun ama aslında bu çokta büyütülecek birşey değil.maddi sorunlar kafanı meşgul ediyor sanki bunları hiç aşamayacakmışsınız gibi geliyor sana işsizlik mi söz konusu?yakında enerjinin yüksek olduğu hayattan zevk almaya başlayacağın bir döneme gireceksin.belki işle ilgili yeni kariyer terfi işe başlama gibi birşey olabilir.hayatındaki bu değişime ayak uyduracaksın.fakat bu başarınız sizi yanıltmasın başarıdan dolayı savurgan davranırsanız yada imkanlarını yanlış kullanırsanız hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.kendini çaresiz hissettiğin zamanlar olacak ama mutlu olacaksın yani falından anladığım kadarıyla tam oldu başardım derken bir hayal kırıklığı yaşayabilirsin ama bu hayal kırıklığına fazla takılma sonunda yine istediğin olacak mutlu olacaksın bir nişan evlilik gibi kutlanacak birşey yaşayabilirsiniz evliyseniz kutlanması gereken bir mutluluk yaşayabilirsiniz

Bende genel istiyorum mumkunse. Cikip cikmadigini soyliycem sonunda.

Maddi olarak cok harcama yaptim bugunlerde ondan olabilir. Is konusunda evet is degistirmek istiyorum. Insallah daha istedigim bir ise gecebilirim. Evli degilim ama arada birileriyle tanisabilirim mumkundur. Hayal kirikligi yasarim ama fazla takilmam onume bakarim.

Sagol canim.

Merhaba rica etsem bana da bakabilirmisiniz..25 yaşında boğa burcuyum,hayatıma ne zaman,nasıl birisi girecek..aşk hayatımda neler gözüküyor:)

Teşekkürler
işsiz geçip gidecek bu ömrüm desene
Eski sevgilimi unutamiyorum bu dogru sürekli içimde onunla kavga ediyorum savaşıyorum bu da doğru ve nasıl kutulacağimi hiç bilmiyorum :'(

şimdi bakarmısın canım

canım güvendesin diyor kartın. Herşey hayatında olması gerektiği gibi gelişiyor.
Melekler tarafından korunuyorsun. Sen ve tüm sevdiklerin...
Sen korunduğunu bilerek nefes al, adım at ve yaşa.
Diğer kartın ise dua et diyor.
Allah'a ve meleklerine yüreğini dök tam olarak ne istediğini söyle ve yollarından çekil.
Olumsuz düşünme.
Duan en doğru zamanda ve en hayırlı şekilde cevaplanacak.

düzgün bir yaşamın mutlu bir birlikteliğin var.problemleri çözüm sunmak şeklinde yaklaşıyorsun.maddi anlamda da rahatsıznız evliliğinizde güzel gidiyor.fakat geçmişte bir yıkım yaşamışsınız güveniniz azalmış eşinize karşı olabilirmi bunu tam anlayamadım ama bu yıkım ne ise geçmiş artık şuan hayatını etkilemiyor.çevren tarafından dışlanıyormusun? yakında hayatında mücadele etmen gereken bir döneme gireceksin ve sen zorlanacaksın burada dikkat etmen gereken şey problem senin içinde içinde birşey var kafandan atamadığın bunu sorun yapıyorsun kendine bu sana zarar veriyor.bir hediye alacaksın yada para gelecek bir yerden ama ne çok ufak nede çok büyük 400-500 gibi bişey.hayatında sevgi anlamında sana bir fırsat çıkacak karşına bunu iyi değerlendirmelisin.mutlu olacaksın fakat ilişkinde soğuk davranırsan bu aranızda sorun çıkmasına yol açabilir buna dikkat et

Ben yeniyim arkadaşlar çok merak ettim bana da bakar mısınız lütfeeennnn.. evliligim ve bebiş hakkında

teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…